Cornucopia > Ekonomi

Sunday, 24 January, 06:15

Cornucopia - 28 nov 20 kl. 18:10

Populister lever på kris och panik, med enkla lösningar - och kommer aldrig bli nöjdaPolitiskt populistiska partier, som t ex Miljöpartiet eller Sverigedemokraterna, lever på att ständigt måla upp kris och panik, samt enkla lösningar mot detta. Samtidigt kommer de aldrig bli nöjda, eftersom hela deras existens bygger på att de kan måla upp kris och panik, så de kommer bara fortsätta.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Miljöpartiet, Sverigedemokraterna, MP, Sverige, SD, Miljöpartiets, Bara

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Populister, lever, krisoch , panikmed , enkla, lösningar, och kommer aldrig bli nöjda
Barometern - 14 okt 18 kl. 15:24

Efter konflikten – nu lever Kris i Kalmar igen

För två år sedan upphörde Kris, Kriminellas revansch i samhället, i Kalmar efter en konflikt mellan lokalavdelningen och riksorganisationen. Nu har föreningen återuppstått..

Aftonbladet - 08 dec 11 kl. 06:35

Kris, panik och skräck...

... men det ser ut som oavgjort mellan rödgröna och alliansen.

Helsingborgs Dagblad - 06 sep 15 kl. 04:00

Ökade krav på snabb och korrekt information i kris.

Två uppmärksammade händelser i Helsingborg i närtid:Militärer övar på Berga industriområde i norra Helsingborg. Helikoptrar flyger i området och skottlossning från automatvapen hörs nattetid. Många människor blir oroliga och larmar polis och medier.

Cornucopia - 08 feb 20 kl. 13:24

Ekonom: Nolltillväxt i Kina pga coronaviruset - men ingen panik på finansmarknaderna

Evercore ISI:s ordförande ekonomen Ed Hyman säger att man väntar sig 0% i BNP-tillväxt i Kina under första kvartalet, på grund av kollapsad kinesisk konsumtion. Finansmarknaderna tar det dock lugnt utanför kina, och de amerikanska slog nytt börsrekord i veckan, samtidigt som skräckfaktorn guldet föll tillbaka något i svenska kronor.
Nolltillväxt.

Skånskan - 01 apr 17 kl. 01:00

EU i 60-års­kris

ERWP.fif(0)Den Eu­ro­pe­iska uni­onen har fyllt 60. Sön­dagen 26 mars firades med an­ta­gan­det av en ny Rom­de­kla­ra­tion.

SmålandsPosten - 04 jun 13 kl. 07:44

Kultur med och utan kris

De flesta museer har appar och öppnar sina arkiv digital. Opera kan avnjutas i direktsändning på en närbelägen gammal bio som räddas genom att en ny publik kommer. Så kulturen med stort K har funnit en väg att legitimera sin närvaro och därmed sin rätt att få medel från det allmänna även under tider med kris, skriver Ander Ekberg.

Cornucopia - 15 mar 20 kl. 11:12

Bitcoin visar hur värdelöst det är vid kris

Ännu ett av bitcoinfolkets argument för sina ettor och nollor har tydligt punkterats i samband med coronakrisen. Ettorna och nollorna som kallas bitcoin har rasat mer än börsen under krisen och gick enbart i torsdags ner med 40% medan börserna rasade runt 10%.
En som sålde i tid.

Dagen - 07 apr 11 kl. 03:00

Präst: Vi hör striderna ... utanför kyrkan, och folk därinne springer omkring i panik

Över 30 000 flyktingar hade sökt skydd på den katolska missionsstationen Sankta Teresa av Jesusbarnet i Elfenbenskusten. Människorna har flytt från strider som skakat landet sedan valet i november. EU-sanktioner mot landet har förvärrat den humanitära krisen, vittnar kristna missionärer.

Cornucopia - 20 sep 14 kl. 11:31

"Jag fick panik" när vattnet slutade rinna ur kranen i Uppsala

That Stjärnklart moment! En kommunal dagmamma vittnar om att hon "fick panik" när vattnet slutade komma ur kranen i Uppsala rapporterar UNT.

Så bräcklig är vår högteknologiska värld, där vi förväntar oss att enkel grundläggande infrastruktur ständigt fungerar.

Posh24 - 16 nov 14 kl. 00:19

Avslöjat: Det tycker Bruce om Kris Jenners nya, unga pojkvän!

Kris Jenner och Bruce Jenner tycks båda gått vidare från varandra. Tidigare i höst ryktades det att Bruce hade börjat dejta en utav ex-fruns bästa vänner, och i veckan avslöjades det att Kris, 59, har hittat kärleken i 26 år yngre Corey Gamble, 33. En ny rapport avslöjar nu vad Bruce egentligen tycker om exets nya, unga pojkvän.

DN - 31 maj 17 kl. 18:06

Ewa Stenberg: Moderaterna är på väg att råka i panik

Moderaterna är i allvarlig kris och på väg att råka i panik. Interna kritiker vill stoppa opinionsraset genom att byta partiledare. Det är möjligt att Kinberg Batra byts ut, men tveksamt om det löser krisen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.