Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 17 January, 22:37

Aftonbladet - 26 nov 20 kl. 22:42

Polis åtalad för tjuvfiske▸ Tre män, varav en är polis, åtalas för att ha flugfiskat utan giltigt tillstånd i under en årlig fiskeresa i Kiruna i. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Kiruna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polis, åtaladför , tjuvfiske
Västerbottens Folkblad - 08 jun 13 kl. 23:45

Polis kontrollerar tjuvfiske

Ett misstänkt tjuvfiske pågick sent på lördagskvällen i Bergsbyn utanför Skellefteå. En anmälare meddelar att denna sett minst fyra personer som fiskar i förbudsområdet. Polis [...

YLE - 12 maj 17 kl. 08:27

VBL: Polis åtalad för misshandel

En polis står åtalad för misshandel efter ett ingripande i Vasa sommaren 2014, det skriver Vasabladet. Polisen hade tillsammans med en kollega ingripit mot en mopedist som kört undan patrullen. Mopedisten hävdar att polisen hade utdelat ett flertal slag mot huvudet efter att poliserna satt handbojor på hen.

Alingsås tidning - 22 nov 19 kl. 05:30

Överlämnade sig till polis – åtalad för grov misshandel

Under hösten överlämnade sig en eftersökt 28-åring till polis – nu åtalas han för grov misshandel.
Det var en natt i början av februari som en man utsattes för en omfattande misshandel vid Utbildningens Hus i centrala Alingsås. Två män kom att misstänkas för gärningen.

BT - 08 aug 12 kl. 21:40

Falsk polis åtalad

En man i 20-årsåldern i Örebro har åtalats sedan han vid flera tillfällen utgivit sig för att vara polis. Bland annat ska han vid ett tillfälle ha avvisat en person från Nikolaikyrkan i Örebro och hällt ut en flaska sprit som personen hade, skriver Nerikes Allehanda på nätet.
Vid en husrannsakan hittades bland annat poliskläder, handklovar, kommunikationsutrustning och en soft airgun.

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 12 kl. 01:40

Polis åtalad för våld och ofredande

En polis i Stockholm åtalas för misshandel och ofredande mot sin före detta flickvän. Om han döms riskerar han att förlora jobbet, skriver Metro. Åtalet gäller två händelser på två olika krogar i våras.

Kristianstadsbladet - 11 mar 13 kl. 13:15

Falsk polis åtalad för inbrott


"Jag är polis, ni har haft inbrott", ska den 63-årige mannen ha sagt när en kvinna i Skara upptäckte honom i sin villa mitt i natten. 63-åringen visade upp en plånbok med ett gult märke som "bevis" innan han gick med uppmaningen att hon skulle låsa dörren efter sig.Mannen har tidigare under en rättegång burit en polisjacka av äldre modell och nu åtalas han misstänkt för bland annat försök till grov stöld och föregripande av allmän ställning, skriver nlt.

Expressen - 11 mar 13 kl. 13:52

Falsk polis åtalad för villainbrott i Skara

SKARA. "Jag är polis, ni har haft inbrott", ska den 63-årige mannen ha sagt när en kvinna i Skara upptäckte honom i sin villa mitt i natten..

UNT - 02 sep 13 kl. 15:05

Fälld polis åtalad på nytt

Den polis som i år dömdes till dagsböter sedan han skjutit in i ett gym i Stockholm har åtalats igen, för tjänstefel. Han ska ha missat att frige en tidigare anhållen, som fick sitta drygt tre dygn felaktigt frihetsberövad.(TT).

SvD - 02 sep 13 kl. 15:05

Fälld polis åtalad på nytt

Den polis som i år dömdes till dagsböter sedan han skjutit in i ett gym i Stockholm har åtalats igen, för tjänstefel..

Nya Wermlands Tidningen - 22 nov 13 kl. 21:42

Polis åtalad för knepigt dataintrång

En värmländsk polis, som är i 60-årsåldern, har åtalats för dataintrång. Det är ett knepigt fall, som kräver besked från Högsta domstolen..

Kristianstadsbladet - 29 jan 14 kl. 06:10

Polis åtalad för felaktig utvisning


En polis som ansvarade för utvisningen av en 22-årig man till Uganda i höstas åtalas nu vid Växjö tingsrätt för tjänstefel. Den 22-årige mannen utvisades trots att han sökt asyl och att hans ärende inte hade blivit avgjort hos migrationsdomstolen, rapporterar TV4 Nyheterna Växjö.Enligt åklagaren vid riksenheten för polismål hade inte polisen kontrollerat om mannen skulle utvisas eller ej.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.