Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 27 January, 10:56

Aftonbladet - 28 nov 20 kl. 14:49

Flera bilar i tunnelkrock▸ Det är stökigt i trafiken i Hammarbytunneln i riktning mot Nacka efter en olycka. Två körfält är blockerade..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Hammarbytunneln, Nacka

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera bilari , tunnelkrock
GT - 26 sep 17 kl. 17:59

Tre bilar i tunnelkrock – en till sjukhus

Tre bilar har krockat i en tunnel på riksväg 44, i närheten av Uddevalla.– En person har förts med ambulans till sjukhus med oklara skador, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i region Väst. Vägen är avspärrad i riktning mot Uddevalla..

Expressen - 04 jul 18 kl. 09:41

Stopp i trafiken: Tre bilar i tunnelkrock

En bil har kört in i väggen i Soltunneln i Stockholm.Ytterligare två bilar är inblandade i olyckan.– Vi har inga uppgifter om skadade men är på väg till platsen,  säger Tony Frank vid Storstockholms räddningscentral..

Expressen - 15 okt 18 kl. 12:03

Flera bilar i tunnelkrock – vägen delvis avstängd

Tre fordon, två bilar och en lättare lastbil, har kolliderat i Tingstadstunneln.Vägen är delvis avstängd.– Två av tre filer är stängda för trafik i södergående färdriktning, säger Rolf Kagelind, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.

GT - 16 mar 17 kl. 08:40

JUST NU: Tunnelkrock – ett körfält avstängt

Två bilar kolliderade i Götatunneln på torsdagsmorgonen. Ingen person ska ha kommit till skada men olyckan innebär stora trafikstörningar. – De står lite dumt till.

Expressen - 06 apr 17 kl. 16:21

Stora trafikproblem vid tunnelkrock

Två bilar har varit inblandade i en krock i Tingstadstunneln i Göteborg.Flera filer stängdes av under räddningsarbetet.– Vi stängde av tunneln initialt och flyttade sedan bilarna, uppger räddningstjänsten i Storgöteborg..

NT - 2 timmar sedan

Larm: Två bilar inblandade i krock

Två bilar ska vara inblandade i en sidokrock på Nygatan i Norrköping, enligt ett larm från Sos..

YLE - 09 sep 16 kl. 04:57

Allt fler bilar i Vasa

Antalet bilar i Vasa har ökat kraftigt på 15 år. Trafiksäkerhetsverket Trafis statistik visar att det finns drygt 34 000 personbilar i trafik i Vasa, och utslaget på stadens fokmängd betyder det att över hälften av Vasaborna har en egen bil. På Vasa stad säger Pertti Hällilä som är planeringschef för trafikärenden att man räknar med att antalet bilar kommer att fortsätta öka lite i ungefär 10 år.

YLE - 25 aug 14 kl. 04:07

Korta arbetsresor men mycket bilar i Österbotten

Invånarna i Jakobstadsregionen har landets näst kortaste arbetsresor, under 10 km i medeltal. Men samtidigt är biltätheten i regionen bland de högsta i landet.
I nejdens fem kommuner har 47 procent av hushållen två eller flera bilar.

Cornucopia - 25 mar 17 kl. 19:01

Regeringen föreslår höjd skatt för i princip alla bilar

Regeringen avser att genomföra ett sk bra-dåligtsystem (latin bonus-malus) för bilar. Motsvarande supermiljöbilpremien ska betalas ut till nollutsläppande bilar (=elbilar) och normala bilar ska betala detta med höjd skatt de första tre åren. Därtill kommer skatten för i princip alla dagens bilar att höjas.

GlobeNewswire - 01 sep 20 kl. 08:45

Fortsatt expansion av Bilias strategiska satsning på begagnade bilar


Bilias dotterbolag Netbil Begagnat AB har öppnat en ny anläggning för försäljning av begagnade bilar i Skövde. Under november månad kommer ytterligare en ny anläggning för försäljning av begagnade bilar att öppnas i Västerås. Dessa två anläggningar är de senaste tillskotten i Bilias strategiska satsning på försäljning av begagnade bilar, som totalt omfattar sju anläggningar.

Sydsvenskan - 10 jul 11 kl. 06:30

Livsfarliga bilar släpptes igenom

Foto: Linda Axelsson
Sydsvenskan avslöjar hur hundratals trafikfarliga bilar släppts ut på svenska vägar.
MALMÖ. Brottet utreds fortfarande, men Sydsvenskan kan i en serie artiklar avslöja hur hundratals trafikfarliga bilar släppts ut på svenska vägar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.