Expressen > Nyheter

Wednesday, 27 January, 11:23

Expressen - 28 nov 20 kl. 14:28

”Varför ska vi bli behandlade så?”Omsorgspersonal i Kristianstads kommun kallas på provtagningar för covid-19 när de är lediga.De får åka runt till olika vårdcentraler och testa sig – och de får ingen ersättning, rapporterar Kristianstadsbladet.  – Varför ska vi bli behandlade så här?, säger undersköterskan Sanna Siversson.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kristianstads, Kristianstadsbladet, Sanna Siversson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varför ska vi bli behandlade,
YLE - 16 sep 15 kl. 17:12

”De slog oss och behandlade oss som djur”

Waaled Kamil blev verkligt illa behandlad vid den ungerska gränsen. Han berättar att han i Ungern misshandlades av myndigheterna, och att han fängslades i fem dagar utan mat. Waleed Kamil från Irak sitter på polishusets trappa i Böle tillsammans med några andra irakier som Waleed har blivit vän med under resan till Finland.

Expressen - 09 nov 18 kl. 14:57

"Mamma behandlade djuren bättre än mig”

Många avundas Curtis Josephs illustra NHL-karriär.Men vad ingen visste var att ikonens framgång kom i kölvattnet av en hemsk uppväxt."Mamma behandlade djuren bättre än vad hon behandlade mig", skriver Joseph i sin nya bok enligt Edmonton Sun.

Dagen - 27 dec 11 kl. 03:00

"Vi blev behandlade som kändisar"

Charlotte Johansson hamnade på en andraplats i omröstningen av Sveriges Lucia. Tillsammans med ettan och den andra tvåan fick hon lussa i Syracusa, Italien.


Vad gjorde ni i Syracusa?

Västerbottens Folkblad - 29 jun 12 kl. 17:26

Ovärdigt behandlade innan pensionering

Femton procent av de som ska gå i pension inom några år känner sig annorlunda behandlade på sina arbetsplatser. De upplevde att dem fick mindre [...].

Posh24 - 07 jul 12 kl. 08:39

Första bilderna på Katie utan vigselringen - och hur Tom behandlade henne!

Nu har vi sett Katie Holmes ute på promenad i Chelsea på Manhattan - utan sin vigselring på sig! Katie lämnade Suri hemma med en barnvakt och så tog hon en promenad till matbutiken Whole Foods: "Hon är okej", förklarar en nära källa. "Det är inte hennes bästa dagar i livet, men inte hennes värsta heller".

Expressen - 26 jul 12 kl. 15:22

De behandlade för fel skada på Alshammar

LONDON/STOCKHOLM. Therese Alshammar fick en nerv i kläm under ett gympass den fjärde juli. Nu medger det svenska teamet att man har behandlat henne för fel skada.

Kristianstadsbladet - 18 sep 12 kl. 07:00

Motioner blev inte behandlade

När Karl-Johan Svensson, företrädare för nomineringsgruppen Vi i kyrkan, lämnade in fyra motioner till Samfällda kyrkofullmäktige behandlades de aldrig. Nu har han anmält händelsen till domkapitlet i Lunds stift och fått rätt.
Det var vid ett sammanträde i maj 2011 som Karl-Johan Svensson lämnade in fyra motioner för Vi i kyrkans räkning.

Eurosport - 29 jan 13 kl. 21:53

Cykel - Dopningsdoktorn medger att han behandlade fotbollsspelare

Under den första dagen av vittnesförhör med Eufemiano Fuentes medgav läkaren att han behandlade inte bara cyklister, utan fotbollsspelare, tennisspelare, friidrottare och boxare..

Kristianstadsbladet - 28 aug 13 kl. 08:00

Ny förening för de som blivit illa behandlade

När Kjell Klemark var arbetslös kände han sig kränkt och nedvärderad av Arbetsförmedlingen. Därför har han nu startat en förening för andra som känner sig illa behandlade av myndigheter.
?

Barometern - 11 okt 13 kl. 11:43

Alla människor bör bli behandlade lika

Antidiskrimineringsbyrån Sydost har sedan 2005 verkat i Kalmar län för att uppmärksamma, förhindra och åtgärda diskriminering på grund av kön, könstillhörighet, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet, religion eller annan trosuppfattning, ålder och funktionsnedsättning. Byrån har tidigare år särskilt uppmärksammat FN-dagen den 24 oktober för att lyfta problematik och öka kunskapen kring vissa diskrimineringsgrunder, till exempel etnicitet och funktionshinder.
I år använder vi denna dag till att lyfta situationen för homo-, bi- och transsexuella och queera personer för att höja medvetenheten om hur det kan vara att leva i Sverige i dag som HBTQ-person.

GT - 01 apr 14 kl. 11:26

Kvinnor känner sig illa behandlade hos GP

GÖTEBORG. Flera kvinnor på Göteborgs-Posten känner sig illa behandlade av sina chefer. Det framgår av en skrivelse från skyddsombuden till tidningens ledning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.