Aftonbladet > Nyheter

Friday, 15 January, 23:59

Aftonbladet - 26 nov 20 kl. 21:55

Togs till bårhuset fast han levde – vaknade av obducentens snitt▸ Plötsligt föll 32-åriga Peter Kigen ihop hemma i Kenya. På sjukhuset förklarades han som död och flyttades till. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Peter Kigen, Kenya

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Togstill , bårhuset, fasthan , levde, vaknadeav , obducentens, snitt
Expressen - 22 nov 16 kl. 16:11

Ulrika, 46, levde med felaktig cancerdiagnos

Ulrika Falk, 46, fick höra att hon hade drabbats av en ovanlig form av cancer i livmodern. Men efter två veckor togs beskedet tillbaka. – Jag levde med dödsångest i två veckor, säger Ulrika Falk – som nu är kritisk mot sjukhusets agerande..

Kristianstadsbladet - 05 mar 13 kl. 08:30

Tio män åkte fast i härvan

Foto: Tommy Svensson
Sexköpsdomen sätter punkt för en lång och omfattande utredning av nätprostitution i Kristianstad. Tio män åkte fast och majoriteten av flickorna har lämnat det livet bakom sig.
För ett år sedan blev utredningen klar.

Dagensanalys.se - 09 feb 16 kl. 15:16

Nu kan du återigen ladda ned Adblock Fast till din Samsung

Efter det att Google plockade bort Adblock Fast från Play Store uppstod lite drama om beslutet. Google har nu återställt plugin för Adblock Fast annonsblockering till Samsungs Android webbläsare i Play Store idag, enligt ett blogginlägg från utvecklaren av appen. Läs mer här: Adblock Fast försvinner från Google Play bara dagar efter lanseringen Insticksprogrammet, Adblock Fast, togs bort från Play Store förra tisdagen efter att ha varit vara tillgänglig endast under en dag.

Kristianstadsbladet - 28 okt 13 kl. 08:30

Katter togs om hand via inbrott

Foto: Tommy Svensson
Några tog i helgen lagen i egna händer och bröt sig in i en lägenhet på Gamlegården för att ta hand om katter. Kattkommando Syd (KKS) tar avstånd från brottet, men kritiserar myndigheterna för inte ha agerat i tid.
Dramat tog sin början i tisdags när Cecilia Ghimessi i Broby fick larm om att ett av kattkommandots jourhem i Kristianstad hade vanvårdade katter.

SR - 27 jun 14 kl. 12:43

12-åriga Juliet levde på soptippen

I dag avslutas FN:s stora klimatmöte i Kenyas huvudstad Nairobi. Men bara någon mil bort från platsen där mötet hålls lever runt 300 barn sina liv på ett av Afrikas största soptippar. 12-åriga Juliet Nyandiko levde i två år där innan hon togs om hand av en organisation..

Expressen - 30 mar 17 kl. 19:14

23–åring mördad – levde under hot

En 23-årig man har avlidit efter en skottlossning i Malmö på torsdagskvällen. Han togs till sjukhus i en privat bil. Händelsen rubriceras som mord.

Sydsvenskan - 19 feb 11 kl. 08:00

Här åker flest fast

Arkivbilder: Lasse Holmström
På riksväg 13 mellan Ystad och Höör fastnade 1 425 bilar.
I snitt fyra fortkörare om dagen fotograferades av de automatiska fartkamerorna (ATK) på länsväg 108 mellan Lund och Trelleborg och riksväg 13 mellan Ystad och Höör förra året.Totalt fastnade 1 425 mellan Ystad och Höör, 1 329 mellan Lund och Trelleborg.

Västerbottens Folkblad - 03 mar 11 kl. 10:41

Kvinna fast för snatteri

SKELLEFTEÅ En kvinna togs på bar gärning av personal när hon försökte snatta.SKELLEFTEÅ En kvinna togs på bar gärning av personal när hon försökte snatta. Vid halv tio tiden åkte en kvinna fast när hon försökte snatta på  ICA i ?

Sydsvenskan - 06 mar 11 kl. 06:30

29-årig Malmöbo fast hos piraterna

29-årige Malmöbon Rane Lund är en av de sju danska seglare som sitter fångna hos somaliska pirater.
29-årig Malmöbo fast hos piraternaUppgifterna om var den danska trebarnsfamiljen, Rane Lund och ytterligare en besättningsman nu befinner sig går isär.Personer som kallas sig talesmän för piraterna hävdar för norska tidningen VG att de placerats ombord ett större fartyg.

Nyan - 19 aug 15 kl. 08:00

Flera fortkörare fast

Tre fortkörare och en förare med trimmad moped togs fast av polisen i måndags. Polisen stoppade en moped som framfördes i 81 kilometer i timmen. Föraren misstänks för olovlig körning och för trafikförseelse.

SVT - 22 mar 17 kl. 10:44

Wyclef Jean togs felaktigt fast av polis

Sångaren togs fast och handfängslades av polis i Los Angeles. Polisen menar att han stämde in på signalementet för en misstänkt rånare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.