Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 16 January, 01:19

Nerikes Allehanda - 28 nov 20 kl. 14:31

Så jobbar krögarna för att få bort festknarkarna från klubbarna: ”Ringer polisen direkt”Att det förekommer droger på krogarna är välkänt hos polisen. Men hur ser några av Örebros....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Örebros

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , jobbar, krögarnaför att , , bort, festknarkarnafrån , klubbarna Ringer polisen direkt
Skånskan - 15 apr 16 kl. 06:00

”Vi ska diskutera med fastighetsägarna”

ESLÖV Kommunstyrelsens ordförande i Eslöv Johan Andersson (S) oroar sig inte över de många flyktingar som kommunen måste ta hand om enligt den nya lagen. Han ser flyktingar som en tillgång och säger att man jobbar för fullt med bostadsfrågan.Eslövs bostadsförsörjningsprogram är uppdaterat med Migrationsverkets siffror på mottagande av asylsökande.

YLE - 28 jun 15 kl. 13:37

Traktorerna jobbar dag och natt på Söderfjärden

Trafiken bort från Söderfjärden är igång. Värst uppskattas den bli på söndag kväll. Mats Sund och de andra traktorförarna får jobba natten igenom.

SmålandsPosten - 16 dec 13 kl. 07:25

Skyddsjägarna får bättre betalt

Nu ska kommunens skyddsjägare få 12 000 kronor i höjd årsersättning. Samhällsbyggnadsnämnden beslutade vid sitt senaste sammanträde om ett tilläggsavtal eftersom ersättningen till Tingsryds Jaktvårdskrets inte höjts sedan avalet tecknades år 2000. – Vi vill premiera skyddsjägarna.

YLE - 05 apr 17 kl. 20:04

Raseborgs stad: Fiskvägarna i Svartån kommer visst att fungera

Fiskvägarna i Svartån i Åminnefors och Billnäs kommer att fungera både för upp- och nedvandrande fisk. Det är Raseborgs stads svar på den kritik som riktades mot de tekniska fiskvägarna i tidningen Västra Nyland. Fiskvägarna i Billnäs och Åminnefors kommer att bli de första i hela Finland med en lösning för nedvandrande fisk, säger Piia Nordström som är gatuchef i Raseborg och ordförande för Svartåprojektets styrgrupp.

Skånskan - 07 mar 17 kl. 06:00

Platsbrist tvingar ut föderskor på vägarna

skåne Hundratals kvinnor i Skåne åker på vägarna mellan sjukhusen för att föda. CSK i Kristianstad är ett av tre akutsjukhus som klarar målet på mindre än fem procent som hänvisas till annat sjukhus på grund av kapacitetsbrist. ERWP.

Corren - 27 mar 13 kl. 07:14

Väderomslag ger problem på vägarna

Den efterlängtade våren ställer till med stora problem framför allt på de mindre vägarna. Just nu jobbar Trafikverket intensivt med att åtgärda tjälskador, i folkmun potthål..

Kristianstadsbladet - 06 maj 13 kl. 11:00

Nya vägarna börjar ta form

Foto: Kristianstads kommun
Successivt växer Kristianstadslänken fram. Parallellt med att Södra Kaserngatan rivs upp och byggs om till bussgata startar också kommunens bygge av storhållplatsen vid Galleria Boulevard.
150 miljoner kronor beräknas den andra etappen av Kristianstadslänken kosta.

Nya Wermlands Tidningen - 18 dec 13 kl. 06:00

Anställda på ungdomshem känner sig lurade av ägarna

Anställda på Mölnbacka ungdomshem kräver ägarna på mycket stora belopp för uteblivna löner. – Vi jobbar 58 timmar i veckan men får bara lön för 37 timmar, säger en anställd – Det stämmer inte alls, hävdar ägaren Hans Magnusson..

SN - 03 jun 15 kl. 08:00

Extra poliskontroller längs med vägarna

I veckan jobbar extra många poliser med nykterhetskontroller på vägarna. Syftet är förebyggande och polisen riktar framför allt in sig på unga vuxna..

Resume - 01 nov 13 kl. 08:00

JC:s nya byrå: ?Jobbar på som vanligt?


Problemtyngda klädkedjan JC ska säljas av ägarna RNB. Nyligen valde de Volontaire som ny byrå, men de har inte hört talas om några förändringar på grund av ägarbytet. ?

Länstidningen i Jämtland - 20 dec 17 kl. 08:45

Svevia jobbar för fullt med att bekämpa halkan: ”Vi har ute allt vi kan få tag på”

Det råder blixthalka i delar av länet och Svevia jobbar för fullt med att bekämpa den svåra halkan på vägarna mellan Brunflo och Storlien. – När det till och med fryser på saltsträckan, då är det riktigt besvärligt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.