NT > Nyheter

Monday, 18 January, 16:48

NT - 28 nov 20 kl. 15:20

Varnar för falskt covid-brevEtt förfalskat brev som påstår att mottagaren utsatts för covid-19 har skickats till personer i Luleå. Region Norrbotten går nu ut med en varning, skriver NSD..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Luleå, Norrbotten, NSD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varnarför , falskt, covid-brev
Expressen - 12 sep 15 kl. 21:04

Ryssland visar upp falskt svenskt brev

Rysk tv visar upp ett falskt brev skrivet på den svenska regeringens brevpapper, rapporterar SvD. Enligt experter kan det vara avsiktlig desinformation som ska visa att Sverige stödjer Ukrainas intressen..

SvD - 12 sep 15 kl. 19:30

Falskt svenskt brev i rysk tv: ”Okänd avsändare”

Ett brev skrivet på svenska regeringens brevpapper och som visar att Sverige går Ukrainas ärenden cirkulerar i rysk tv. Men brevet är en förfalskning med eventuellt syfte att misskreditera Sverige och Ukraina, enligt experter..

DN - 24 jun 19 kl. 15:53

Falskt vd-brev vanligaste ID-bedrägeriet mot företag

Id-kapningar fortsätter drabba företagare i Sverige. Främst handlar det om så kallade vd-brev och bluffakturor som utländska ligor kan tjäna miljoner på, ofta utan att polisen kan göra något. .

Expressen - 19 maj 14 kl. 19:39

Vd för varnar för V:s krav i ett internt brev

Anders Hultin, ägare och vd på friskolebolaget Fria läroverken, varnar i ett brev sina anställda för att det finns omvärldsfaktorer som är utmanande för bolagets verksamhet. En av dessa är enligt honom Vänsterpartiets krav på förbud mot vinster i välfärden, avslöjar Flamman.se.

LV - 13 okt 17 kl. 15:20

Polisen varnar för lurendrejerier

Polisen i Vimmerby/Hultsfred går ut och varnar för "brev och erbjudanden" som skickas ut med posten till intet ont anande mottagare. Detta beskrivs som rena lurendrejerier och polisen redogör exakt för hur du ska göra om du får ett brev..

DN - 22 jan 14 kl. 16:20

Max varnar för S och V

Hamburgerkedjan Max varnar i ett brev till sina anställda för vad som kan hända om Socialdemokraterna och Vänsterpartiet kommer till makten. ”Det vore en fullständig katastrof”, skriver vd och vice vd ..

Kristianstadsbladet - 03 feb 14 kl. 05:59

M varnar personal för att rösta rött


Moderaterna i Stockholms län varnar i ett brev landstingsanställda för att rösta fram en vänsterregering i höstens val. I brevet skriver Moderaternas Kristoffer Tamsons att unga anställda kan drabbas av Socialdemokraternas förslag att "chockhöja" arbetsgivaravgiften för alla anställda som är yngre än 25 år."Det motsvarar totalkostnaden för cirka 500 av våra unga medarbetare .

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 14 kl. 06:02

M varnar personal för att rösta rött

Moderaterna i Stockholms län varnar i ett brev landstingsanställda för att rösta fram en vänsterregering i höstens val. I brevet skriver Moderaternas Kristoffer Tamsons att unga anställda kan drabbas av Socialdemokraternas förslag att "chockhöja" arbetsgivaravgiften för alla anställda som är yngre än 25 år. "Det motsvarar totalkostnaden för cirka 500 av våra unga medarbetare .

BT - 03 feb 14 kl. 06:01

M varnar personal för att rösta rött

Moderaterna i Stockholms län varnar i ett brev landstingsanställda för att rösta fram en vänsterregering i höstens val. I brevet skriver Moderaternas Kristoffer Tamsons att unga anställda kan drabbas av Socialdemokraternas förslag att "chockhöja" arbetsgivaravgiften för alla anställda som är yngre än 25 år. "Det motsvarar totalkostnaden för cirka 500 av våra unga medarbetare .

NT - 03 feb 14 kl. 05:59

M varnar personal för att rösta rött

Moderaterna i Stockholms län varnar i ett brev landstingsanställda för att rösta fram en vänsterregering i höstens val. I brevet skriver Moderaternas Kristoffer Tamsons att unga anställda kan drabbas av Socialdemokraternas förslag att "chockhöja" arbetsgivaravgiften för alla anställda som är yngre än 25 år..

UNT - 03 feb 14 kl. 05:59

M varnar personal för att rösta rött

Moderaterna i Stockholms län varnar i ett brev alla landstingsanställda för att rösta fram en vänsterregering i valet. Enligt brevet kan S-förslaget om att "chockhöja" arbetsgivaravgiften för unga hota jobben.(TT).

Fler nyheter från NT

NT - 5 minuter sedan

Synthesis Analytics Edge1 AB - nytt företag startar i Norrköping

Bolaget uppger att det ska "emot ersättning tillhandahålla infrastruktur för beräkningsintensiv datoranalysverksamhet och därmed förenlig verksamhet.".

NT - 3 minuter sedan

Kapitulium satt under lockdown

Kongressbyggnaden i Washington DC satts under lockdown på grund av "yttre hot", uppger ett vittne för nyhetsbyrån Reuters..

NT - 45 minuter sedan

Andra vågen slår hårt - bussbolag med många sjukskrivna

Bussbolaget Nobina har drabbats hårt av covid-19 och sjukdomens andra våg. Just nu ligger 38 förare av 319 hemma i sjuksängen..

NT - 15 minuter sedan

EU-kommissionen på idéjakt

Konstnärer, ingenjörer, vetenskapsmän och arkitekter – alla välkomnas nu till EU-kommissionens förhoppningar om en ny Bauhaus-rörelse..

NT - 1 timme sedan

Uganda lättar på internetblockering

Uganda öppnar delvis för internet som varit stängt under presidentvalet. Militär uppges ha stormat oppositionens partihögkvarter..

NT - 45 minuter sedan

Levi om värvningen: "Den bäste jag spelat ihop med"

Här är hyllningen till IFK Norrköpings nya offensiva vapen. "Han och Sead är de bästa jag spelat tillsammans med"..

NT - 45 minuter sedan

Man åtalas för handel med artskyddade djur

Över 800 ödlor, krokodiler och andra reptiler hittades vid en razzia i Skåne 2018. Nu åtalas en man för bland annat grovt artskyddsbrott. Enligt åklagaren har han bedrivit yrkesmässig handel med djur som är artskyddade..

NT - 1 timme sedan

Efter den tuffa tävlingen: "Varit ett minne för livet"

De klarade sig i mål i den tuffa utmaningen. "Vi är nöjda med placeringen", skriver kartläsaren Robin Eriksson om hans och Stig Andervangs insats i Arctic Rally..

NT - 1 timme sedan

Regionen: Så många ska vaccineras denna vecka

Denna vecka räknar Region Östergötland med att cirka 4 500 personer i länet ska få sin första spruta mot covid-19..

NT - 1 timme sedan

Regionanställda åtalas för att ha tagit mutor

Tolv anställda hos Region Östergötland åtalas för tagande av muta och andra brott kopplade till härvan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.