NT > Nyheter

Friday, 22 January, 01:48

NT - 27 nov 20 kl. 22:00

Mannen satte sig på bilen – orsakade skador för 18 000Mannen skadade en personbil genom att bland annat repa lacken och ta sönder framrutan. Nu döms han för skadegörelse..
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mannen, sattesig på , bilen, orsakade, skadorför 18 , 000
DN - 19 jun 20 kl. 13:00

”Mannen i bilen” – den estniska Sovjethistorien ur en pojkes perspektiv

I Ilmar Taskas ”Mannen i bilen” skildras det Sovjetockuperade Estland och angiverisystemet..

BT - 04 jul 12 kl. 09:32

Fel på bilen orsakade Borgholmolycka

Sportbilen som rusade rakt in i en folksamling i Borgholm på Öland i lördags hade ett fel på hastighetsvajern, vilket enligt polisen orsakade olyckan.
- Det är inte föraren som kör vårdslöst utan det är bilen som rusar i väg, det rör sig om bara några sekunder, säger förundersökningsledare Ulf Karlsson vid Kalmarpolisen.
Föraren misstänks inte för något brott, möjligen kan han ställas till svars för att han borde ha vetat om och åtgärdat felet, enligt Ulf Karlsson.

Nyhetskanalen - 04 jul 12 kl. 09:33

Fel på bilen orsakade Borgholmolyckan

Sportbilen som rusade rakt in i en folksamling i Borgholm på Öland i lördags hade ett fel på hastighetsvajern, vilket enligt polisen orsakade olyckan.-Det är inte föraren som kör vårdslöst utan det är bilen som rusar i väg, det rör sig om bara några sekunder, säger förundersökningsledare Ulf Karlsson vid Kalmarpolisen.Föraren misstänks inte för något brott, möjligen kan han ställas till svars för att han borde ha vetat om och åtgärdat felet, enligt Ulf Karlsson.

Aftonbladet - 08 maj 11 kl. 22:32

?Mannen satte sin pistol mot mitt öra?

Shrien Dewanis första vittnesmål direkt efter mordet på svenska Anni:?När vi svängde med bilen hörde jag en knackning på vindrutan. Sedan såg jag två mörkhyade män.?.

Skånskan - 22 nov 16 kl. 13:21

Mannen i bilen blev mördad

Malmö Polisen bekräftar nu att den man som hittades i en bil i vattnet vid Västra hamnen blev mördad. ERWP.fif(0)Till Aftonbladet säger utredningsledaren Ronny Holmberg vid Malmöpolisen att mannen mördat och att någon slags stickvapen använts för att bringa honom ur livet.

Expressen - 19 feb 12 kl. 08:44

Frågetecken kring mannen i bilen: "Märkligt"

Den 44-årige mannen från Karlskoga överlevde utan mat i en översnöad bil i två månader. Polisen har ännu inte rett ut alla frågetecken kring varför mannen blev kvar på skogsvägen. - Vi tycker att det är märkligt, säger Tommy Nilsson, länsvakthavande polisbefäl i Västerbotten..

NSD - 25 maj 16 kl. 18:30

Här ska mannen med bilen ha setts

En elev på Torpgärdsskolan stoppades av en okänd man i bil, och ombads att följa med i bilen..

Västerbottens Folkblad - 23 feb 12 kl. 13:29

Paparazzifotograf jagade mannen från bilen

UMEÅ En brittisk paparazzifotograf gick obehindrad runt bland patienterna på en av vårdavdelningarna på Nus igår. Vid lunchtid slog personalen larm. Fotografen jagade mannen som bott i en översnöad bil i flera månader utanför Sävar.

Corren - 15 apr 16 kl. 10:38

Mannen i bilen identifierad

Mannen som hittats i en utbrunnen bil i Ödeshög har nu identifierats av Rättsmedicinalverket..

Sydsvenskan - 21 dec 17 kl. 14:46

Video: Här släpas mannen efter bilen

”Det var en billek som gick fel”, säger mannen som höll fast offren..

Helsingborgs Dagblad - 21 dec 17 kl. 14:46

Video: Här släpas mannen efter bilen

”Det var en billek som gick fel”, säger mannen som höll fast offren..

Fler nyheter från NT

NT - 30 minuter sedan

Fängelsedom efter sexbrott mot barn

Två män från Stockholm har dömts till fängelse av Södertörns tingsrätt för grova sexuella handlingar mot ett flertal unga flickor, rapporterar polisen på sin hemsida..

NT - 30 minuter sedan

Vita huset bekräftar Start-samtal

USA har för avsikt att söka en femårig förlängning av Nya Start, i enlighet med fördraget, sade Vita husets pressekreterare Jen Psaki under torsdagen..

NT - 45 minuter sedan

McConnell: Riksrätt i februari

Republikanen Mitch McConnell, numera minoritetsledare i senaten, föreslår att riksrättsprocessen mot den tidigare presidenten Donald Trump genomförs i mitten av februari..

NT - 2 timmar sedan

Burnley bröt Liverpools långa hemmasvit

Det är nästan fyra år sedan senast, men nu har Liverpool åter förlorat en ligamatch på hemmaplan. Ashley Barnes blev stor hjälte för Burnley när han satte matchens enda mål från straffpunkten..

NT - 2 timmar sedan

Skottskadad kvinna har avlidit

En 21-årig kvinna, som svårt skottskadades i en lägenhet i Gustavsberg öster om Stockholm, har avlidit, bekräftar polisen för Aftonbladet..

NT - 2 timmar sedan

Danmark vann i handbolls-VM

Danmark stormar vidare mot kvartsfinal i handbolls-VM. Laget tog fjärde raka segern via 32–23 över Qatar..

NT - 2 timmar sedan

Liverpool hemmasvit bruten efter chockförlust

Liverpool har förlorat en ligamatch på hemmaplan. Ashley Barnes blev stor hjälte för Burnley när han satte matchens enda mål från straffpunkten..

NT - 3 timmar sedan

Experten om avtalet: Det är nu eller aldrig

Vad innebär Nya Start-avtalet egentligen? Och räcker det i tider av omvärldspolitisk turbulens? TT ringde upp Jan Hallenberg, forskningsledare och expert på USA:s säkerhetspolitik vid Utrikespolitiska institutet, för att bringa klarhet..

NT - 3 timmar sedan

Häcken: Mästarklubben kan läggas ned

Svenska mästarklubben Göteborgs FC kan läggas ned om BK Häckens medlemmar röstar nej till ett övertagande. Det framkom när Häcken hade ett digitalt medlemsforum, skriver Göteborgs-Posten.

NT - 3 timmar sedan

Teknikbolag gick bäst på Wall Street

New York-börsens ledande index steg under en stor del av torsdagen, men de tappade på slutet och två av dem stängde nära nollan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.