DN > Ekonomi

Saturday, 16 January, 14:56

DN - 27 nov 20 kl. 18:23

H&M:s vd: Vi måste ta vårt ansvarHelena Helmersson om flera anklagelser om rasism mot bolaget..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Helmersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H&M:svd Vi måste ta vårt , ansvar
Sydsvenskan - 05 apr 11 kl. 00:05

"Ta ansvar för ditt ägande"

Via pensionssparandet är allmänheten den viktigaste och största aktieägargruppen i Sverige. Med ägandet följer ett ansvar för hur företagen hanterar ersättningar, arbetsmiljö, mångfald, mutor, miljö och mänskliga rättigheter. Det skriver Carina Lundberg Markow från Folksam och Elisabeth Åberg från Unionen.

Dagens PS - 01 dec 16 kl. 08:35

PS krönikör: Ta ansvar för ditt liv

Att leva är kanske vårt allra största ansvar och ändå lever många av oss inte på allvar. En del av oss lever inte ens för vår egen skull utan lever ett liv som vi tror att andra tycker att vi ska leva. Välj ditt liv och ta ansvar för det hela vägen från start till mål.

SVT Debatt - 24 okt 13 kl. 14:54

Jag tar ansvar för mig själv, boxningsförbundet

BOXNING En hjärnblödning i ringen för 14 år sedan stoppar boxaren Maria Lindberg från att få en svensk proffslicens ? samtidigt måste hon strida för att få boxas med licens från ett annat land. I SVT-dokumentären ”Maria och skuggan” porträtteras turerna mellan Svenska boxningsförbundet och boxaren Maria Lindberg.

Skånskan - 26 feb 19 kl. 05:00

”Inget ansvar för skadorna”

LÖBERÖD/MALMÖ Efter översvämningen utreder VA Syd riskerna i området, men uppger att det finns vissa osäkerhetsfaktorer i utredningen.
Dessutom är VA Syd inte hundraprocentigt säkra på om man har ansvar för en igenvuxen damm som tidigare fungerat som ett fördröjningsmagasin.Enligt VA Syd har man alltså inget ansvar för skadorna som drabbade paret Backenheim efter skyfallet.

Cornucopia - 09 mar 19 kl. 16:40

Kils kommun tar ansvar för ansvarsprincipen - preppar äldreboenden

Kils kommun tar ansvarsprincipen på allvar och är först ut i Värmland med att ta ansvar för sina äldreboendes livsmedelsförsörjning i kris, vilket åligger dem enligt den svenska krisprincipen ansvarsprincipen. Man kommer nu ha livsmedel och engångsartiklar för sina äldreboenden för att klara helt avbrutna försörjningsvägar i minst två veckor.Preps.

YA - 19 mar 13 kl. 03:58

Om man satte lön efter ansvar

Foto:
Det finns yrken med låga löner.Det finns yrken med höga löner.
En hjärtkirurg (för att ta ett exempel) har högre lön än ett vaktmästarbiträde (som var mitt eget första jobb).

SVT Debatt - 09 mar 14 kl. 08:00

Vi har alla ett ansvar att säga ifrån

HATBROTT Människor utsätts för kränkningar och hatbrott i Sverige 2014, trots att vi är så upplysta. Vi har alla ett ansvar att reagera och säga ifrån. Stå inte bara och titta på!

Sydsvenskan - 19 apr 11 kl. 00:05

"Skånsk tågtrafik är inte Danmarks ansvar"

Det är patetiskt att svenska politiker först försämrar tågtrafiken i det egna landet och sedan vädjar till grannlandet att ta ansvar för missförhållanden i Sverige. Det skriver Karin Svensson Smith (MP), som vill att staten återtar ansvaret för tågtrafiken.
I samband med krisen för DSB First vädjar politikerna i Region Skåne till den danske transportministern Hans Christian Schmidt (Venstre) att ta ansvar för de skånska tågresenärerna.

SmålandsPosten - 03 dec 13 kl. 06:48

Vi behöver mer av ansvar och arbete

Jobben är den viktigaste frågan inför det supervalår som stundar. Det skriver Anna Tenje (M). Sverige står starkt i en osäker omvärld.

YLE - 17 mar 17 kl. 17:57

Forskare: Nordeas flytthot visar hur banker flyr undan sitt ansvar

Nordeas hot om att flytta bort från Sverige väcker debatt. Ordkriget med svenska regeringen välkomnas ändå av många. - Det lyfter upp frågan om huruvida bankerna bär sitt ansvar för de ekonomiska risker de utgör för samhället, eller om bara försöker smita undan, säger Nikodemus Solitander forskare vid Hanken.

SvD - 09 apr 17 kl. 07:30

Vill vi ha friheten, måste vi ta ansvar för den

Ett terrordåd påminner oss om den mänskliga ekvationen för ett fungerande samhällskontrakt: Friheten kräver ansvar. Vill vi ha friheten, måste vi ta ansvaret för den. Detta gör sig återkommande bekant, oavsett vilka aspekter av tillvaron det gäller.

Fler nyheter från DN

DN - 20 timmar sedan

Festen följd av baksmälla på Stockholmsbörsen

Efter tre dagars uppgång sjönk Stockholmsbörsen i linje med omvärlden. OMXS-index stängde på minus 1,1 procent..

DN - 22 timmar sedan

Reserven i beredskap – elpriser högsta på länge

Minusgrader i hela landet, lite vind och en kärnkraftsreaktor mindre. Då ställs den oljeeldade elreserven i beredskap och elpriserna rakar….

DN - Igår: 10:18

Bakslag för Huawei i 5G-tvisten

Högsta förvaltningsdomstolen har avvisat ett överklagande från Huawei i det uppmärksammade 5G-målet, där den kinesiska telekomtillverkaren….

DN - Igår: 09:07

Ica-reklam betalas av leverantörerna – krävs på pengar

Ica är Sveriges största reklamköpare med en miljard i budget årligen. Men det är leverantörerna som står för fiolerna för annonserna i….

DN - Igår: 08:41

Skatteverket snuvas på bitcoinvinster

Jätterusning och därmed vinster på flera gånger insatsen. Men att deklarera skatt på kryptovalutorna är det lite si och så med, konstaterar….

DN - Igår: 16:49

Toyotas bränslecellsbil är lyxig men svår att tanka

Vi kör andra generationen Mirai, bränslecellsbilen från Toyota. Snabb tankning och lång räckvidd gör att biltypen kan ses som ett….

DN - Igår: 16:19

Nyköping får hundratals nya jobbtillfällen

Det nederländska fordonsföretaget Bosal etablerar sig i Nyköping med en produktionsanläggning och ett kunskapscentrum som på sikt ska ha….

DN - I förrgår: 12:48

Långt liv för polisbilen som många minns

Många har hört av sig om bilden på en Plymouth Valiant polisbil under utryckning i DN Motor den 5 december..

DN - I förrgår: 09:46

Norwegian hoppas på statsstöd

Norwegians aktie sjunker på börsen efter presentationen av en ny affärsplan utan långdistansflygningar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.