Dalarnas tidningar > Nöje

Saturday, 16 January, 22:49

Dalarnas tidningar - 28 nov 20 kl. 12:25

INSÄNDARE: Varför kultur i sportfånarnas stad?Först var det ifrågasättandet av stödet till Magasinets kulturverksamhet. Sedan handlade det om....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
InsÄndare, Magasinets

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: INSÄNDAREVarför , kulturi , sportfånarnasstad
Trelleborgs Allehanda - 31 mar 20 kl. 00:01

Insändare: Stadsparken och torget är invånarnas

Kan bara hålla med alla som (den 28 mars) skrivit insändare om nya höghus vid torget..

Blekinge Läns tidning - 07 jan 18 kl. 14:00

Allt för kommuninvånarnas bästa

Slutreplik till Margareta Forslund, SD i Sölvesborg, efter hennes insändare i BLT den 3 januari:.

Trelleborgs Allehanda - 25 apr 19 kl. 00:01

Insändare: Lokaltidningen behöver invånarnas stöd

Trelleborgs Allehandas gästkrönikör Madeleine Brandin skriver (den 10 april) att utan vår lokalpress urholkas demokratin. .

Trelleborgs Allehanda - 22 aug 19 kl. 00:01

Insändare: Ska ni leka med kommuninvånarnas pengar – köp ett monopolspel

Det finns tre parametrar som oftast används vid olika beslut inom arbetslivet till exempel vid ett rekryteringsärende. Aktuella lagar/förordningar/föreskrifter, moral och verklighet, inga av dessa parametrar har berörda tjänstemän eller politiker vägt in i sitt beslut när man anställde och senare även köpte ut redan anställd kommunikationschef innan anställningen påbörjades..

Helsingborgs Dagblad - 05 feb 20 kl. 08:00

Min mening: Invånarnas val till fullmäktige kan ingen röra

Kommunstyrelsens ordförande Ronny Sandberg (S) svarar på Maria Gottschalks insändare..

Trelleborgs Allehanda - 19 maj 20 kl. 00:01

Insändare: Invånarnas intresse är i fokus

Svar till Eva (den 16 maj)..

HBL - 22 jan 14 kl. 04:30

Handeln och hamnen

Det har varit tyst kring de stora planerna för Handelshamnen en längre tid. Nu börjar det i alla fall röra på sig. Extra skjuts har styrelsen för SFP i Ekenäs gett genom att deklarera att det inte behövs någon ny detaljplan för hamnområdet, den rådande duger bra.

Barometern - 01 jul 14 kl. 06:23

Nybro kommun är på väg att göra bort sig

Nu återstår endast en vecka innan Nybro Kommun kommer att ta ett vansinnigt oåterkalleligt beslut om att sälja ut ett antal fastigheter.
Måndag den 7 juli kommer att bli en svart dag i Nybros ­historia. Trots protestlistor, Manifestationer, insändare etcetera tänker kommunen genomför affären tvärt emot majoriteten av kommuninnevånarnas önskan.

YLE - 29 maj 13 kl. 12:00

Lovade man för mycket i Raseborg?

Invånarna i Raseborg vill kunna påverka mera och Pojoborna känner sig bortglömda. Bland annat det framkommer i rapporten "Den nya kommunen - en studie av tidigare kommunsammanslagningar" som har gjorts av Tankesmedjan Magma och Finlands kommunförbund. Studien granskar bland annat hur servicen, språket och närdemokratin har påverkats vid kommunsammanslagningarna i Raseborg, Pargas, Vörå och Lovisa.

HBL - 16 maj 13 kl. 04:30

Stålbad i Raseborg

Nuvarande och tidigare fullmäktigeordförande i Raseborg, Thomas Blomqvist (SFP) medger rakryggat i en insändare i dagens VN att de som har suttit i det förra fullmäktige har misslyckats i uppgiften att balansera stadens ekonomi.
Det finns minsann fog för den här självrannsakan. Mandatperioden avslutades med ett år som gav ett minus på över 7 miljoner euro och som drev upp det kumulativa underskottet ännu högre än det var då Raseborg grundades.

YLE - 08 aug 14 kl. 05:40

"Vi kontaktas varje månad med frågor och klagomål om boenden"

De senaste dagarna har det skrivits en hel del om de misstänkta missförhållandena på Kårkullas enhet Sagaboendet i Sibbo. Trots att de anklagelserna är betydligt grövre än några Steg för stegs styrelseordförande Jonne Tallberg någonsin stött på, så säger han att det är rätt vanligt att människor tar kontakt med honom pågrund av missnöje med det egna boendet. Steg för steg är en intresseförening som bevakar personer med utvecklingsstörningars rättigheter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.