DI > Ekonomi

Friday, 15 January, 18:46

DI - 28 nov 20 kl. 14:00

Förslaget att stoppa bilexporten sågas i småbitar
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förslagetatt , stoppa, bilexporten, sågasi , småbitar
YLE - 17 mar 17 kl. 08:24

Polisen tvungen att stoppa bilist - med gas

Under natten till fredagen lekte en bilist en katt och råtta-lek med polisen. Polisen tvingades till att söndra rutan och spruta in OC-gas för att få stopp på bilen. Strax före midnatt blev en polisbil omkörd av en förare i centrala Karleby på torsdagskvällen.

GöteborgsPosten - 31 mar 15 kl. 01:00

Polisförslaget om kronvittnen totalsågas

Regionpolischefens förslag om kronvittnen och anonyma vittnen sågas. Hårdast är kritiken från advokatsamfundets generalsekreterare som anser att förslagen hör hemma i en diktatur..

SR - 30 aug 13 kl. 11:41

Förslaget om polisnota sågas

Bottenbetyg. Det får regeriongens utredningen om hur mycket idrottsaktiebolag och festivalarrangörer ska betala för polisbevakning av remissinstansen som granskat ärendet..

Kristianstadsbladet - 17 mar 14 kl. 07:08

Försök att stoppa mackdöden

Regeringen vill lätta på reglerna för landets bensinmackar. Från den 1 augusti ska bara hälften av mackarna behöva sälja miljövänligt bränsle som etanol. Ett försök att stoppa mackdöden på landsbygden.

BT - 17 mar 14 kl. 07:08

Försök att stoppa mackdöden

Regeringen vill lätta på reglerna för landets bensinmackar. Från den 1 augusti ska bara hälften av mackarna behöva sälja miljövänligt bränsle som etanol. Ett försök att stoppa mackdöden på landsbygden.

Skånskan - 19 nov 18 kl. 06:00

Vill stoppa planerat landmärke i Dockan

Malmö Byggnaden med upp till 24 våningar är tänkt som ett landmärke för Dockanområdet. Men oklarheterna kring markföroreningarna och risken för bullerstörningar gör att miljöförvaltningen föreslår miljönämnden att avstyrka detaljplaneförslaget.Projektet omfattar 160 nya bostäder just öster om Dockplatsen, vid Isbergs gata/Krankajen.

Supermiljöbloggen - 12 maj 16 kl. 18:25

Jurister: regeringen kan visst stoppa Vattenfalls brunkolsaffär

Trycket ökar på regeringen att stoppa Vattenfalls planerade brunkolsförsäljning. Regeringen har svarat att de måste ha majoritet i riksdagen för att kunna hindra försäljningen, men allt fler ifrågasätter regeringens syn på frågan. Bland dem finns tidigare toppmiljöpartister, professorer, Moderaterna och nu också Vattenfalls styrelseordförande.

Supermiljöbloggen - 08 mar 15 kl. 22:21

Fokus på att ersätta rysk gas i EU:s nya energiunion

Europakommissionen presenterade i slutet av februari en plan på hur EU ska bli en så kallad energiunion. Det viktigaste delarna i förslaget handlar om att energin ska flöda fritt över gränserna, att EU-länderna ska handla mer energi av varandra, energieffektivisering och att EU bli ett koldioxidsnålt samhälle. För att det ska vara möjligt så behöver 1000 miljarder euro investeras Europas energisektor fram till 2020.

Skånskan - 31 maj 16 kl. 16:37

Grannar vill stoppa bygge

Lund Grannar till Slöjdgatan 12, där det planeras ett nybygge med 41 lägenheter och två kontorslokaler, överklagar bygglovet vidare till mark- och miljödomstolen.Invändningarna gäller bland annat byggnadshöjden – sex våningar – och att kvarterets kulturvärden påverkas negativt.
Förtätningen anses samtidigt bli alltför omfattande, med påföljande trafikbuller och parkeringsproblem.

Expressen - 23 nov 16 kl. 19:02

Skånska butiker plågas av fräcka kaffeligan

Polisen i Skåne har fullt upp med en ny tjuvliga som härjar i butikerna.Tjuvarna stjäl kaffe på ett mycket förslaget vis och är så snabba att de knappt går att stoppa.– Det är minst en gång i veckan det händer, säger Stephan Söderholm vid polisens ledningscentral till Lokaltidningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.