UNT > Nyheter

Thursday, 21 January, 06:08

UNT - 27 nov 20 kl. 23:43

Trump tinar upp en fryst konfliktÄven i den eviga striden om Västsahara kan Palestinakonflikten spela en roll..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Västsahara, Palestinakonflikten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trump, tinarupp en , fryst, konflikt
SVT - 01 sep 14 kl. 12:39

Polsk expert: Ryssland vill ha en fryst konflikt

Rysslands president Vladimir Putin säger att han vill han fredlig lösning på konflikten i Ukraina. Men det betyder bara att Ukrainas regering ska erkänna sydöstra Ukrainas faktiska självständighet och att denna del brutits loss från resten av ladet..

Sydsvenskan - 19 aug 14 kl. 05:30

Frusen konflikt Rysslands mål

Striderna rasar nu i utkanten av det rebellkontrollerade Luhansk som verkar vara helt omringat av ukrainska regeringsstyrkor. Strategin går ut på att isolera rebellerna och stoppa tillförseln av materiel och manskap från Ryssland, förklarade Ukrainas president Petro Porosjenko i går.Där har regeringsstyrkorna under de senaste veckorna haft allt större framgångar.

YLE - 28 apr 17 kl. 05:29

Morgonkollen: Olagligt att piratstreama, Trump varnar för omfattande konflikt med Nordkorea

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Inrikes Att strömma olagligt uppladdade filmer och tv-serier är antagligen brottsligt i alla EU-länder, efter ett domslut vid EU-domstolen på onsdagen, menar lagexperter. Hittills har det inte varit olagligt att titta på piratmaterial - endast att dela det vidare.

Ekonomistas - 15 aug 17 kl. 10:01

Inget handelskrig med Donald Trump, men världshandelssystemet kan krackelera.

Detta är ett gästinlägg av Carl B. Hamilton, f.d.

Ekonomistas - 15 aug 17 kl. 10:01

Inget handelskrig med Donald Trump, men världshandelssystemet kan krackelera

Detta är ett gästinlägg av Carl B. Hamilton, f.d.

Skånskan - 10 mar 18 kl. 14:00

Konfliktälskaren

ERWP.fif(8)Donald Trump har skrivit under ordern som lägger handelstullar på 25 procent på stål och tio procent på aluminium. Det är första gången en amerikansk president utnyttjar en lag från 1960-talet om att införa tullar på grund av nationella säkerhetsskäl.

Cornucopia - 18 jul 18 kl. 08:46

Trump ifrågasätter Natos artikel 5 - som han inte förstår

"Q: Why should my son go to Montenegro to defend it from attack. Trump: I understand the question, I've asked the same question."Mindre än två dagar efter att Donald Trump inför den samlade världspressen förklarat sig stå på Rysslands diktator Vladimir Putins sida mot de egna amerikanska underrättelsetjänsterna, meddelade han i en intervju i amerikansk teve igår att han ifrågasätter grunden för Natos existens, självförsvarsartikeln 5.

Cornucopia - 21 jun 19 kl. 09:42

Iran sköt ner amerikansk Global Hawk - Trump beordrade vedergällning - Trump ändrade sig - guldpriset rusade

Under gårdagen sköt Iran ner en amerikansk UAV av typen Global Hawk. Enligt New York Times berodrade USA:s president Donald Trump en vedergällning mot Iran, men ändrade sig sedan när planen redan var i luften med sina vapenlaster. Och guldpriset rusar, förmodligen på risken för öppen konflikt mellan USA och Iran.

YLE - 09 feb 16 kl. 16:20

"Hjallis påminner allt mer om Donald Trump"

Riksdagsledamot Harry "Hjallis" Harkimo (Saml) fortsätter i mars med sin talkshow på MTV3. I det första programmet är partikollegan Petteri Orpo samt statsminister Juha Sipilä gäster. Enligt professorn i journalistik Tom Moring finns det en risk för att MTV3 får ett trovärdighetsproblem på halsen då Hjallis växlar mellan rollerna som riksdagsledamot och talkshowvärd.

Helsingborgs Dagblad - 28 apr 17 kl. 00:51

"Risk för stor, stor konflikt med Nordkorea"

– Det finns en risk för att det blir en stor, stor konflikt med Nordkorea. Absolut, säger USA:s president i en intervju. Men Donald Trump föredrar diplomati för att lösa Nordkoreakrisen, säger han.

YA - 28 apr 17 kl. 04:43

Trump: "Risk för stor, stor konflikt med Nordkorea"

– Det finns en risk för att det blir en stor, stor konflikt med Nordkorea. Absolut, säger USA:s president i en intervju. Men Donald Trump föredrar diplomati för att lösa Nordkoreakrisen, säger han..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.