Nerikes Allehanda > Nyheter

Monday, 25 January, 12:12

Nerikes Allehanda - 29 nov 20 kl. 04:47

Vem ska stå först i vaccinkön?Man kan höra en del resonemang om vilka som bör vaccineras först mot covid-19, då den stunden är....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vem ska stå, försti , vaccinkön
Mobil - 3 timmar sedan

Samsung Galaxy Watch 4 kan bli först ut med blodsockermätning

Tack vare ett forskarteam på MIT kan Samsung bli först ut med att kunna erbjuda blodsockermätning i en smart klocka..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Digitala prenumerationer först ut i Dagens Medias satsning på temaveckor

Dagens Media kopplar greppet om några av branschens viktigaste områden. Vid åtta tillfällen under året erbjuder vi fördjupande temaveckor för våra prenumeranter. Först ut är en djupdykning i digitala prenumerationer och abonnemang..

YLE - 27 nov 15 kl. 06:11

Närståendevårdare: Behöver ersättningen då pensionen är liten

Det blev flera ansökningar och flera avslag för Carita Malin innan hon fick sin status som närståendevårdare bekräftad. Hon fick hjälp av Finlands svenska synskadade med alla papper och intyg. - Nu har jag råd med både fotvård och vattenjumpa.

HBL - 25 sep 12 kl. 13:19

Närståendevårdarna måste få ta en paus

? Att ta hand om en närstående blir för vem som helst psykiskt tungt i längden. För att orka ta hand om ett barn med handikapp eller en äldre släkting behöver vårdaren få vila emellanåt för att gå inte gå in i väggen, säger koordinatorn för närståendevården i Kyrkslätt Bodil Lindholm och berättar entusiastiskt om det nya alternativet som införs i Kyrkslätt.

YLE - 15 aug 14 kl. 10:00

Hemmabossen: Lyda eller förstå?

Ni måste medge att det är en himla tur att arbetsplatserna inte sköts enligt samma princip som familjerna. Tänk om chefen skulle tala till sina underlydande i samma tonfall som vi talar till våra barn då de "inte kan bete sig"? Tänk på den mängden skrikande och bannande och ”du där, Pettersson!

YLE - 24 nov 14 kl. 17:56

Närståendevårdaren behöver egen tid för att orka

En blomsterprydd dörr, med blommorna formade som ett hjärta - det är hemdörren till Carita och Erik Malin i Sibbo. De har varit gifta i 56 år och de senaste knappa två åren har Carita varit sin mans närståendevårdare. Se hela intervjun här intill!

YLE - 18 dec 14 kl. 04:53

Närståendevårdare kan få bättre villkor i Jakobstad

Alla närståendevårdare som uppfyllt kriterierna för stöd i Jakobstadsregionen har inte fått stöd. Pengarna har inte räckt till men i nästa år kanske det blir en ändring i saken. Närståendevård är för samhället den förmånligaste formen av vård.

Dagensanalys.se - 04 dec 16 kl. 04:46

Håll i dig nu – nästa era kommer att involvera Förstärkt Verklighet

När Apple snickrade ihop sin första iPhone klev vi in i en ny era. En vision om att bära med oss allt vi håller kärt i fickan blev helt plötsligt en verklighet. Nu handlar allt om mobile-first.

YLE - 17 maj 17 kl. 12:09

Stödet för närståendevårdare i Helsingfors på tapeten igen – Monica kan få behålla sitt stöd

Debatten om stödet för närståendevårdare har gått het i Helsingfors den här våren. Staden har nu på beställning av beslutsfattarna gjort en kartläggning som ger vid hand att staden vill ta tillbaka en del av de kritiserade förändringarna som trädde i kraft i februari. Inga slutgiltiga beslut har fattats i frågan.

YLE - 11 sep 17 kl. 05:02

Tjänstemän låter förstöra riksdagens besökarlistor - trots att HFD har beslutat att de är offentliga

För mer än tre år sedan frågade vi oss inom Svenska Yle om man kunde göra en journalistisk granskning av vilka personer som riksdagsledamöterna tar emot i riksdagshuset. En analys av besökarna under en längre tid kunde till exempel ge namn på personer med täta kontakter till riksdagsledamöterna. En sådan lista kan gömma nyheter och överraskningar, kanske till och med påverkningsförsök som allmänheten vore betjänt av att känna till.

Cornucopia - 18 aug 13 kl. 15:17

Ytterligare två dagar förstörda av Västtrafik

Lördagen och söndagen förstördes av Västtrafik, de svenska storstadsregionernas absolut sämsta kollektivtrafikbolag. Nattbussen 00:28 körde utan ersättningstrafik eller någon som helst information bara rakt förbi alla vi som väntade på Korsvägen. Istället för att efter plan vara i säng runt 01:30 somnade jag inte för natten förrän ca 04:30.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.