UNT > Nyheter

Thursday, 21 January, 05:26

UNT - 26 nov 20 kl. 22:40

Smirnoffs romantrilogi blir tv-serieFörfattaren Karin Smirnoffs böcker om Jana Kippo är på väg att bli tv-serie, producerad Anna Wallmark, aktuell med serien "Top dog", skriver Dagens Nyheter..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Karin Smirnoffs, Jana Kippo, Anna Wallmark, Top, Dagens Nyheter

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Smirnoffs, romantrilogiblir , tv-serie
Skånskan - 28 jan 20 kl. 10:00

Spännande läsvår

Romandebut av Annika Norlin, monster i terapi, ny serie av Ann Cleeves, klassiker i Lina Wolffs språkskrud, 80-tal i fokus och mycket annat. Bokvåren 2020 är här och Gunilla Wedding tipsar om böcker hon är nyfiken på.Svensk skönlitteratur Renheten
av Andrzej Tichý
(Albert Bonniers, februari)
I Malmöförfattaren Tichýs sjunde bok möter vi ”människor som fallit och som väntar på att falla”.

Trelleborgs Allehanda - 28 sep 13 kl. 12:48

Caitlin Moran: "Revolutionen är välbetald"

Två filmer, två tv-serier, en romantrilogi och en planerad turné i rockstjärneklass. Caitlin Moran gör revolution på egen hand - och tjänar pengar på det.
- Tjejer, tro inte att ni måste lida för att förändra världen.

Kristianstadsbladet - 28 sep 13 kl. 12:48

Caitlin Moran: "Revolutionen är välbetald"

Två filmer, två tv-serier, en romantrilogi och en planerad turné i rockstjärneklass. Caitlin Moran gör revolution på egen hand - och tjänar pengar på det.
- Tjejer, tro inte att ni måste lida för att förändra världen.

HBL - 10 apr 13 kl. 06:00

Svenska kulturfonden delar ut pengar

De regionala fonderna, Nylands svenska kulturfond, Åbolands svenska kulturfond (inkluderar Åland), Österbottens svenska kulturfond och Svenska Österbottens kulturfond, delar i år ut 3,4 miljoner euro i understöd till lokala och regionala aktörer. Nyland svenska kulturfond delar ut 1,4 miljoner euro. Samtidigt delar man  också ut fyra olika regionala priser.

Skånskan - 28 dec 18 kl. 08:00

Här har ni årets bästa böcker

När våra medarbetare listar årets bästa böcker blir det stor variation och allt från debuterande Karin Smirnoffs Jag for ner till bror till Sara Stridsbergs Kärlekens Antarktis.
Och Alma-prisade Jacqueline Woodsons Brun flicka drömmer finns med på två listor.Clemens Altgård: Karismasamhället – en roman av Ellis Burrau:
I poeten Elis Burraus romandebut är konceptkonsten närvarande.

Trelleborgs Allehanda - 03 jan 13 kl. 10:56

Tv-vår i skuggan av Gina & Danny

Melodifestivalen blir vårens stora tv-höjdpunkt som vanligt. Vid sidan av musikfesten är det inne med experter i rutan, komediserier i TV 4 och populära utländska serier i SVT.
Lördagen den 2 februari är det dags.

Sydsvenskan - 07 aug 13 kl. 06:30

Titta, det händer något!

Morden i Midsomer är ju alltid OK när det är sommar och kommissarie Montalbano fyller ut kvoten för grappabuskis, men i övrigt? En massmördare till i vardagsrummet och jag skriker.Sommarens bästa serie på svensk tv är norsk, ?

SR - 26 aug 13 kl. 08:52

Jonas Gardell: Torka aldrig tårar utan handskar. Döden

Idag ges den tredje och avslutande delen av Jonas Gardells romantrilogi Torka aldrig tårar utan handskar ut. Efter romanerna med undertitlarna Kärleken och Sjukdomen är det nu dags för Döden. Och med det sätter också Gardell punkt för Torka aldrig tårar utan handskar - där Gardell inte bara skrivit tre romaner utan också manuset till förra årets framgångsrika TV-serie med samma namn.

Nyan - 20 apr 19 kl. 12:55

Wiklöf-biografi i höst

En biografi över Anders Wiklöf, den fjärde och sista delen av Karin Erlandssons succéartade serie Legenden om ögonstenen, den avslutande delen av Sanna Tahvanainens romantrilogi – Schildts & Söderströms höstkatalog bjuder på en hel del läsgodis, och mycket av det med åländsk koppling. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.