UNT > Nyheter

Friday, 22 January, 11:21

UNT - 29 nov 20 kl. 02:10

Pandemins påverkan på diabetiker under luppUnder coronapandemin har personer med diabetes pekats ut som en riskgrupp. Men hur har det drabbat dessa människor, både fysiskt och psykiskt? Det ska forskare vid Örebro universitet ta reda på..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Örebro

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pandemins, påverkan, diabetikerunder , lupp
SR - 24 jun 20 kl. 06:00

Pandemins påverkan på psyket ska mätas långsiktigt

Med hjälp av en omfattande studie ska pandemins påverkan på befolkningens psykiska hälsa mätas. Studien kommer pågå under många år och riktar sig till alla..

SVT - 03 maj 20 kl. 20:30

Människans påverkan på miljön syns tydligt under coronakrisen

En av pandemins sidoffekter är en förbättrad miljö, inte minst i världens storstäder. Och kanske har vår inverkan på miljön aldrig synts tydligare än nu. Men hur kommer det bli när världen så småningom ska dra igång sina ekonomier igen?.

PrivataAffärer - 07 apr 20 kl. 15:41

Över 100 bolag har ändrat sina utdelningsförslag

Sedan den 19 mars har 80 företag kommunicerat en negativ påverkan eller en vinstvarning, medan 25 företag har kommunicerat en neutral guidning. 50 företag har aviserat kostnadsbesparingar medan alltså 100 företag har minskat utdelningen på ett eller annat sätt. ”Under andra halvan av mars ökade antalet bolag som ändrat sina utdelningsförslag drastiskt, för att de senaste dagarna ha minskat lite.

DI - 30 mar 20 kl. 20:48

G20:s handelsministrar oeniga om handelsrestriktioner

Handelsministrar från G20-länderna höll under måndagen en extrainsatt videokonferens för att ta ställning till covid-19 pandemins påverkan….

DI - 07 maj 20 kl. 19:30

Vi gör allt vi kan inom ramen för regelverket

Osäkerheten kring pandemins påverkan på arbetskraftsinvandringen är stor. Det finns en risk att arbetstagare kan tvingas lämna Sverige, men….

PrivataAffärer - 28 maj 20 kl. 19:05

SEB föreslår slopad utdelning

Det meddelar banken i ett pressmeddelande på torsdagskvällen i spåren av det tidigare beskedet att utdelningsförslaget skulle utvärderas. ”Styrelsen förstår vikten av utdelning för många av bankens aktieägare men mot bakgrund av den nuvarande situationen, de osäkra utsikterna och covid-19 pandemins påverkan på ekonomin har styrelsen beslutat att föreslå årsstämman att ingen utdelning för närvarande görs”, skriver SEB. Beroende på hur situationen utvecklas kan styrelsen komma att utvärdera en utdelning senare i år och om så sker, kalla till en extrastämma och presentera ett förslag till utdelning, heter det samtidigt.

Sydsvenskan - 28 maj 20 kl. 20:14

SEB ställer in planerad miljardutdelning

Storbanken SEB ställer in den planerade aktieutdelningen. Styrelsen har beslutat att föreslå årsstämman att inte genomföra en utdelning, mot bakgrund av covid-19-pandemins påverkan på ekonomin, skriver SEB i ett pressmeddelande. "Beroende på hur situati.

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 20 kl. 20:14

SEB ställer in planerad miljardutdelning

Storbanken SEB ställer in den planerade aktieutdelningen. Styrelsen har beslutat att föreslå årsstämman att inte genomföra en utdelning, mot bakgrund av covid-19-pandemins påverkan på ekonomin, skriver SEB i ett pressmeddelande. "Beroende på hur situati.

GöteborgsPosten - 28 maj 20 kl. 20:46

SEB ställer in planerad miljardutdelning

Storbanken SEB ställer in den planerade aktieutdelningen. Styrelsen har beslutat att föreslå årsstämman att inte genomföra en utdelning, mot bakgrund av covid-19-pandemins påverkan på ekonomin, enligt SEB..

SR - 21 jun 20 kl. 16:57

Förlorat år för klimatet – omstart kan bli räddningen

Under coronakrisen har klimatfrågan hamnat i skymundan, men chocken för världsekonomin skapar också historiska möjligheter till omställning. Hur samhällen nu väljer att agera kommer att avgöra pandemins påverkan på klimatet, menar Markku Rummukainen, professor i klimatologi och Sveriges representant i FN:s klimatpanel..

GlobeNewswire - 16 jul 20 kl. 08:20

CellaVision AB: God lönsamhet trots negativ covid-19-effekt

Informationen lämnades för offentliggörande 2020-07-16 kl 08.20
1 april–30 juni 2020 Nettoomsättningen ökade med 5% till 118,0 MSEK (112,4).Organiskt minskade omsättningen med 15% (+18).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.