Corren > Nyheter

Monday, 18 January, 04:32

Corren - 28 nov 20 kl. 02:25

Åtalas för falsk sjuksköterskelegitimationEn kvinna i 30-årsåldern har åtalats misstänkt för att ha arbetat som sjuksköterska med falsk legitimation, skriver Göteborgs Posten..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Göteborgs Posten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtalas för falsk, sjuksköterskelegitimation
GöteborgsPosten - 22 aug 17 kl. 20:27

Jobbade ett halvår med falsk sjuksköterskelegitimation

En kvinna som fått anställning på falsk sjuksköterskelegitimation hann jobba på en rättspsyiatrisk vårdavdelning i ett halvår innan fusket upptäcktes. – Nu har vi ändrat våra rutiner för kontroll, säger verksamhetschef Alessio Degl´lnnocenti..

Dagens Medicin - 05 aug 15 kl. 10:05

Falsk sjuksköterska anmäls av socialstyrelsen

När en person ansökte om att få en sjuksköterskelegitimation bifogade ansökaren uppgifter om att hen sedan 1994 redan arbetade i Sverige som sjuksköterska, utan legitimation..

Skånskan - 20 feb 17 kl. 06:00

EU-sjuksköterskor utan legitimation

YSTAD De handplockade polska sjuksköterskorna har fortfarande inte fått svensk legitimation för att kunna gå in och arbeta på Lasarettet i Ystad.
Att på bara ett år uppnå språkkraven som ställs har varit svårare än sjukhusledningen planerat för. ERWP.

BT - 04 aug 14 kl. 07:29

Många sjuksköterskor väljer Norge

Närmare 1 300 svenska sjuksköterskor fick en norsk sjuksköterskelegitimation förra året, vilket krävs för att jobba i Norge. Det är en tredjedel av antalet utexaminerade sjuksköterskor i Sverige samma år, rapporterar Ekot i Sveriges Radio. Sedan 2005 har antalet beviljade norska legitimationer för svenska sjuksköterskor legat på samma nivå, visar statistik från Statens Autorisasjonskontor for helsepersonell, Norges motsvarighet till Socialstyrelsen.

BT - 04 aug 14 kl. 07:29

Sjuksköterskor väljer Norge

Närmare 1 300 svenska sjuksköterskor fick en norsk sjuksköterskelegitimation förra året. Något som krävs för att jobba i Norge. Det är en tredjedel av antalet utexaminerade sjuksköterskor i Sverige samma år, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.

TA - 04 aug 14 kl. 09:18

Många sjuksköterskor väljer Norge

Foto: TT

Närmare 1 300 svenska sjuksköterskor fick en norsk sjuksköterskelegitimation förra året, vilket krävs för att jobba i Norge. Det är en tredjedel av antalet utexaminerade sjuksköterskor i Sverige samma år, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.Sedan 2005 har antalet beviljade norska legitimationer för svenska sjuksköterskor legat på samma nivå, visar statistik från Statens Autorisasjonskontor for helsepersonell, Norges motsvarighet till Socialstyrelsen.

Kristianstadsbladet - 22 feb 14 kl. 11:58

Sjuksköterska åtalas för drogstölder


En 46-årig sjuksköterska misstänks ha stulit narkotikaklassade läkemedel från flera sjukhus i Stockholmsområdet och i Dalarna. Nu har hon åtalats, rapporterar metro.se.

BT - 22 feb 14 kl. 12:00

Sjuksköterska åtalas för drogstölder

En 46-årig sjuksköterska misstänks ha stulit narkotikaklassade läkemedel från flera sjukhus i Stockholmsområdet och i Dalarna. Nu har hon åtalats, rapporterar metro.se.

SR - 04 aug 14 kl. 04:00

Allt fler sjuksköterskor jobbar i Norge

Sjuksköterskebristen är på stor på många håll i landet, men trots det väljer många svenska sjuksköterskor att jobba i Norge. Förra året skaffade runt 1 300 svenska sjuksköterskor norsk sjuksköterskelegitimation. Det är en tredjedel av det antal som utexaminerades i Sverige - och så har det sett ut i nästan tio år..

Kristianstadsbladet - 04 aug 14 kl. 04:56

Många sjuksköterskor väljer Norge


Närmare 1 300 svenska sjuksköterskor fick en norsk sjuksköterskelegitimation förra året, vilket krävs för att jobba i Norge.Det är en tredjedel av antalet utexaminerade sjuksköterskor i Sverige samma år, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.Sedan 2005 har antalet beviljade legitimationer för svenska sjuksköterskor i Norge legat på samma nivå, visar statistik från Staten Autorisasjonskontor for helsepersonal, Norges motsvarighet till Socialstyrelsen..

BT - 04 aug 14 kl. 04:56

Många sjuksköterskor väljer Norge

Närmare 1 300 svenska sjuksköterskor fick en norsk sjuksköterskelegitimation förra året, vilket krävs för att jobba i Norge. Det är en tredjedel av antalet utexaminerade sjuksköterskor i Sverige samma år, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.Sedan 2005 har antalet beviljade legitimationer för svenska sjuksköterskor i Norge legat på samma nivå, visar statistik från Staten Autorisasjonskontor for helsepersonal, Norges motsvarighet till Socialstyrelsen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.