UNT > Nyheter

Monday, 18 January, 04:15

UNT - 27 nov 20 kl. 21:05

Kedja öppnar i Gränbystaden: ”Har god erfarenhet”Gränbystaden har fått ett nytt butikstillskott. Det handlar om kaffekedjan Nespresso..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Gränbystaden, Nespresso

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kedjaöppnar i , GränbystadenHar , god, erfarenhet
DN - 10 nov 15 kl. 10:08

Julälskande Trump vill bojkotta kafékedja


”Om jag blir president kommer vi alla att säga god jul igen, det lovar jag”, säger Donald Trump, som upprörs över att en känd kafékedja valt att ta bort julsymboler..

HBL - 13 nov 13 kl. 19:00

Vikten av god service

Ett område som lockar folk lockar fler nya företag och hjulet kunde rulla åt ett positivt håll, Kungsporten kunde vara ett sådant område. Det är så att man blir förbluffad då man får ett meddelande av den butik man just besökt. Dels för att man inser hur effektivt de stora kedjorna utnyttjar de bonussystem de byggt upp, dels för att de via direktkontakt vill veta hurudan service man fick då man besökte deras butik.

UNT - 28 nov 19 kl. 21:01

Lokal kafékedja öppnar i Gränbystaden

Uppsalakedjan MoeJoe´s Juicebar väljer att expandera och öppnar i Gränbystadens galleria..

UNT - 28 nov 19 kl. 21:01

Lokal kafékedja öppnar i Gränbystaden

Uppsalakedjan MoeJoe´s Juicebar väljer att expandera och öppnar i Gränbystadens galleria..

UNT - 27 jan 20 kl. 20:01

Kedja stänger butik i Gränbystaden

Kronans Apotek väljer att stänga en av sina butiker i Uppsala..

UNT - 27 jan 20 kl. 20:01

Kedja stänger butik i Gränbystaden

Kronans Apotek väljer att stänga en av sina butiker i Uppsala..

YLE - 23 dec 15 kl. 17:04

Spelare för spelare – här är unglejonen som bjuder in till VM-fest

Junior-VM startar på annandag jul, och Finlands lag är ovanligt stjärnspäckat. Men visst finns det gott om nya namn för hockeyintresserade att lära sig. Som en guide för tv-soffan presenterar Yle Sporten årets unglejon.

YLE - 26 maj 16 kl. 21:27

Tuff tävlan mellan anfallarna om tre World Cup-biljetter

Sebastian Aho och Patrik Laine övertygade i VM och gjorde inte jobbet lättare för ishockeylandslagets chefstränare Lauri Marjamäki som på fredagen ska ta ut tre anfallare till höstens World Cup-turnering. Den 2 mars tog Marjamäki ut tio anfallare, vilket innebär att tre anfallsspelares namn kommer att ropas ut på fredagens presskonferens. 18-åringarna Sebastian Aho och Patrik Laine bevisade i VM att de på allvar konkurrerar om en plats bland de 13 anfallarna i World Cup-truppen.

YLE - 16 jan 17 kl. 10:43

De unga och rastlösa med veterankrydda – här är OS-lejonen som inte backar hemåt

Geniet, artisten och titanen – hur låter det som andra kedja? Och ett OS-lag utan Leo Komarov! Yle Sportens Anders Nordenswan tar en titt i kristallkulan och plockar lejontruppen för OS i Pyeongchang 2018.

Dagen - 08 mar 11 kl. 03:00

Kampen för kvinnan är inte över

Trots att jämställdheten kommit långt i Sverige behövs en kamp för kvinnors situation både i Sverige och utomlands. Den behövs även i kyrkan.

På internationella kvinnodagen kan man fråga sig om kvinnorörelsen behövs i ett Sverige som kommit så långt vad gäller jämställdhet och kvinnors rättigheter?

SmålandsPosten - 10 dec 13 kl. 23:01

Succékedjan knäckte HV 71

Växjö Lakers har hittat sin succékedja.
Ryan Lasch, Robert Rosén och Liam Reddox gjorde alla tre målen när Växjö Lakers slog HV 71 med 3–1. På kuppen klev Växjö Lakers till tredje plats i SHL-tabellen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.