Expressen > Nyheter

Monday, 25 January, 10:57

Expressen - 27 nov 20 kl. 00:03

Donald Trump: Då kommer jag att lämna Vita husetFör första gången sedan valet svarar Donald Trump på frågor från journalister.– Självklart kommer jag att göra det, och det vet du, svarar Trump på frågan om han kommer att lämna Vita huset om elektorerna röstar fram Joe Biden..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Trump, Vita, Donald Trump, Joe Biden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Donald, Trump, kommer jag att , lämna, Vita, huset
Expressen - 30 mar 18 kl. 08:16

Donald Trump: Vi kommer lämna Syrien "väldigt snart"

De amerikanska truppernas tid i Syrien går mot sitt slut. Det meddelade Donald Trump– Vi spöar skiten ur IS. Vi kommer lämna Syrien väldigt snart.

Expressen - 09 jul 20 kl. 16:18

Donald Trump måste lämna ut sina deklarationer

USA:s högsta domstol har beslutat att president Donald Trump ska lämna ut sina deklarationer till åklagarmyndigheten på Manhattan i New York, skriver AP..

Aftonbladet - 09 jul 20 kl. 16:18

Donald Trump måste lämna ut sina skatteuppgifter

▸ USA:s president Donald Trump är skyldig att lämna ut sina deklarationer, slår Högsta domstolen fast, enligt Reuters..

Affärsvärlden - 29 jun 18 kl. 13:01

Mnuchin: Trump vill inte lämna WTO

Under fredagseftermiddagen tillbakavisade USA:s finansminister Steven Mnuchin ryktena om att Donald Trump skulle vilja lämna WTO..

SR - 07 okt 19 kl. 16:19

Trump måste lämna ut sina deklarationer

USA:s president Donald Trump måste lämna ut sina deklarationer. Det har en federal domstol i New York beslutat..

Expressen - 04 nov 19 kl. 19:52

Nytt beslut: Trump måste lämna över skattepapper

Donald Trump måste lämna över åtta års deklarationshandlingar. Det slog en appellationsdomstol i USA fast på måndagen, rapporterar New York Times.  Men presidenten motsäger sig beslutet.

SR - 09 jul 20 kl. 16:17

Trump måste lämna ut sina deklarationer

Donald Trump måste lämna ut sina deklarationer till en domstol på Manhattan, enligt ett beslut i USA:s Högsta domstol, rapporterar AP..

Skånskan - 12 nov 16 kl. 17:31

Donald Trump knockade medierna

ERWP.fif(0)Hillary Clinton blir nästa amerikanska president, trodde jag i tisdags. Det gjorde jag trots att jag kunnat se, inte minst genom att djupdyka i amerikanska internetkällor, att det var en ytterst endimensionell bild av valrörelsen som speglades i svenska massmedier som mest ägnade sig åt okritiskt svassande för Hillary Clinton.

Expressen - 01 jun 17 kl. 06:01

Då lämnar Donald Trump besked om Parisavtalet

Elon Musk har hotat att lämna Donald Trump ifall presidenten väljer att lämna Parisavtalet. Trump skriver på Twitter att han i kväll klockan nio svensk tid kommer att offentliggöra sitt beslut. – Det är väldigt allvarligt att USA har en politisk ledning som inte vill driva en aktiv klimatpolitik, säger Christian Azar, professor i hållbara energi- och materialsystem på Chalmers i Göteborg, till SVT.

SR - 02 jun 17 kl. 15:30

Ekots utrikeschef: Donald Trump uppfyller ett tydligt vallöfte

USA:s president Donald Trump har valt att lämna det så kallade Parisavtalet. Beslutet har väckt kritiska reaktioner både i och utanför USA. Men vad vinner Trump på att lämna avtalet?

Affärsvärlden - 31 aug 18 kl. 08:09

Trump hotar att lämna WTO

President Donald Trump riktar ännu en gång kritik mot världshandelsorganisationen, WTO. Denna gång i ett hot om att USA ska lämna organisationen. "Om de inte skärper sig kommer jag att lämna WTO", säger Trump i en intervju med Bloomberg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.