Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Friday, 15 January, 16:41

Länstidningen i Jämtland - 28 nov 20 kl. 14:45

Anmälan: Explosion i park efter att elev tagit med ”hemmagjord bomb” till skolanEn bomb ska ha briserat i en park i Östersunds kommun efter att en elev först tagit med sig den....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Östersunds

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anmälan, Explosioni , parkefter att , elevtagit med , hemmagjord bomb till skolan
Trelleborgs Allehanda - 09 mar 13 kl. 06:40

Skola granskas efter anmälan från pappa

En elev på en skola i Trelleborgs kommun hotades av en annan elev och kände sig så rädd att hans föräldrar höll honom hemma. Pappan till den hotade eleven riktar skarp kritik mot skolans agerande. Nu ska händelsen granskas av skolinspektionen.

Magazin24 - 14 sep 12 kl. 14:54

Skolinspektionen granskar anmälan på Västerskolan

För några veckor sedan mottog Skolinspektionen en anmälan mot Västerskolan i Kungsör angående en elev som inte fått sitt behov av särskilt stöd tillgodosett. Nu vill Skolinspektionen att skolans rektor besvarar ett antal frågor i ärendet. Den 21 augusti fick Skolinspektionen in en anmälan som gäller en elev som studerade på Västerskolan under läsåret 2011/2012.

Skånskan - 07 jul 19 kl. 16:30

Krav på skola efter anmälan

Eslöv Efter en anmälan till barn- och elevombudet om att en elev känt sig kränkt av en annan elev tidigt i våras beslutas skolan nu uppfylla flera krav, snarast.
Vid alla incidenter hade eleven vänt sig till lärare. Även rektorn och annan skolpersonal informerades av anmälaren.

NSD - 20 nov 18 kl. 14:07

Anmälan: Elev hittades misshandlad på toalett

Enligt en anmälan till Arbetsmiljöverket har en elev på en skola i Kiruna misshandlats av en annan elev..

Kristianstadsbladet - 24 apr 18 kl. 13:56

Anmälan: Elev blev misshandlad och mobbad - skolan kritiseras

En elev i Hässleholm har blivit misshandlad och mobbad av klasskamrater, enligt en anmälan till Skolinspektionen. Anmälaren uppger även att eleven inte får den hjälp i skolan som behövs. Nu inleder myndigheten en utredning och kräver svar från kommunen.

Barometern - 11 maj 18 kl. 13:25

Anmälan om kränkning av elev på skola

En vårdnadshavare till en elev i en skola i Oskarshamns kommun har anmält kommunen till Skolinspektionen. Enligt anmälan ska eleven ha utsatts för kränkande behandling och inte fått det stöd eleven haft rätt till. Oskarshamn.

LV - 27 feb 17 kl. 20:02

Anmälan om bristande stöd till elev ska utredas

Skolinspektionen ålägger kommunen att utreda en anmälan om brister i stödåtgärder för en elev på Vimmerby gymnasium. Skolinspektionen förväntar sig även att kommunen sätter in åtgärder som utredningen skulle visa på behov av det..

SmålandsPosten - 07 mar 19 kl. 18:35

Anmälan: Elev slog lärare efter diskussion

En elev har slagit en lärare på Lessebo gymnasieskola. Enligt anmälan till polis ska handgemänget ha inträffat efter en diskussion mellan de två inblandade. .

YA - 29 sep 19 kl. 00:01

Anmälan till Skolinspektionen - resurs för elev drogs in

Skolinspektionen vill ha svar på flera frågor när det gäller skolsituationen för en elev i Tomelilla. Detta efter att en förälder skickat in en anmälan om att skolan inte ger eleven den resurs som krävs för att klara undervisningen..

Expressen - 12 dec 14 kl. 13:04

Byggmiljardären slår tillbaka efter anmälan

Nu slår entreprenadmiljardären Ola Serneke tillbaka efter den anonyma anmälan till Konkurrensverket kring bygget av Göteborgs Nya Arena i Kviberg park. Han anser att anmälarna blandat ihop begreppen. "De skulle ha ringt till mig så skulle jag ha förklarat", skriver han i ett mejl till GT.

Dalarnas tidningar - 24 jul 14 kl. 11:32

Utredning inledd efter anmälan om elev

Anmälan avsåg att eleven inte ska ha fått det stöd som behövdes för att kunna tillgodogöra sig studierna på ett bra sätt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.