UNT > Nyheter

Sunday, 17 January, 23:51

UNT - 26 nov 20 kl. 22:21

Gravida får inte längre arbeta med covidsjukaArbetsmiljöverket har fattat ett beslut att gravida inte längre får arbeta med coronasjuka..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gravidafår inte längre , arbetamed , covidsjuka
Dagens Medicin - 09 jun 20 kl. 11:23

Fackliga åtgärder för gravida i Värmland

Vårdförbundet i Värmland har inte fått gehör för kravet på att alla gravida som arbetar i vården ska slippa arbeta med covidsjuka. Nu lämnas en framställan om arbetsmiljöåtgärd in, rapporterar P4 Värmland. .

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Gravida poliser ska ej vara ensamma

En polis i norra Lappland skriver i en intern tillbudsrapport att gravida poliser inte ska arbeta ensamma med att hålla förhör, eller vistas med misstänkta personer som har tagits in i arresten, uppger SR Norrbotten.Under helgernas ensamarbeten har hotfulla situationer uppstått och nu behövs en översyn av rutinerna för hur gravida poliser arbeta. Den som skrev rapporten har själv blivit hotad..

Skånskan - 07 nov 16 kl. 08:04

Depression ökar risken för gravida att utsättas för våld

Malmö/Lund Fler kvinnor utsätts för våld under slutet av graviditeten än under början. Det visar ny forskning från Malmö Högskola. ERWP.

Expressen - 02 apr 20 kl. 20:11

Gravida uppmanas arbeta hemifrån

Danska Sundhedsstyrelsen gick på torsdagen ut med en uppmaning till gravida kvinnor i vårdyrken och inom socialtjänsten att i fortsättningen arbeta hemifrån.Uppmaningen gäller från sjunde månaden av graviditeten..

Sydsvenskan - 28 jan 11 kl. 06:30

Privata gynekologer kan väljas av gravida

Även gynekologer ska ingå i vårdvalet inom mödrahälsovården. Regionpolitikerna backar nu från sitt tidigare förslag.
MALMÖ.

Sydsvenskan - 11 nov 11 kl. 10:16

Gravida missar ersättning

Arkivfoto: Linda Axelsson
Fler kvinnor borde beviljas ersättning när de inte kan arbeta på grund av sin graviditet. Ett problem är att läkarintyg kan vara felaktiga eller oklara, enligt en granskning av Inspektionen för socialförsäkringen.
Fler kvinnor än i dag borde beviljas ersättning när de inte kan arbeta på grund av sin graviditet.

Barometern - 27 nov 13 kl. 07:26

Vi vill arbeta för en ännu säkrare och tryggare vård

I veckan som gick markerade regeringen återigen vad de borgerliga partierna tycker är det absolut viktigaste i svensk politik: förslag om sänkt statlig skatt för samhällets rikaste. Prioriteringen har sett likadan ut sedan regeringen tillträdde 2006. Sänkta skatter har konsekvent gått före förbättringar i skola, vård och omsorg.

DN - 12 jun 20 kl. 18:41

Anders W Jonsson om behandling av äldre covidsjuka: ”Det är barockt”

Vikarierande Centerpartiledaren Anders W Jonsson, som själv är läkare, är starkt kritisk till att många äldre covidsjuka nekats sjukvård,.

Nyteknik - 20 jul 20 kl. 16:11

Folkhälsomyndigheten: Covidsjuka ska själva få smittspåra

Covidsjuka ska nu i högre grad få smittspåra på egen hand och ringa runt till personer som man kan ha smittat..

Dagens Medicin - 20 jul 20 kl. 15:10

Covidsjuka ska själva få smittspåra

Covidsjuka ska nu i högre grad få smittspåra på egen hand och ringa runt till personer som man kan ha smittat. Folkhälsomyndigheten har gjort det möjligt genom att upphäva de gamla reglerna..

YLE - 16 apr 17 kl. 07:46

Gravida kvinnor röker lika mycket som förr – experter förundrar sig

Experter är förvånade över att gravida kvinnor inte röker mindre än förr, fastän en nedgång har skett i de övriga nordiska länderna. Ännu under 1980-talet rökte cirka en tredjedel av de gravida mödrarna. Då rökte bara 15 procent av de gravida kvinnorna i Finland.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.