Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 16 January, 21:28

Aftonbladet - 28 nov 20 kl. 14:20

Startade grupp för hundägare: "Man måste få känna sig trygg"▸ Efter flera oprovocerade överfall på kvinnliga hundägare i Stenungsund tröttnade Linda Björkman och Malin Gustavsson. Nu har de startat en trygghetsgrupp för hundägare..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Stenungsund, Linda Björkman, Malin Gustavsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Startade, gruppför , hundägareMan måste , , kännasig , trygg
Nya Wermlands Tidningen - 25 apr 13 kl. 07:38

Hundägare i Molkom vill ha en rastgård

En grupp hundägare föreslår i ett medborgarförslag att Karlstads kommun ska anlägga en rastgård för hundar i Molkom. Flera av hundägarna är beredda att ställa upp för att sköta hundgården. Varje onsdagskväll träffas några av hundägarna och gör gemensamma promenader..

YLE - 03 sep 17 kl. 14:26

Vad händer om du och din hund möter ett rovdjur i skogen? Rovdjurstest överraskar många hundägare.

Många hundägare har dykt upp på sandplanen bredvid Kalkvägen i Pargas. Där ska hundarna få pröva på hur det är att möta ett nästan riktigt rovdjur. Det är hundföreningen Par-Hau som arrangerar testet under veckoslutet och på lördagen är intresset stort.

Skånskan - 04 okt 18 kl. 15:00

Hundägare ges möjlighet att hjälpa polisen

STAFFANSTORP Staffanstorps hundägare, liksom tidigare Lommas, bjuds snart in att hjälpa polisen i kampen mot inbrott.I november håller Staffanstorps kommunpolis Christer Stålhandske ett informationsmöte dit intresserade bjuds in. – Den som har hund är ute och promenerar i alla väder, alla dagar och kvällar.

GöteborgsPosten - 18 nov 17 kl. 22:05

Svensk studie: Hundägare lever längre

En grupp forskare på Uppsala universitet har kunnat visa på ett samband mellan hundägande och hjärt- kärlhälsa. I studien har inte mindre än 3,4 miljoner svenska hundägare deltagit under 12 år – och resultatet?.

Magazin24 - 06 apr 16 kl. 15:49

Hundägare på Facebook vill förbättra

En bit över 200 hundägare har samlats i en grupp på Facebook. Nu är målet att skapa förbättringar för fido och självklart matte eller husse. I höstas började Mia Pettersson och Ronny Marklund på Granngården dra igång hundpromenader med olika aktiviteter.

Magazin24 - 27 feb 13 kl. 11:11

"Hundägare måste ta ett större ansvar"

Den hundpsykolog-studerande Krister Gustén tycker att folk ofta skaffar hund utan att planera tillräckligt. "Jag tror inte folk vet vad de har i kopplet. Man läser inte på ordentligt", säger han.

Helsingborgs Dagblad - 28 apr 15 kl. 09:45

Hundägare, ta ansvar!

Var ska hundarna göra sina behov om inte på Helsingborgs trottoarer eller gator? En hundägare bör ha med sig bajspåsar när den är ute med sin hund. Om ägaren inte plockar vem ska då göra det?

Skånskan - 23 nov 18 kl. 05:00

Hundägare åtalas för nacklyft och sparkar

MALMÖ Flera vittnen uppger att en 29-årig Malmöbo brukar lyfta upp sina hundar i nacken eller kopplet, slå dem i ansiktet eller sparka dem.
Nu åtalas mannen för tre fall av djurplågeri.Kammaråklagare Tomas Olvmyr åberopar tre vittnen, som under rättegången ska berätta om hur 29-åringen brukar behandla sina hundar.

UT - 31 aug 13 kl. 09:02

Hundägare på krigsstigen

Hundägare i Ulricehamn har i flera år försökt få till en rastgård för sina hundar. Så när de fick höra från kommunen att intresse saknas blev de arga. De bjöd in en representant från kommunen och samlades nere vid Fiskestugan för att visa att det tvärtom finns ett stort intresse, och har funnits länge.

YA - 03 dec 13 kl. 15:37

Hundägare blev hundbiten

En hundägare som var ute rastade sin hund blev biten i handleden av en annan hund.
Mannen var ute med sin hund i Gärsnäs när han blev påhoppad av en hund. Han hade stannat till i byn tillsammans med några andra hundägare och stod och pratade när en hund hoppade upp och bet honom i handleden.

Nya Wermlands Tidningen - 23 aug 17 kl. 06:00

Hänsynslösa hundägare

Jag vill börja med att säga att här ska inte alla hundägare dras över en kam då de flesta sköter sig, men ett fåtal som inte borde få ha hund sabbar för oss ”icke hundägare” och ”skötsamma hundägare” genom att låta hundarna springa fritt i skogen och inte bry sig om att ta upp hundskiten efter sina husdjur..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.