Expressen > Nöje

Saturday, 16 January, 21:55

Expressen - 28 nov 20 kl. 04:30

Kärleken, skandalerna och bråken i ”På spåret”Blodiga olyckor, grova bortklippta skämt, pinsamma missar, sparkade husband, kärleksmöten och deltagare som ersätts efter stora skandaler. Det är några av alla händelser i ”På spårets” drygt 30 år långa historia. – Jag minns när Robert Aschberg drog ett skämt som absolut inte hörde hemma i ett sånt familjeprogram, har dåvarande programledaren Björn Hellberg tidigare sagt. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
, Robert Aschberg, Björn Hellberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kärleken, skandalernaoch , bråkeni På , spåret
Sydsvenskan - 21 okt 15 kl. 04:00

Billy och kärleken

”Berättelsen om Ikea kan ses som det moderna Sveriges myt om sig själv” skriver Sara Kristoffersson i den nyutkomna boken ”Ikea – en kulturhistoria” (Atlantis). Kristoffersson är professor i designhistoria på Konstfack och granskar i sin bok hur möbelvaruhuset använder sig av Sverige och svenskhet i sitt varumärkesbyggande. Sverige, i Ikeas tappning, är ett lyckligt land i norra Europa med en perfekt mix av storslagen natur, modern industri och kultur.

Skånskan - 25 sep 19 kl. 06:00

Bästa tipsen för en spännande läshöst

Till helgen är det dags för Bokmässan i Göteborg och årets bokutgivning är därmed också inne i sin mest intensiva period.
Gunilla Wedding har botaniserat bland alla nyheter och tipsar om böcker att vara nyfiken på.
Svenska romaner:Björnkvinnan av Karolina Ramqvist.

Skånskan - 14 apr 18 kl. 11:00

”Känns lugnare på ett märkligt sätt”

Reportage - Härifrån och framåt Den kalla och eländiga våren har bjudit familjen Jeppsson på lite av varje.
Det har varit vanlig vardag men på ett annorlunda sätt. När det handlar om sjukdomen så innebär var tredje månad, som vanligt, röntgen i Hässleholm och bara ett par veckor därefter så bär det iväg för besked på Onkologiska avdelningen i Kristianstad.

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 14:04

I Sillanpääs landskap

Foto: Tuija Nieminen Kristofersson
Frans Emil Sillanpää fick Nobelpriset i litteratur 1939, och när författare Tuija Nieminen Kristofersson besöker sina morföräldrars hemtrakter är det i just Sillanpääs landskap hon rör sig. Att det i år har gått 125 år sedan han föddes, och 50 år sedan han gick bort, har hans hembygd uppmärksammat hela året. Vi reser dit.

UT - 03 jul 13 kl. 22:08

Med viljan att upptäcka

Rudi Günther är tysken som älskar spontaniteten i att säsongsjobba, och som nu följt med kärleken till restaurang Bryggan i Ulricehamn. När Rudi slutade skolan 19 år gammal lämnade han hemstaden Dresden för att arbeta på en restaurang i Österrike. Där träffade han sin blivande flickvän Lotten från Motala.

Kristianstadsbladet - 07 jul 13 kl. 18:56

Livet består av fyra akter

Foto: Annica Jönsson
Han ser livet som ett drama i fyra akter. Ett tragiskt drama, eftersom det oundvikligen slutar med döden; men ändå inte utan komedins lätthet. Själv är han inne på den eftertänksamma epilogen, Olof Berg, och funderar mycket kring den sista tiden i livet.

BT - 19 maj 14 kl. 08:44

Glödande färgstark Murakami

Jag trodde aldrig jag skulle orka mer Haruki Murakami efter den storhetsvansinnigt anlagda IQ84, den tolvhundrasidiga trilogin som kom häromåret och befäste Murakamis ställning som litterär gigant. Det kändes verkligen som om den japanske jätten hade ansträngt sin litterära förmåga till det yttersta och inte skulle ha något mer att tillägga i sitt författarskap. Själv var jag rätt besviken på IQ84, jag vet att många av er inte höll med mig om det.

Kristianstadsbladet - 20 maj 14 kl. 06:49

Därför älskar vi retrospelen

Foto: Juan Carlos Llorca

Jämfört med andra kulturyttringar är spelen fortfarande i sin linda, rent historiskt. Ändå är det få subkulturer som värnar om sitt arv så mycket som spelarna. Med rosafärgade nostalgiglasögon ser de tillbaka på Marios första stapplande steg och första gången Pac-Man käkade upp ett spöke och blir alldeles varma inombords.

Kristianstadsbladet - 20 sep 14 kl. 07:30

Och de nominerade är...

Foto: Peter Åklundh
Här är de som är nominerade till Kristianstadsbladets kultur- och nöjespris 2014:
1. Wanås Konstinstution, Knislinge Sommarens Wanås-utställning är den fjärde med chefsparet Elisabeth Millqvist och Mattias Givell. Och deras väg börjar bli allt mer tydlig och allt mer övertygande.

Sydsvenskan - 13 sep 15 kl. 04:00

Den heliga familjen i gungning

En bastion rämnar. Italiens allra heligaste lever farligt. Jag talar förstås om la famiglia, det italienska samhällets mest mytomspunna och grundläggande institution.

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 15 kl. 04:00

Den heliga familjen i gungning

En bastion rämnar. Italiens allra heligaste lever farligt. Jag talar förstås om la famiglia, det italienska samhällets mest mytomspunna och grundläggande institution.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.