Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Wednesday, 20 January, 00:53

Nya Wermlands Tidningen - 27 nov 20 kl. 21:05

Tomten kommer inte till Karlstad i helgen
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Karlstad

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tomtenkommer inte till , Karlstadi , helgen
Magazin24 - 29 nov 12 kl. 17:04

På gång i helgen

Denna helg bjuder bland annat på julmarknader, teater, konsert med Sten och Stanley och luciakröning. Magazin24 listar några av evenemangen. Under helgen pågår ett flertal evenemang i regionen.

Magazin24 - 19 nov 15 kl. 11:40

Julmarknad till helgen

En chans för barnen att få träffa tomten och köpa godis. För de som bor i Surahammar och vill gå på julmarknad så behöver de inte åka långt. Till helgen kommer nämligen årets första julmarknad (för kommunen) att äga rum vid valsverket i Ramnäs.

GöteborgsPosten - 10 dec 17 kl. 17:16

Här träffar barnen tomten – inuti den Malmska valen

Under helgen fick barn chansen att träffa tomten, som fanns på plats inuti Malmska valen på Naturhistoriska museet. GP var på plats under söndagen när barnen klättrade in i gapet på den gigantiska valen. – Vi sjöng en sång för tomten för att vi ville att han skulle vara glad, berättade Edith Ivar, 6 år..

Länstidningen i Jämtland - 10 dec 18 kl. 21:00

400 barn och föräldrar ville träffa tomten i Gevåg - Tomten: "Nu har jag fullt upp med önskelistor"

Tomten hade i helgen vägarna förbi Gevåg för att träffa barn och ta emot deras önskelistor, något....

Nya Wermlands Tidningen - 28 nov 11 kl. 07:10

Snön var skum men inte Tomten

Snön föll mjukt över granen, Tomten och alla barnen på skyltsöndagen i Karlstad. Fast bara inomhus, i Mitticity..

Nya Wermlands Tidningen - 24 dec 11 kl. 11:43

Med koll på tomten

I dag är det mycket för tomten! Hur hinner han med att besöka alla barn? Och var håller han till när han inte knackar på i stugorna?

Nya Wermlands Tidningen - 29 nov 15 kl. 16:30

Tomten tog emot önskelistor på Soltorget

Första söndagen i advent är också Stora skyltsöndagen. Tomten utnyttjade dagen genom att sätta sig på Soltorget i Karlstad och ta emot önskelistor så här fyra veckor innan slutruschen i tomteverkstaden. Ida Enqvist var ett av de många barn som passade på att lämna sina önskemål.

BT - 06 okt 12 kl. 15:29

Två boråsare begärs häktade efter skottlossningen i Karlstad

Två boråsare och sex andra som anhållits efter skottlossningen i Karlstad kommer att begäras häktade. Den 19-åring från Borås som sköts i bröstet vårdas på universitetssjukhuset i Örebro, dit han flyttades efter att misstänkta fiender frågat efter honom på sjukhuset i Karlstad. Han skador betecknas som allvarliga, men tillståndet bedöms inte som livshotande.

Magazin24 - 10 jan 13 kl. 20:41

På gång i helgen

Denna helg är det flera Knutsdanser i KAK och två olika revyer i regionen. Här tipsar vi om evenemangen som finns på kommunernas hemsidor. Här följer några tips på evenemang i helgen.

SmålandsPosten - 15 dec 14 kl. 06:08

Tomten håller hov fram till julafton

Ny arbetsvecka, den sista hela arbetsveckan innan många går in i en välbehövlig ledighet. Luciasången har nästan tonat ut. Vi ger er de sista tonerna i dagens tidning.

Dalarnas tidningar - 31 okt 15 kl. 20:06

Spöklov hos Tomten

Benrangel och hoande ugglor, mängder av ljus och eldar mötte besökarna under helgen på Tomteland. Barnen gick i busskola där Häxan och busmössen lärde ut sina bästa bus. Alla var med på disco, även tomten och sagofen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.