UNT > Nyheter

Saturday, 16 January, 12:34

UNT - 26 nov 20 kl. 21:45

Skakad statsminister på minkfarmTill slut fick Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S) tid att besöka en minkfarm. Det blev en skakande upplevelse och hon lämnade i tårar..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Danmarks, Mette Frederiksen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skakad, statsminister, minkfarm
SvD - 01 mar 11 kl. 09:00

Fler skinn per minkfarm produktion

Sedan regler om större minkburar införts vid årsskiftet har mer än var tionde minkfarm slagit igen. Ändå produceras lika många minkskinn, eftersom de kvarvarande 65 minkfarmerna vuxit, enligt SR....

BT - 01 sep 11 kl. 08:11

Vanvård på minkfarm i Svenljunga

Minkfarmarna har inte förbättrat sina förhållanden efter förra sommarens larm. Det menar Djurrättsalliansen som undersökt farmarna. Svenljungas minkfarm är en i raden av farmar som Djurrättsalliansen smygfilmat och avslöjar att det fortfarande pågår missförhållanden.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Mångmiljonkrav efter brand på minkfarm

En pälsdjursfarm och en hundgodistillverkare stämmer Region Gotland på 34,7 miljoner kronor efter branden vid en minkfarm vid Salthamn för ett år sedan. Företagen JRT Sweden AB och Gotlandsfarmen AB hävdar att släckningsarbetet var under all kritik, skriver Gotlands Allehanda.Utryckningsfordonen körde fel och var inte rätt utrustade.

BT - 28 sep 12 kl. 09:04

Skadegörelse på minkfarm i Kind

En minkfarm i Kind har under natten eller tidiga morgon utsatts för skadegörelse. Två garageportar och bil vid farmen har täckts med färg. Polisen har varit på plats och tagit upp en anmälan.

Sydsvenskan - 01 nov 12 kl. 19:16

Aktivister vid minkfarm

Ett antal personer har samlats vid en minkfarm utanför Svedala..

Västerbottens Folkblad - 17 nov 12 kl. 14:40

Demonstration mot minkfarm

Under lördagen höll djurrättsaktivister en demonstration mot en minkfarm i Olofsfors Enligt uppgift ska det ha gått lugnt till när de cirka fyrtio aktivisterna uppehöll [...].

Sydsvenskan - 16 mar 13 kl. 20:58

Protester vid minkfarm

Ett 50-tal personer bröt sig i eftermiddags in på en minkfarm i Tomelilla. De störde minkarna och ofredade lantbrukaren, enligt Skånepolisen. Något Djurrättsalliansen själva dementerar..

NT - 16 mar 13 kl. 21:11

Minkfarm attackerades i Tomelilla

Ett 50-tal personer bröt sig på lördagseftermiddagen in på en minkfarm i Tomelilla..

SvD - 23 maj 13 kl. 07:58

Hot mot planerad minkfarm

En gravsten har lagts i trädgården som tillhör en syster till en lantbrukare i Hjo som planerar att starta en minkfarm..

BT - 13 jun 13 kl. 12:53

Avstår minkfarm efter hot

En lantbrukare i Hjo som tänkte starta en minkfarm drar tillbaka sin ansökan. Under våren har han och hans familj fått hotfulla brev och han har fått en yxa inkastad i sin trädgård. Hans syster i Sörmland hittade nyligen en gravsten i sin trädgård.

SvD - 13 jun 13 kl. 12:51

Hotad avstår planer på minkfarm

Den lantbrukare i Hjo som under våren har trakasserats sedan han avslöjat planer på en minkfarm, drar tillbaka sin ansökan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.