DI > Ekonomi

Friday, 15 January, 18:14

DI - 27 nov 20 kl. 21:38

Helldén: ”All gatuparkering i Stockholms innerstad ska få laddmöjlighet”
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholms

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Helldén, All, gatuparkeringi , Stockholms, innerstadska , , laddmöjlighet
Expressen - 30 mar 18 kl. 08:31

Helldén sågar M-löftet om att stoppa miljözonerna

Moderaterna i Stockholms stad har lovat att inte införa miljözoner om man kommer till makten efter valet i höst.Daniel Helldén, trafikborgarråd, MP, sågar utspelet. – Det är nonchalant att inte ta hänsyn till alla de stockholmare som drabbas av de luftföroreningar vi har, säger Helldén till Dagens industri.

DN - 26 dec 18 kl. 07:54

Daniel Helldén (MP): ”Vår politik hade mått bättre av att lämna regeringen”

Fredagen 12 oktober stegade miljöpartisten Daniel Helldén ner för stentrappan i Stockholms stadshus, tillsammans med ledarna för de fyra allianspartierna i huvudstaden. De gick i bredd, Helldén var klädd i blått.  Det hade gått 33 dagar sedan valet, och i rikspolitiken skulle moderatledaren Ulf Kristersson precis lansera idén om en mindre M-ledd regering..

DI - 28 feb 19 kl. 19:10

Stockholms trafikchef: ”Om alla väljer att sätta sig i en bil korkar stan igen fullständigt”

Daniel Helldén, Stockholms miljöpartistiska trafikborgarråd, är ett rött skynke för stadens bilister och cyklisternas bästa vän.  ”Ofta är det bilburna män i min egen ­ålder som är mest arga på mig. Det är ofta samma personer som har svårt att se att de är en del av problemet.

Nyteknik - 25 jan 19 kl. 17:00

Helldén vill se fler självkörande bilar i Stockholm

Självkörande fordon har stor potential – men samhällsnyttorna är osäkra. Det är slutsatsen i en ny rapport från Stockholms stad. Trafikborgarrådet Daniel Helldén vill se fler försök i staden..

DN - 30 jan 19 kl. 14:27

Daniel Helldén (MP): S politiserade posten som trafikdirektör

Att dåvarande trafikdirektör Jonas Eliasson skulle lämna sin post var ett krav från MP i förhandlingarna med S efter valet i Stockholms stad. Det säger oppositionsborgarråd Jan Valeskog (S) till DN. Daniel Helldén (MP) nekar och hävdar samtidigt att Socialdemokraterna ”politiserade” direktörsposten när de tillsatte Eliasson..

DI - 14 feb 19 kl. 15:50

MP-toppen Daniel Helldén hyllar Scania och McDonald's

Tysta el-lastbilar ska sköta leveranserna på natten. Det är målet med ett nytt EU-projekt som Scania inlett med McDonald's. ”Det ligger precis i linje med allt som vi jobbar med just nu”, säger Stockholms trafikborgarråd Daniel Helldén (MP) och menar att lastbilen bäddar för en utsläppsfri stad..

Expressen - 14 sep 17 kl. 07:59

Hastigheterna sänks på gator i Stockholms stad

Nu sänks hastigheterna på gator inom Stockholms stad.– Vi tar bort 50 som bashastighet och går ner till 40, så 40 och 30 blir de hastigheter vi har i innerstaden, säger Stockholms trafikborgarråd Daniel Helldén, till Sveriges Radio P4 Stockholm.Men att skylta om hela Stockholm – det väntas ta flera år..

DI - 18 okt 18 kl. 15:53

Efter MP:s maktkupp: Stockholms stad öppnar för fler miljözoner

Flera gator i Stockholms innerstad kan få strängare miljözoner som stänger ute bensin- och dieselbilar. Det beskedet ger trafikborgarrådet Daniel Helldén (MP). “Hornsgatan är Stockholms smutsigaste gata men vi kan även se att Sankt Eriksgatan går över normerna.

DN - 17 sep 18 kl. 16:26

”Stockholms stad måste byta trafikborgarråd”

Stockholms stad måste få ett annat trafikborgarråd än Daniel Helldén. Miljöpartisten har med sina beslut förvärrar bilköer på många ställen i innerstan och försämrat tillgängligheten till Centralen och Cityterminalen..

DN - 12 okt 18 kl. 12:31

Viktor Barth-Kron: Daniel Helldén har kunnat skriva till jultomten – och få svar med vändande post

På fredagen stod det klart: Stockholms stad kommer framöver att styras av en blågrön koalition, när MP lämnar det tidigare vänsterstyret och går samman med Alliansen. DN Stockholms Viktor Barth-Kron svarar på tre frågor om den nya regimen i Stadshuset..

DN - 20 jan 19 kl. 17:34

Över 1.000 klagomål om halka på Stockholms trottoarer

Is och modd har gjort trottoarer och gångvägar i Stockholm ovanligt hala. En man skadades när han halkade in under en buss. På drygt två dagar fick Stockholms trafikkontor ta emot över 1.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.