Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Sunday, 24 January, 06:59

Vestmanlands Läns Tidning - 28 nov 20 kl. 14:57

Lönehelg och Black Friday samtidigt – men därför var det ändå fridfullt på ErikslundEtt vanligt år skulle Erikslunds shoppingcenter vara fullt till brädden av kunder. Köerna skulle....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Black Friday, Erikslund, Erikslunds

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lönehelgoch , Black, Friday, samtidigtmen därför var det , ändå fridfullt på Erikslund
YLE - 22 nov 18 kl. 18:14

Dags för Black Friday - tänk efter innan du köper något, säger forskare

På fredag är det dags för konsumtionsfesten Black Friday. Samtidigt infaller Köp inget-dagen då vi uppmanas att avstå från konsumtion. Tänk efter vad du på riktigt behöver, råder Pirjo Laaksonen, professor i marknadsföring vid Vasa universitet..

Cornucopia - 27 nov 15 kl. 08:51

Black Friday: Vad är det för fel på svenska "skylthelg"?

Begreppet Black Friday är nu etablerat i Sverige, som benämning på rea i samband med julhandelns första lönehelg. Man kan ju fundera på vad det är för fel på gamla hederliga svenska skylthelg/skyltlördag/skyltsöndag?

Black Friday-begreppet är nu vida spritt och alla verkar anamma begreppet.

Dagensanalys.se - 14 nov 18 kl. 12:57

”Handeln är på tårna och vi bedömer att Black Friday kommer att fortsätta att växa kraftigt”

Årets Black Friday inträffar 23 november och är handelns näst viktigaste försäljningstillfälle under året. Nästan 4 av 10 handlare räknar med en ökad försäljning och bland konsumenterna planerar 47 procent att handla under Black Friday. Totalt beräknas dagen omsätta mellan 6,3 och 6,6 miljarder kronor.

Dagensanalys.se - 22 nov 16 kl. 13:10

7 heta tips från Prisjakt hur gör de bästa Black Friday klippen – vilka saker rabatteras mest och minst

Den 25 november infaller Black Friday, fenomenet som de senaste åren växt sig allt större i Sverige. Allt fler handlare har erbjudanden under reahögtiden och konsumenterna förväntar sig att kunna göra stora fynd. Samtidigt är det lätt att förvillas av de röda priserna, utan att ifrågasätta hur smarta köpen egentligen är.

Supermiljöbloggen - 16 nov 18 kl. 16:05

Kritiska röster höjs mot Black Friday

Nära hälften av svenskarna uppger att de tänker handla under Black Friday, uppger Svensk Handel. Samtidigt växer kritiken mot köphysterins högtid.  Handeln förutspår ökad försäljning även i år, med uppemot 25 procent.

Dagens PS - 24 nov 16 kl. 07:42

Så många shoppar på Black Friday

Som Dagens PS tidigare berättat bryter tokrean ut, i första hand hos e-handlare, i morgon. Men sajten Prisjakt varnar konsumenter för att se upp, det är inte säkert att det är rea på varan för att prislappen är röd och på vissa produkter höjs till och med priset. Enligt Nordea väntas en tredjedel av svenskarna att shoppa under årets Black Friday, som alltså infaller i morgon den 25 november.

Supermiljöbloggen - 20 nov 17 kl. 17:26

Istället för Black Friday och konsumtionshets – idag är det White Monday

På fredag inträffar Black Friday, en av överkonsumtionens inofficiella högtidsdagar. Nu går svenska företag och organisationer samman för att minska köphetsen.  Black Friday kallas dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving när butikerna lockar med super-rea, och det inte sällan blir kaos på grund av hetsen för att göra sig ett klipp.

BT - 28 nov 14 kl. 06:01

"Black friday" kan bli kalldusch

Svenska butiker har hakat på amerikanska "black friday", i hopp om att sätta tidig fart på julhandeln. Men alla kampanjer som avlöser varandra kan slå tillbaka mot handeln, befarar expert.Black friday är årets mest intensiva shoppingdag i USA.

BT - 28 nov 14 kl. 07:28

"Black friday" kan bli kalldusch

Svenska butiker har hakat på amerikanska "black friday", i hopp om att sätta tidig fart på julhandeln. Men alla kampanjer som avlöser varandra kan slå tillbaka mot handeln, befarar expert. Black friday är årets mest intensiva shoppingdag i USA.

Dagensanalys.se - 13 nov 17 kl. 11:31

Alibabas ”Singles’ Day” slog försäljningen under Black Friday och Cybermonday tillsammans

Att Black Friday är en stor shoppinghändelse i USA vet de flesta redan, men hur många visste att årets största shoppingdag faktiskt är den kinesiska ”Singles’ Day” den 11 november? E-handelsportalen Alibaba sålde under dagen i år för totalt 25,3 miljarder dollar, dubbelt så mycket som Black Friday och Cybermonday tillsammans genererade i försäljning i USA under 2016. Fram till för några år sedan var Singles’ Day en liten tillställning som sågs på med humoristiska ögon.

PrivataAffärer - 03 dec 19 kl. 08:41

E-handeln: Var tredje svensk handlade på Black Friday

Det framgår av en undersökning som Postnord genomfört mellan den 30 november och 1 december. Fler än hälften av alla som konsumerade gjorde samtliga sina inköp på internet. Totalt spenderades i snitt 2.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.