Vimmerby Tidning > Nyheter

Tuesday, 19 January, 22:47

Vimmerby Tidning - 27 nov 20 kl. 12:06

Sönderskurna bildäck i VimmerbyPolisen har fått in anmälan om skadegörelse på bil i Vimmerby - någon har skurit sönder bildäck..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Vimmerby

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sönderskurna, bildäcki , Vimmerby
Vimmerby Tidning - 08 sep 15 kl. 15:27

Fler sönderskurna bildäck

Det fortsätter att komma in anmälningar till polisen, från fordonsägare som fått däck sönderskurna, troligtvis med kniv..

Vimmerby Tidning - 25 aug 14 kl. 09:22

Inte fullt lika dyster bild av Vimmerby

Svar till Holgersson.
Tomas Holgersson (C) beskrev i lördagens tidning en dyster framtid för Vimmerby kommun, också skrivet med en underton av bitterhet. Det han lovar väljarna i kommunen är räntehöjningar, ras på börsen och befolkningsminskning..

Vimmerby Tidning - 28 okt 11 kl. 08:11

?Vimmerby har en diamant?

? Vimmerby kan bli världens lekcentrum - men ni måste ha en vision.
Ikeas VD Thomas Carlzon vara bara en av de som betonade att Vimmerby har en diamant att slipa.

Vimmerby Tidning - 12 nov 15 kl. 08:00

En mer nyanserad bild av asylboendet

Känner att det är dags att ge en mer nyanserad bild av vad som faktiskt pågår kring det nu så omtalade asylboendet i Vimmerby..

LV - 12 sep 17 kl. 08:00

Nu släpps första filmen om Vimmerby

Idag läggs den första av fem filmer ut på sociala medier filmer som ska ge en bild av Vimmerby. – Filmerna är en del i det pågående SLUS-projektet och vi behövde ord- och bildsätta att alla behöver varandra i Vimmerby. Jag tycker man blir varm i hjärtat när man ser filmerna, säger projektledare Carina Östh..

Vimmerby Tidning - 29 nov 17 kl. 12:45

Oskar från Vimmerby blir kalendermodell

Oskar Carlsson, 21, från Vimmerby är en av tolv rörmokare som finns på bild i den Rörmokarkalender som Dahl Sverige AB tagit fram för att hylla en yrkeskår som bokstavligen håller Sverige flytande. – En kul grej, och pengarna går till Barncancerfonden. Det var lite därför jag ställde upp, säger kalendermodellen..

Vimmerby Tidning - 05 jun 13 kl. 08:35

Fångade Åkes oro på bild

Med lera långt upp på låren kämpar lantbrukare Åke Birgersson med att rädda banvallen från att rasa samman under vattenmassorna.
Anna Hållams bild från den ödesdigra natten i juni har publicerats i Årets Bild 2013. Kasten är tvära – på lördag ska hon fotografera prinsessan Madeleines bröllop..

Vimmerby Tidning - 09 apr 11 kl. 06:05

Två sökande till estet bild

Fordonsprogrammet är den stora vinnaren. Estet bild förloraren med bara två sökande.
Antagningssekreterare Hanna Waern Andersson kan räkna samman 135 förstahandssökande till gymnasiet i höst.

Vimmerby Tidning - 14 sep 12 kl. 08:52

Vill visa en annan bild av andlighet

Både Cecilia Vestgöte och Louise Köhl har utbildat sig till medium. Nu vill de ge en annan bild av andlighet – än den som visas upp i tv..

Vimmerby Tidning - 15 okt 12 kl. 08:49

Årets bild på utställning i Rimforsa

Just nu hänger det en mycket intressant utställning på Neva Books i Rimforsa. Pressfotograferna har tävlat om årets bild i olika kategorier sedan 40-talet och årets upplaga av vinnare och deras foton finns alltså att beskåda på fotogalleriet i Rimforsa..

Vimmerby Tidning - 23 maj 13 kl. 08:32

Tvättbjörn fångad på bild i Gamleby

Jägaren Roger Lundberg har lyckats fånga en tvättbjörn på bild vid en matplats för vildsvin i Gamleby. Nu ska Jägareförbundets Mårdhundsprojekt försöka hitta djuret, eftersom tvättbjörnar kan hota den biologiska mångfalden och dessutom kosta samhället stora pengar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.