Expressen > Nyheter

Monday, 25 January, 14:23

Expressen - 26 nov 20 kl. 22:00

Sista digitala spåren efter Deniz innan han försvannDeniz Ardas familj och vänner vänder på varje sten i sökandet efter den 31-årige elitsoldaten – som polisen misstänker har utsatts för människorov. De har finkammat ett flertal appar för att komma åt digitala spår. – Det sista digitala fotspåret vi har är ett Youtube-klipp, som visar ett recept på en omelett, som han tittat på under fredagsförmiddagen, säger Henrik Ehrenfeldt, kollega och mångårig vän till Deniz Arda. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Deniz, Ardas, Youtube, Henrik Ehrenfeldt, Deniz Arda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sista digitala, spårenefter , Deniz, innanhan , försvann
Dagensanalys.se - 06 dec 16 kl. 13:45

5 anledningar till att ta hem den digitala affären

Digital marknadsföring är på allas läppar och tillväxten i de digitala kanalerna fortsätter att öka med samma kraft år efter år. Hur skall man som företag göra för att hänga med?  Den digitala marknadsföringen är viktigare nu än någonsin tidigare och är idag något så centralt i de flesta organisationer att den inte längre går att lämna över till en extern byrå.

Dagensanalys.se - 29 nov 16 kl. 13:45

Ta hem den digitala affären och förbättra era resultat

Hej Simon, kul att få en pratstund med dig om digital marknadsföring och analys som är det hetaste området just nu. Vad ser ni för trender på marknaden just nu? Digital marknadsföring fortsätter växa med tvåsiffriga tal och står för 40 procent av reklam- och medieinvesteringarna i Sverige 2016 och digital kommer för hälften 2017 enligt prognos från IRM.

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 21:49

Digitala premiären av ”Serotonin” uppskjuten

Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm skjuter upp den digitala premiären av pjäsen "Serotonin" från den 29 mars till den 12 april. Produktionen hänvisar till sjukdom som orsak till beslutet. Kulturhuset Stadsteaterns uppsättning av "Serotonin" är en dram.

GöteborgsPosten - 25 mar 20 kl. 21:49

Digitala premiären av "Serotonin" uppskjuten

Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm skjuter upp den digitala premiären av pjäsen "Serotonin" från den 29 mars till den 12 april..

Dagensanalys.se - 22 nov 17 kl. 11:57

Marknadsförare lämnar annonsbyråerna för att själva hantera den digitala affären

I en undersökning från Infectious Media menar 86 % av de 200 tillfrågade marknadsförarna att de planerar att flytta delar eller hela av sin programmatiska annonsering in i företaget istället för att låta en annonsbyrå hantera det. Anledningarna är flera, och annonsbyråerna måste nu anpassa sitt arbete för att inte helt bli övergivna av marknadsförarna. De 200 tillfrågade marknadsförarna kom från Nordamerika, EMEA och APAC, men trots den stora geografiska spridningen var åsikterna i stort sett de samma.

Dagensanalys.se - 02 jun 16 kl. 15:01

”Det riktiga affärsvärdet kommer först när fysiska butiksbesök kombineras med digitala fotspår”

Vi har haft den unika möjligheten att intervjua Peter Alvmos från världens största företag inom affärssystem – SAP – om att kombinera digital marknadsföring med fysiska möten i butik. Att integrerar den fysiska handeln med den digitala plattformen är ett mycket spännande område som utvecklas just nu i raketfart. Berätta lite om dig själv – vad gör du om dagarna?

Dagensanalys.se - 23 feb 18 kl. 11:36

Nu är det dags att sätta era digitala strategier i handling

Vi på Dagensanalys.se har nu under fem år skrivit om digitala strategier och delat med oss våra Tips & Guider, nu är det hög tid att sätta alla strategier i handling. 2018 kommer troligtvis bli året då alla vill sätta sina digitala strategier i handling, bristen på kompetent personal kan göra jobbet är troligtvis det svåraste momentet i år.

Dagensanalys.se - 17 dec 18 kl. 14:54

Redaktionell utvecklingschef ska driva Aller medias digitala offensiv vidare

Aller media inrättar en ny tjänst som ska ansvara för den växande digitaliseringen av företagets varumärken samt organisation och affär. Företaget tillsätter Jens Stenberg, som idag arbetar inom koncernen, som redaktionell utvecklingschef. Aller media har nyligen lanserat sin första digitala prenumerationstjänst, Svensk Dam Plus, och fler kommer under 2019.

Skånskan - 08 mar 20 kl. 08:00

Digitala brott allt vanligare i nära relationer

Digitalt våld När Anna hade lämnat sin våldsamma man som och sökt sig till ett skyddat boende tyckte hon att det var märkligt att han dök upp på flera av de platser där hon befann sig. Det visade sig då att han hade satt in en dold spionapp i hennes telefon och hon tvingades byta telefon.Anna är en av många kvinnor och i vissa fall även män som har drabbats av det digitala våldet, ett växande problem i nära relationer men också bland ungdomar som utsätts för olika former av förföljelser och trakasserier.

Dagensanalys.se - 25 jan 17 kl. 16:27

Digitala annonsinvesteringar har börjat minska under 2016

Investeringarna på den digitala annonsmarknaden har stadigt ökat med enorm fart de senaste åren – men nu pekar nya siffror på att tillväxten börjat matta av. En del av detta ligger i att dagligvaruhandeln och elektronikhandeln gått tillbaka till TV under 2016 års sista kvartal. Rapporten från Standard Media Index (SMI) visar att de digitala investeringarna gått ner till 13,3 procent mellan 2015 till 2016.

Dagensanalys.se - 29 dec 17 kl. 15:00

2018:års Viktigaste Digitala Trender

Vi har frågat vår digitala specialist Jerry Silfwer om vad som är de hetaste digitala trenderna 2018, ni har hans spaningar här… Dags att titta i kristallkulan! Jag vill lyfta fram dessa digitala trender för oss kommunikatörer och marknadsförare under 2018. Framtiden är av naturen oviss.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.