DI > Ekonomi

Tuesday, 19 January, 16:07

DI - 28 nov 20 kl. 18:28

Blodgruppen som åter utpekas för att ha bäst virusskydd
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blodgruppensom , åter, utpekasför att ha , bäst, virusskydd
Nyteknik - 14 jun 19 kl. 10:27

Så kan allt donerat blod få magiska blodgruppen O

O är blodgruppen som alla sjukhus vill ha – men ofta är givarna för få. Nu arbetar forskare i Kanada på ett enzym som kan förvandla blodceller i A- och B-gruppen till universallösningen O.  .

Helsingborgs Dagblad - 08 feb 13 kl. 11:22

Utpekas som mördare på nätet

En man från Ängelholm utpekas som mördare och alkoholist på ett nätforum. Vem som står bakom påståendet är än så länge oklart. Den som utpekas har nu anmält den okände skribenten för förtal.

Kristianstadsbladet - 29 aug 13 kl. 09:30

Nämnd bemöter kritik om utsläpp i bäck

Foto: Annica Jönsson
Det var förra veckan som miljö och hälsoskyddsnämndens ordförande Ulf Persson (C) gick till angrepp mot Kristianstads tekniska förvaltning C4 Teknik. Orsaken var hanteringen av utsläppen av förorenat avloppsvatten i Ängamöllebäcken.
Händelsen är anmäld som misstänkt miljöbrott.

Barometern - 05 mar 14 kl. 10:17

Svensk utpekas som dopningsmisstänkt

På 90-talets extrema blodvärden följde 00-talets blodtoppning till mästerskapen. Flera experter i onsdagskvällens Uppdrag granskning anser att dopning är enda rimliga förklaringen. En svensk skidskytt pekas ut.

YLE - 25 nov 13 kl. 14:30

Capman utpekas i patientfilmningshärva i Sverige

Den finländska investeringskoncernen Capman utpekas som delaktig i en uppmärksammad affär i Sverige där ett tv-bolag beskylls för att ha filmat döende patienter utan deras medgivande för en tv-serie. Uppsala läns landsting åtalas av anhöriga för att ha låtit tv-produktionsbolaget Titan filma en döende patient utan patientens eller de anhörigas tillåtelse. Bilderna på den döende patienten ingick i ett avsnitt av tv-serien Sjukhuset som visades på svenska TV3.

UNT - 06 feb 14 kl. 06:54

Utpekas som Hoffmans langare

En man som gripits för heroininnehav utpekas som avlidne skådespelaren Philip Seymour Hoffmans langare. Polisen misstänker att heroin dödade Hoffman men obduktionen kunde inte fastslå dödsorsaken. Fler tester väntar.

Dagens PS - 10 okt 16 kl. 08:56

Explosionsartad mobiltrend utpekas som ”fullständig myt”

I takt med att allt fler, större och allvarligare hackerattacker rapporteras har marknaden för smartphone-säkerhet fullständigt exploderat den senaste tiden, konstaterar mobilsäkerhetsexpert David Jevans på sajten TechCrunch. Ett exempel, som tas upp i artikeln, är den israeliska startupen Sirin Labs som nyligen presenterade en telefon med den hutlösa prislappen 14.000 dollar – motsvarande drygt 120.

Aftonbladet - 4 timmar sedan

Kreml: Vi låter oss inte påverkas om Navalnyj

▸ Kreml låter sig inte påverkas av krav på sanktioner mot Ryssland på grund av gripandet av regimkritikern Aleksej….

News55 - 4 timmar sedan

Kreml: Vi låter oss inte påverkas om Navalnyj

Kreml låter sig inte påverkas av krav på sanktioner mot Ryssland på grund av gripandet av regimkritikern Aleksej Navalnyj. Det framhåller talespersonen Dimitrij Peskov och understryker att det handlar om en inrikesangelägenhet. Navalnyj flög hem till Ry….

NT - 4 timmar sedan

Kreml: Vi låter oss inte påverkas om Navalnyj

Kreml låter sig inte påverkas av krav på sanktioner mot Ryssland på grund av gripandet av regimkritikern Aleksej Navalnyj..

Corren - 4 timmar sedan

Kreml: Vi låter oss inte påverkas om Navalnyj

Kreml låter sig inte påverkas av krav på sanktioner mot Ryssland på grund av gripandet av regimkritikern Aleksej Navalnyj..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.