Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 17 January, 22:02

Aftonbladet - 26 nov 20 kl. 22:23

Rika newyorkare utnyttjar nödställda till att köa till covid-tester▸ NEW YORK. Rika newyorkare skippar timslånga köer till covid-tester – och hyr istället folk som köar åt dem..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
NEW YORK

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rika, newyorkare, utnyttjar, nödställdatill att , köatill , covid-tester
Kristianstadsbladet - 17 jan 13 kl. 07:00

Fattiga och rika

Foto: Altaf Qadri
Indien har haft en enorm ekonomisk utveckling sedan 1990- talet, men än finns det stora klyftor och konflikter kvar. För kultur- skribent Örjan Abrahamsson blir Indiens skilda verkligheter tydliga och personligt drabbande genom ett möte med den hotellanställde Sajid. Artikeln är de första i en artikelserie om dagens Indien.

Cornucopia - 23 jan 17 kl. 11:29

Prepping: Människor hjälper varandra vid kris

Det finns en vanföreställning att man inte hjälps åt vid kris, utan att det blir alla-mot-alla. All erfarenhet visar dock att människor hjälper varandra vid kris, speciellt initialt. Missuppfattningen är antagligen vanligast bland nyblivna sk preppers, vilket är naturligt då de börjat fokusera på den personliga krisberedskapen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.