Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Tuesday, 19 January, 22:59

Vestmanlands Läns Tidning - 26 nov 20 kl. 22:14

En stor satsning på skolan, eller inte – politikerna oenigaInte helt oväntat blev det en lång debatt om skolan, när kommunfullmäktige på torsdagen samlades....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En stor, satsning, skolaneller inte , politikerna, oeniga
BT - 20 nov 18 kl. 17:07

Tomas Johansson (M): ”Ingen stor satsning på skolan”

Moderaternas kommunalråd Tomas Johansson är inte imponerad av den nya majoritetens budgetbesked om skolan. – Jag tycker inte att det är någon stor satsning, säger han..

YA - 08 maj 20 kl. 17:15

Stor satsning på språket i skolan

Tre av tio nior lämnar grundskolan utan gymnasiekompetens. Nu görs en stor satsning från årskurs 1 och resultaten är redan positiva..

GöteborgsPosten - 02 jun 18 kl. 07:00

Stor satsning på fler simlärare i sommar

Trots att de flesta drunkningsolyckor sker utomhus har sommarsimskolor lagts ned på många ställen. En stor orsak är bristen på simlärare och nu görs en stor satsning på att utbilda fler..

Nya Wermlands Tidningen - 06 okt 11 kl. 07:30

Stor satsning på jobb i kultursektorn

I årets budgetproposition gör regeringen en stor satsning för att bevara, vårda och inventera vårt kulturarv. Vi kallar det Kulturarvslyftet. Sammanlagt kan uppemot 4 400 lönebidragsfinansierade jobb skapas inom kulturområdet, skriver Lena Adelsohn Liljeroth och Hillevi Engström..

Vimmerby Tidning - 17 maj 14 kl. 06:05

Stor satsning i litet format

En stor satsning i ett litet format. 22 konstnärer, konsthantverkare och utställningslokaler i Vimmerby och Hultsfreds kommuner presenteras i fickformat..

SR - 12 jul 14 kl. 03:00

Stor satsning mot sjöfylleri

I veckan genomför Kustbevakningen en stor satsning mot fylleri och fortkörning till sjöss i hela landet. Sedan lagskärpningen 2010 har antalet rapporterade fall av sjöfylleri halverats..

SmålandsPosten - 19 nov 14 kl. 23:50

Stor satsning i lilla Åryd

Åryds SK är inte bara kometklubben från det lilla samhället som nästa år ska debutera i division 3-fotbollen.
Åryds SK är och den levande och välskötta klubben som nu ska göra en jättesatsning på ungdomarna. – Med våra mått mätt är det en mycket stor satsning.

Barometern - 09 mar 16 kl. 13:13

Stor satsning på sommarteater i Borgholm

Ölänningen Torbjörn Gustavsson saknar sommarpulsen som förr slog starkt i Borgholm. Med en stor satsning på sommarteater hoppas han höja temperaturen..

Jmini.se - 21 mar 16 kl. 09:19

Vissmålens Ridklubb gör en stor satsning på dressyr

Genom idrottslyftet har Vissmålens Ridklubb fått möjligheten att göra en stor satsning på dressyr, ryttarens sits och vikten av god grundridning. 19 mars hölls en kickoff i samarbete med Tenhults Naturbruksgymnasium, "Dressyrens dag". Förmiddage.....

SmålandsPosten - 07 mar 18 kl. 21:52

Stor satsning på att skydda värdefull skog

Skogsmark som fick formellt skydd minskade något i Kronoberg i fjol. Men nu görs en stor satsning på att skydda skog, med mer pengar till markägare och mer personal på Skogsstyrelsen..

Cornucopia - 30 jan 19 kl. 12:13

Stor satsning av Psyopsförbundet och MSB mot informationspåverkan - föreläsningar för allmänheten i Svenstavik, Linköping, Kungsbacka

Försvarsutbildarna och Psyopsförbundet genomför med finansiering från MSB just nu en stor satsning mot informationspåverkan. Man har utbildat informatörer som håller föreläsningar för företag, myndigheter och allmänheten. Ikväll hålls föreläsningar för allmänheten i Svenstavik, den 12:e februari i Linköping och den 28:e februari i Kungsbacka.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.