DI > Ekonomi

Friday, 15 January, 18:52

DI - 28 nov 20 kl. 10:51

”Det är alldeles för billigt” – förvaltaren tipsar om kursrusare med stor uppsida
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är alldelesför , billigt, förvaltaren, tipsarom , kursrusare med stor uppsida
DI - 22 mar 19 kl. 13:02

Börsexperterna: Aktierna med bäst köplägen just nu – ”riktigt billigt”

Köpsugna sparare kan hitta attraktiva bolag inom vitt skilda sektorer. Två börsproffs tipsar Di:s läsare om sex aktier som du ska stoppa i portföljen – och två aktier som bör säljas. ”Aktien handlas till p/e 11, så det är riktigt billigt.

PrivataAffärer - 09 jan 20 kl. 06:55

Förvaltaren: Ett lockande omställningscase

Det är i Carnegie Globals månadsrapport för december som förvaltaren Mikael Tarnawski-Berlin lyfter fram USA-baserade Franklin Covey som säljer företagsutbildningar. Dessa baseras på den populära boken ”The 7 Habits of Highly Effective People”. En av de faktorer som lockar är att FC är i slutskedet i omställningen från att sälja enstaka kurser till årligt återkommande utbildningspaket.

Dagens PS - 10 okt 19 kl. 08:36

AFV tipsar om skållhet aktiekvartett

Affärsvärlden rekommenderar köp av BTS Group, Fortum, Sbanken och Wilh Wilhelmsen i den senaste utgåvan. BTS har länge varit en favorit hos Affärsvärlden och senaste årets kursuppgång anses vara befogad. Tidningen ser inte någon anledning att ändra sitt köpråd från i fjol med tanke på en fin historik av lönsam tillväxt.

Trelleborgs Allehanda - 03 mar 14 kl. 10:45

TA tipsar: Det händer i veckan

Från fastlagsbullar till Churchill till internationella kvinnodagen. TA:s Andreas Mårtensson tipsar om fem grejer att hålla koll på den här veckan.
1 Fettisdagen.

YLE - 07 feb 16 kl. 11:24

Yles USA-korrespondent Chriso Vuojärvi tipsar: Carolina vinner Super Bowl

Yle Sporten tog ett snack med Svenska Yles USA-korrespondent inför den största av de stora idrottshändelserna i Nordamerika – Super Bowl. Läs hur NFL-fantasten Vuojärvi summerar säsongen och tipsar inför Super Bowl. Christian ”Chriso” Vuojärvi, hur tycker du att NFL-säsongen har gått så här långt?

YLE - 07 feb 16 kl. 11:24

Svenska Yles USA-korrespondent Chriso Vuojärvi tipsar: Carolina vinner Super Bowl

Yle Sporten tog ett snack med Svenska Yles USA-korrespondent inför den största av de stora idrottshändelserna i Nordamerika – Super Bowl. Läs hur NFL-fantasten Vuojärvi summerar säsongen och tipsar inför Super Bowl. Christian ”Chriso” Vuojärvi, hur tycker du att NFL-säsongen har gått så här långt?

PrivataAffärer - 30 apr 20 kl. 12:00

Förvaltaren: Bli en vinnare på krisen

Världsindex sjönk under februari med nästan 12 procent från toppen  den 19 februari och under mars föll index ytterligare 21 procent innan världens börser återhämtade en del förlorad mark i slutet av månaden. Aldrig någonsin har börsen fallit så mycket på så kort tid. Detsamma gäller återhämtningen från och med den 23 mars, som även den har varit historiskt snabb.

Realtid - 24 jul 20 kl. 14:07

"Allt silver som bara är tvåsiffrigt är billigt silver"

Trots kraftiga uppgångar i silverpriset tror fondförvaltaren Eric Strand att finns det mer att hämta på uppsidan..

DI - 08 sep 20 kl. 09:22

Förvaltaren köper aktier i iskalla sektorn

Efter årets enorma börsåterhämtning och stora globala storstimulanser är skillnaden mellan dyrt och billigt på börsen större än vanligt..

Kristianstadsbladet - 22 apr 13 kl. 09:23

Humor R.E.A - lite för billigt

Foto: Tom Wall
Krogshow i 13 år. Första turnén. Fakta som bygger upp vissa förväntningar.

BT - 07 nov 14 kl. 20:04

Vardagsrummet som billigt gym

Har du lust att träna men saknar, modet, plånboken eller tiden att dra i väg till gymmet? Lugn. Det är lätt att bygga styrka och smidighet hemma i vardagsrummet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.