DI > Ekonomi

Friday, 15 January, 15:54

DI - 28 nov 20 kl. 18:30

Prästen: Så ska arbetsgivaren hantera sorg – "Genom att göra rätt saker får den drabbade stöd"
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prästen, ska , arbetsgivaren, hantera, sorgGenom att , göra, rätt saker får den drabbade stöd
HBL - 13 sep 14 kl. 08:24

Avskedade Lidlanställda väckte talan mot arbetsgivaren

Tio före detta anställda på butikskedjan Lidl vill ha ersättningar av Lidl på grund av att deras anställningar sades upp. De anställda fick sparken för att de tagit bageriprodukter som gräddats i butiken och som blivit över.Kvinnorna sades upp i oktober från en butik i Egentliga Finland.

Skånskan - 07 maj 19 kl. 20:30

Sångare blev läkare som forskar om rösten

RÖSTLÄKARE. Pontus Wiegert fick ge upp sin karriär som operasångare – rösten klarade inte den dagliga påfrestningen. Så han bytte bana, blev läkare och nu forskar han om sångrösten.

YLE - 19 dec 16 kl. 12:28

Arbetare fick 20 kilovolt genom kroppen - arbetsgivaren dömd till böter

Hösten 2011 fick en arbetare på ett hallbygge i Jakobstad en elstöt på 20 kilovolt genom kroppen. Arbetsgivaren och underleverantörer döms för arbetarskyddsbrott och åläggs betala böter. Fallet behandlades i Österbottens tingsrätt i februari 2015.

YLE - 17 feb 17 kl. 12:17

FFC:s Eloranta: Större risk för strejker till hösten

Fackcentralen FFC:s ordförande Jarkko Eloranta hoppas att man redan under våren kan förhandla för att få in de saker som nu finns inskrivna i de centrala avtalen i kollektivavtalen i stället. Metallförbundet har meddelat att de inte tänker förhandla om kollektivavtal innan nya centrala avtal har trätt i kraft. Finlands näringsliv EK:s meddelande tidigare i veckan om att de säger upp alla centrala avtal har gjort Metallförbundet rasande.

BT - 09 mar 12 kl. 13:32

Saudi-affär pressar Sten Tolgfors

Trycket på försvarsminister Sten Tolgfors ökar efter turerna kring den svensk-saudiska vapenfabriken. MP talar om "ministerlögner" medan V kräver Tolgfors avgång. Tvärtemot vad försvarsminister Sten Tolgfors tidigare har sagt, så gav regeringen sitt uttryckliga tillstånd till myndigheten Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, att ingå avtal med saudierna om hjälp med att bygga en vapenfabrik, skriver Svenska Dagbladet.

Kristianstadsbladet - 16 aug 14 kl. 12:00

Putsa ditt CV inför hösten

För många är det dags att fixa sitt CV och skriva ansökningsbrev inför hösten och även den bäste kan få ångest. Men chansen att bli kallad till intervju ökar avsevärt om man undviker de vanliga fallgroparna.
- Ett klassiskt misstag är att man skriver ett för generellt CV och sedan strör ut det hur som haver.

Trelleborgs Allehanda - 16 aug 14 kl. 12:00

Putsa ditt CV inför hösten

För många är det dags att fixa sitt CV och skriva ansökningsbrev inför hösten och även den bäste kan få ångest. Men chansen att bli kallad till intervju ökar avsevärt om man undviker de vanliga fallgroparna.
- Ett klassiskt misstag är att man skriver ett för generellt CV och sedan strör ut det hur som haver.

BT - 16 aug 14 kl. 12:00

Putsa ditt CV inför hösten

För många är det dags att fixa sitt CV och skriva ansökningsbrev inför hösten och även den bäste kan få ångest. Men chansen att bli kallad till intervju ökar avsevärt om man undviker de vanliga fallgroparna. - Ett klassiskt misstag är att man skriver ett för generellt CV och sedan strör ut det hur som haver.

Skånskan - 11 nov 16 kl. 06:00

”Måste bli bättre på att hantera brottsoffer”

HÖRBY Från polisens sida beklagar man nu att den 35-åriga Hörbykvinnan nonchalerades av utredaren när hon gång på gångs sökte kontakt efter våldtäkten.
– Vi måste bli bättre på att hantera våra brottsoffer, säger Håkan Landgren som är chef för polisens utredningssektion. ERWP.

DN - 05 sep 18 kl. 19:04

Pressad Macron tvingas hantera ministeravgångar

Frankrikes president Emmanuel Macron har tvingats inleda hösten med att hantera två ministeravgångar, kritik mot miljöpolitiken och växande spänningar inom det egna partiet LREM – när han egentligen skulle vilja fokusera på en kommande skatteomläggning..

Sydsvenskan - 22 jan 19 kl. 06:00

Lärare tränas att hantera skolattacker

Ingen går säker mot ett skolattentat. Det menar kommunen i Laholm, som har utbildat skolpersonal i att hantera pågående dödligt våld (PDV). Laholm är först ut i Halland med PDV-utbildningen, vilket P4 Halland har rapporterat om.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.