Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 21 January, 05:24

Aftonbladet - 26 nov 20 kl. 22:40

Lista: Så klarar Sverige corona jämfört med andra länder▸ Nyhetsbyrån Bloomberg har rankat världens länder efter förmågan att tackla coronapandemin..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Sverige, Bloomberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lista, , klarar, Sverige, coronajämfört med andra länder
Dagens PS - 14 nov 16 kl. 08:22

Lista: Här bor Sverige smartaste

Inte oväntat utmärker sig universitetsstäder och större städer med flest personer med exceptionellt högt iq. Dagens PS har tidigare skrivit om enkla tricket som gör att du att framstår som smart på jobbet och om sju mindre smarta misstag som intelligenta begår. Den nu aktuella statistiken har tagits fram av föreningen Mensa och återges av Di.

DI - 25 mar 18 kl. 16:25

Lista: Bilarna som klarar de tuffaste miljökraven

Om mindre än två år kommer utökade miljözoner bli verklighet i många kommuner. Det innebär att flera bilmodeller kommer att förbjudas på vissa av Sveriges vägar. Men det finns de som klarar de tuffaste kraven.

Aftonbladet - 03 jul 20 kl. 16:26

Ny lista från Storbritannien - Sverige inte med

▸ Sverige finns inte med på den brittiska regeringens lista över länder vars medborgare nu får resa till England utan att….

SvD - 31 maj 16 kl. 08:57

Lista: Välmående Sverige långt ifrån bäst i Norden

Varje år släpper den Londonbaserade tankesmedjan Legatum Institue sitt globala välståndsindex, en stor undersökning som rankar de mest välmående länderna i världen. Sverige ligger ligger långt framme, men får se sig besegrade av två nordiska grannar..

BT - 15 jun 17 kl. 18:48

Lista: Här är Sverige bästa – och värsta löprunda

De åkte kors och tvärs i Sverige och testade 313 motionsspår. Det kostade svett, myggbett och träningsskador, men nu är det klart: Karlstadsborna har Sveriges bästa motionsspår. Spillepengen i Burlöv får sistaplatsen..

Alliansfritt Sverige - 10 mar 14 kl. 13:56

Efter hot ökar Hammarömoderaternas medlemstal mest i Sverige

Det är ett rejält bråk under uppsegling inom Moderaterna i den lilla Värmlandskommunen Hammarö. Det komplicerade bråket har lett till att det finns två listor till kommunalvalet för partiet att ta ställning till på deras nomineringsstämma den 13:e mars. På den ena listan, framtagen av nomineringskommittén, är nuvarande kommunalråd Leif Sandberg inte med och på den andra listan är han på första plats.

Alliansfritt Sverige - 09 apr 14 kl. 08:32

Jan Björklund har lyckats med mycket – här en lista över mindre bra saker han uppnått

Skolans resultat har länge sjunkit. Sverige är det land av alla OECD-länder som har sjunkit mest faktiskt. Visst, kunskapsresultaten har gått nedåt redan innan alliansen tog över.

Alliansfritt Sverige - 07 sep 14 kl. 10:38

Politiker kandiderar på Moderaterna och Sverigedemokraternas lista samtidigt

Trosamoderaten Elisabeth Uddeberg ha såhär en vecka innan valet beslutat sig för att gå över till det rasistiska partiet Sverigedemokraterna. Därmed finns hon på bägge partiers lista. Det börjar bli rätt många moderatpolitiker som hoppat över till Sverigedemokraterna: Moderatpolitikern Lars Hermansson i Sveg Moderatpoltikern Jan Nilsson i Värnamo Tidigare kommunalrådet Olov Stråmark för Moderaterna i Landskrona Två moderatpolitiker i Lindesberg Tidigare riksdagsledamoten Sten Andersson Björn Forsell avhoppad moderatpolitiker i Tranås Inga-Maj Krüger i Göteborg gick från Moderaterna via Kristdemokraterna till Sverigedemokraterna Till denna lista läggs nu alltså Trosamoderaten Reinfeldt bestämde redan 2007 att hans parti inte skulle samarbeta med Sverigedemokrat

Alliansfritt Sverige - 09 jan 14 kl. 08:28

Här har du en lista på ultändsk media som skrivit om Asks blunder

De allra flesta vet säkert redan att vår justitieminister på bara några timmar lyckades göra sig själv till en världskändis på ett mindre smickrande sätt, men låt oss för tydlighetens skull redogöra vad hon egentligen gjorde. Jo, hon lade upp en skämtnyhet om att 37 hade dött av överdos av marijuana i Colorado till följd av marijuanaliseringarna där. Till länken skrev hon något i stil med att att det var dumt och sorgligt, att en av hennes första motioner i ungdomdsförbundet var "krossa knarket" och i den frågan hade hon minsann inte ändrat uppfattning.

Alliansfritt Sverige - 20 jan 14 kl. 14:43

Moderaternas lista för kommunfullmäktige i Södertälje – av och med män

Moderaterna i Södertälje är klara med sin nomineringslista till kommunfullmäktigevalet. Det är en lista av män och med män. Med få undantag.

Alliansfritt Sverige - 27 aug 13 kl. 14:08

Läx-RUT sväller ? kolla vår lista varför just du ska vara upprörd

Svensk skola blir både sämre och mindre jämlik. De mer välbärgade kan betala företag för att för ge barnen extra stöd ? och sedan dra av det på skatten i form av RUT-avdrag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.