DI > Ekonomi

Tuesday, 19 January, 23:03

DI - 29 nov 20 kl. 15:35

Dödskjutningar i år redan fler än hela 2019
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dödskjutningari , årredan , fler, änhela , 2019
Kristianstadsbladet - 08 apr 14 kl. 08:59

Fler dödskjutningar "ett trendbrott"

34-åringen som sköts till döds i Uppsala i morse är den sjätte som dödats av polis på ett drygt år, tidigare har en person skjutits till döds av polis vartannat år. Kriminologen Jerzy Sarnecki talar om ett trendbrott.
- Det är förskräckligt svårt att tänka sig att detta är en tillfällighet.

BT - 08 apr 14 kl. 08:59

Fler dödskjutningar "ett trendbrott"

34-åringen som sköts till döds i Uppsala i morse är den sjätte som dödats av polis på ett drygt år, tidigare har en person skjutits till döds av polis vartannat år. Kriminologen Jerzy Sarnecki talar om ett trendbrott. - Det är förskräckligt svårt att tänka sig att detta är en tillfällighet.

SR - 19 jan 18 kl. 03:10

"Betydligt fler dödsskjutningar ute"

Majoriteten av alla dödskjutningar förra året skedde på allmän plats. Det visar en genomgång som Ekot har gjort. GRAFIK: Här skedde alla dödsskjutningar 2017.

SmålandsPosten - 23 maj 14 kl. 07:42

Mer Småland i Europa ger fler jobb i Småland

Småland har snålheten, enkelheten och rörligheten. Europa behöver fler jobb. För att jobben ska bli fler behövs ordning och reda i ekonomin, fler företag, mer handel och fler som arbetar.

BT - 15 okt 12 kl. 13:24

Fler vägar till full sysselsättning

Sverige utmärker sig i internationella jämförelser. Ansvarsfullt hanterade och sunda statsfinanser gör det möjligt för Sverige att satsa när andra länder tvingas till åtstramningar. För att klara jobben och öppna fler vägar till full sysselsättning, samtidigt som den globala ekonomin präglas av såväl svag efterfrågan från krisdrabbade länder som hård konkurrens från till exempel Kina, behöver Sverige kontinuerligt stärka konkurrenskraften.

BT - 10 jul 11 kl. 11:01

Allt fler boråsare har svårtatt betala tillbaka studielån

Fler och fler av boråsarna kan inte betala tillbaka på sina studielån. De senaste åren har antalet CSN-skulder som hamnar hos Kronofogden ökat. Men i Sverige totalt går trenden åt andra hållet.

Sydsvenskan - 25 sep 11 kl. 01:30

2015 blir männen fler än kvinnorna

Arkivfoto 2001: Lars Brundin
Sverige är på väg mot ett historiskt trendbrott. Om fyra år bryts sekler av kvinnoöverskott.
Fler födslar, ökad invandring och mer långlivade män vänder då övertalet för kvinnor till ett växande mansöverskott.

BT - 24 maj 13 kl. 10:21

Så får vi fler att donera organ

Idag väntar över 800 personer i donationskö. Det är inte rimligt. Äntligen tillsätts en utredning som skall möjliggöra fler och nya sätt, vilket öppnar för fler donationer.

BT - 07 jul 11 kl. 07:31

Fler väljer privat sjukförsäkring

De privata sjukvårdsförsäkringar som garanterar VIP-vård blir fler och fler. Över 365 000 människor kan i dag strunta i långa vårdköer. ?

Sydsvenskan - 05 feb 12 kl. 00:03

"Fler i jobb är kanske det allra viktigaste"

Alla kan på olika sätt bidra till att vända utvecklingen. Också näringslivet. Det skriver Dan Olofsson och Luciano Astudillo som drar igång "Jobbinkubatorn Malmö" tillsammans med Malmö högskola och Malmö kommun.

Alliansfritt Sverige - 04 jun 12 kl. 19:35

MUF:s 10 bästa förslag för fler jobb

JOBB. MUF har släppt årets kanske märkligaste politiska dokument: 100 idéer för fler jobb. Rapporten ingår i den besynnerliga kampanjen Vi jobbar på det - och aldrig har en politisk kampanj haft ett mer passande namn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.