DI > Ekonomi

Friday, 15 January, 19:44

DI - 28 nov 20 kl. 12:55

Dina val gör skillnad – ta dem på allvar
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dina val, gör, skillnadta dem på , allvar
Skånskan - 12 aug 19 kl. 05:30

Dagliga val gör skillnad

Att jobba för mindre klimatpåverkan behöver göras på många nivåer. De stora förändringarna för ett hållbart samhälle måste ske på strukturell nivå för att vi ska få varaktiga förändringar. Utan politiska beslut och överenskommelser kommer vi inte nå långt.

Kristianstadsbladet - 11 aug 19 kl. 23:00

Våra dagliga val gör skillnad för miljön

Det är tillsammans vi jobbar för en mer hållbar vardag, och våra dagliga val gör faktiskt skillnad..

Supermiljöbloggen - 08 jan 14 kl. 10:00

Linda Burenius Magnusson, O2: Kan vi skapa en folkrörelse som gör skillnad för klimatet?

Tänk att få 100 procent förnybar el som du har producerat själv. Det är fullt möjligt och du behöver inte ens bygga ett eget vindkraftverk. Jag är själv lycklig och stolt över att vara medlem i Sveriges största vindkraftskooperativ som gör det möjligt att producera egen förnybar el oavsett var och hur man bor.

Politologerna - 05 nov 13 kl. 09:40

Europaparlamentsvalet – möjligheternas val

Detta inlägg är samförfattat av Henrik Oscarsson och Maria Solevid. I dag är det 200 dagar kvar tills Europaparlamentsvalet den 25 maj 2014. I en serie inlägg under de närmaste veckorna kommer vi att belysa likheter och skillnader mellan Europaparlamentsval och Riksdagsval.

Barometern - 26 sep 14 kl. 07:58

Dags för val igen

Biskop, alla vill bli men ingen vill vara det?
Ja så är det då dags, under detta supervalår, för ytterligare ett val!
Det ska väljas biskop i Växjö stift eller S:t Sigfrids stift!

BT - 15 maj 14 kl. 00:30

Skilda världar, samma val

Om man ser på EU utifrån de fördrag och institutioner som de 28 medlemsländerna har gemensamt, men också utifrån de tonvis med dokument, uttalanden och handlingsplaner som tjänstemän och politiker tillsammans arbetat fram, då framträder unionen som en värld i sig. ”Paper Europe”, som den brittiske sociologen Anthony Giddens så träffande har kallat den, blir ena dagen synligt som en tillväxtstrategi för IT-sektorn bara för att nästa låta kommissionen mejslar fram ett förslag till moratorium på vissa bekämpningsmedel som hotar Europas bin. Godhjärtat, ambitiöst och förvisso framgångsrikt – men många gånger också väl naivt.

Kristianstadsbladet - 30 sep 14 kl. 09:10

Vuxenskolan gör skillnad

Foto: Tomas Oneborg / SvD / TT
Vuxenskolan har varit med och jobbat fram ”Mitt Val” – ett sätt att öka valdeltagandet bland personer med intellektuell funktionsnedsättning. ”Det är folkbildning som gör skillnad i människors liv”, skriver Niklas Lundgren och Berit Danielsson.
Först för 25 år sedan fick Sverige allmän rösträtt, då även personer med intellektuell funktionsnedsättning fick rätt att rösta.

Sydsvenskan - 08 okt 11 kl. 06:30

Skrikigt val till den polska riksdagen

Regeringen ska ut! Det har varit refrängen i de flesta polska val sedan demokrati infördes i landet ?
Regeringen ska ut!

Nyheter 24 - 11 jun 12 kl. 15:18

Eric Rosén: "S var de enda som tog Reinfeldts varning på allvar"


KRÖNIKA. Om de kör med fulspel kommer de att avslöjas. För mindre än en vecka sedan gav Socialdemokraterna en hel del besked.

Politologerna - 19 aug 14 kl. 11:24

Hur negativ är den svenska parlamentarismen? – överlevnadsstrategier i riksdagen efter 2014 års val

Detta är ett gästinlägg författat av Lars Davidsson, filosofie doktor som tidigare har arbetat som tjänsteman i riksdagen. *** ”Med en månad kvar till valet tyder mycket på att de tre rödgröna partierna blir större än alliansen, men att de inte får egen majoritet. I ett sådant läge tror LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson att alliansen kommer att regera vidare med stöd av Sverigedemokraterna.

YLE - 10 apr 17 kl. 14:44

Torbjörn Kevin: Valresultatet i Åbo är historiskt - ett exceptionellt val på flera sätt

Den politiska kulturen kommer att förändras i Åbo. Det tror Torbjörn Kevin, Åbo underrättelsers långvariga chefredaktör, som konstaterar att valet i Åbo är exceptionellt. - Jag har bevakat Åbopolitiken i många, många år och det är sällan det sker så här stora förändringar i Åbo.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.