Magazin24 > Nyheter

Tuesday, 19 January, 22:46

Magazin24 - 28 nov 20 kl. 15:10

Kommunerna i Västra Mälardalen får miljoner i statsbidragSka användas för att täcka merkostnader som uppstått under pandemin..
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Västra Mälardalen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunernai , Västra, Mälardalenfår miljoner i , statsbidrag
Magazin24 - 21 mar 13 kl. 13:29

Kräver bättre infrastruktur i Västra Mälardalen

Den västmanländske riksdagsledamoten Olle Thorell har skickat en skriftlig fråga till infrastrukturministern angående bättre infrastruktur i Västra Mälardalen. I pressmeddelande från Socialdemokraterna i Västmanland tar man upp det faktum att restiderna med tåg har ökat under de senaste åren, att turtätheten har minskat och att trafiken på Svealandsbanan från Örebro till Stockholm i stort sett upphört. Detta trots att Köpings, Arbogas och Kungsörs kommun de senaste 15 åren har investerat omkring 100 miljoner kronor för att förbättra infrastrukturen.

Magazin24 - 14 mar 17 kl. 07:36

Folkbildning populärt i Västra Mälardalen

Lokala kommunerna hamnar långt över rikssnittet..

Magazin24 - 04 maj 17 kl. 11:10

Krisberedskapsvecka väntar i Västra Mälardalen

Kommunerna genomför aktiviteter för att öka invånarnas beredskap inför samhällskriser..

Magazin24 - 27 sep 12 kl. 10:42

Kommunerna får bidrag till förbättrat företagsklimat

Länsstyrelsen vill bidra till ett bättre företagsklimat i regionen. Därför får kommunerna i Västra Mälardalen 950 000 kronor i bidrag att satsa på aktiviteter som förbättrar företagsklimatet. I ett pressmeddelande meddelar Länstyrelsen att kommunerna i Västra Mälardalen får totalt 950 000 kronor i bidrag för att skapa ett bättre företagsklimat i regionerna.

Magazin24 - 20 mar 18 kl. 19:20

Här får kommunerna mest i nattisbidrag

Så ser statistiken ut i Västra Mälardalen..

Skånskan - 05 apr 19 kl. 05:00

Mest statsbidrag till nattis i Malmö

Malmö Ännu en gång är Malmö den kommun som får allra mest i statsbidrag för barnomsorg på obekväm arbetstid.
Och anledningen är enkel. Malmö är den kommun som sökt och beviljats bidrag för flest antal platser.

Skånskan - 24 aug 18 kl. 16:42

Statsbidrag ger mer skolpersonal

eslöv Med hjälp av statsbidrag anställer Eslöv mer personal i skolan.Eslöv har beviljats statsbidrag för en likvärdig skola, 3,4 miljoner kronor för höstterminen med möjlighet till mer pengar framöver.
Regeringen har sagt att pengarna ska användas till att ”utöka pågående insatser eller genomföra nya insatser som stärker likvärdighet och kunskapsutveckling i förskoleklass och grundskolan”.

BT - 03 mar 14 kl. 09:20

Västra Götaland halkar efter

I både Öresundsregionen och Mälardalsregionen satsas det på snabb och effektiv tågtrafik. I Malmö är Citytunneln ett faktum sedan några år. Tack vare det finns det ett effektivt tågsystem i hela södra Sverige.

Magazin24 - 02 feb 13 kl. 10:41

Brottsofferjouren söker fler stödpersoner

Brottsofferjouren (BOJ) är en ideell organisation som stödjer människor som har blivit utsatta för brott. BOJ i KAK-området söker just nu fler stödpersoner till sin verksamhet. Brottsofferjouren i Västra Mälardalen är verksam i Köping, Arboga och Kungsör.

YLE - 19 aug 13 kl. 04:50

Den nya äldreomsorgslagen ställer till det

Kommunerna har fått ännu en stor ekonomisk last i och med den nya äldreomsorgslagen som trädde i kraft den första juli. Lagen ska bättre än tidigare stöda de äldre. En ny vårdkedja ska skapas inom kommunerna och mer än tidigare ska kommunerna satsa på rehabilitering.

Magazin24 - 29 nov 15 kl. 13:47

Risk för lokal snöhalka

Det är Foreca som är Trafikverkets väderleverantör som på söndagseftermiddagen varnar för lokal snöhalka i Västra Mälardalen.
Den lokala snöhalkan kan enligt prognosen uppträda i KAK-kommunerna, stora delar av Södermanland, södra Närke, västra Östergötland och östra delarna av Västra Götaland.Varningen gäller från klockan 21 fram till 03..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.