NT > Nyheter

Monday, 25 January, 11:05

NT - 28 nov 20 kl. 21:15

Testsvar för könssjukdomar försenas av coronaRegion Skåne varnar för att den som testat sig för könssjukdomar kan behöva vänta på svar, eftersom analysmaterial går åt till coronatestning, rapporterar Sydsvenskan..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Skåne, Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Testsvarför , könssjukdomar, försenasav , corona

Fler nyheter från NT

NT - 45 minuter sedan

Jättegap i livsinkomst mellan kvinnor och män

Det skiljer omkring 3,2 miljoner kronor i livsinkomst mellan kvinnor och män, konstaterar jämställdhetsminister Åsa Lindhagen (MP)..

NT - 45 minuter sedan

En anhållen för uppmärksammat Malmömord

En 22-årig man har anhållits för det uppmärksammade mordet på Karolin Hakim i Malmö den 26 augusti 2019, skriver polisen på sin hemsida..

NT - 45 minuter sedan

Norska ändringen efter inreseförbudet

Det nya inreseförbudet från Norge ställer till det för Therese Johaug och de andra norska skidstjärnorna. I stället för att åka hem till Norge mellan tävlingarna åker de direkt till Falun från Lathis..

NT - 30 minuter sedan

Tyskt affärsklimat försämras

Den andra vågen av coronasmitta slår hårt mot affärsklimatet i Tyskland, Europas största ekonomi. Det visar ett index från det ekonomiska institutet Ifo..

NT - 30 minuter sedan

Ville tacka för stödet: Beställde mord på väninnans ex

Väninnan hade varit ett stort stöd under en svår period och kvinnan ville därför ge något tillbaka. Nu döms de båda för att ha beställt ett mord på väninnans ex-make..

NT - 30 minuter sedan

Ullmark tillbaka som hjälte efter sorgebeskedet

Linus Ullmark blev Buffalos store hjälte i mötet med Washington. Med 28 räddade skott och tre stoppade straffar ordnade han 4–3-segern. –Det har varit svårt, säger han om tiden efter att hans pappa avled förra veckan..

NT - 30 minuter sedan

Nio instängda kinesiska gruvarbetare döda

Nio av de kinesiska gruvarbetare som varit instängda i en guldgruva efter en explosion för två veckor sedan har bekräftats döda, rapporterar statliga kinesiska medier..

NT - 1 timme sedan

Driftstörningar hos Swedbank

Många kunder upplever för närvarande problem med att logga in på Swedbanks app och på bankens hemsida..

NT - 1 timme sedan

Stor ökning av trasiga kopparspiraler

Problem med kopparspiraler som går sönder och ibland lämnar kvar plastbitar i livmodern ökar, rapporterar P3 Nyheter..

NT - 1 timme sedan

IFK-styrelsens svar efter Hunts brev: "Speglar inte"

IFK-styrelsen kommenterar idag frågan om arbetsmiljön i klubben, där främst klubbdirektören Jens Magnusson får ett fullständigt stöd. Brevet är undertecknat av flera styrelsemedlemmar, dock inte ordföranden Peter Hunt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.