Sydsvenskan > Kultur

Wednesday, 27 January, 21:26

Sydsvenskan - 26 nov 20 kl. 21:29

Nej till höjd skatt i LundKvintetten och SD röstade ner förslag från de rödgrönrosa partierna..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Lund, SD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nejtill , höjd, skatti , Lund
Dagens PS - 19 nov 19 kl. 15:58

Både ja och nej till global skatt

OECD har föreslagit att nationella regeringar ska få ta ut en speciell skatt på företagsjättar, men en ny studie avvisar förslaget. Irish Times skriver om studien och hänvisar till uppgifter från Financial Times. OECD har föreslagit att jättar som Google, Facebook och Netflix ska kunna beskattas av nationella regeringar baserat på hur mycket företagen säljer i respektive land.

YA - 26 jun 14 kl. 03:55

Nej, höjd skatt ger inte mer välfärd

Patienter som får ligga i korridoren. Förskolebarn som serveras knäckebröd och vatten till frukost. Usla Pisa-resultat för våra svenska tonåringar.

Nya Wermlands Tidningen - 09 nov 11 kl. 08:29

Ja och nej till höjd skatt från oppositionen

Alliansen säger ja till skattehöjning, men med förbehåll. Socialdemokraterna är däremot helt emot, och kommer att säga nej i fullmäktige..

Sydsvenskan - 22 nov 11 kl. 00:03

"Nej till högre skatt"

De skattehöjningar som Socialdemokraterna i Region Skåne föreslår i sin budget drabbar låginkomsttagare hårt. Att höja skatten i ett kärvt ekonomiskt läge är vanskligt, skriver företrädare för den styrande femklövern i Region Skåne.
Socialdemokraterna i Region Skåne presenterade igår sin skuggbudget och vi kan konstatera att de sitter förankrade på politikens läktarplats när de lättvindigt föreslår en skattehöjning med 60 öre.

UNT - 29 maj 15 kl. 11:35

Nej till ökad skatt - ja till dyrare UL-kort

Öka priset på ULs månadskort med 100 kronor och undvik höjd skatt..

UNT - 29 maj 15 kl. 11:35

Nej till ökad skatt - ja till dyrare UL-kort

Öka priset på ULs månadskort med 100 kronor och undvik höjd skatt..

Sydsvenskan - 24 sep 15 kl. 19:37

Nej till nyval i Lund– bara SD gav V stöd

Det blir inget nyval i Lund. Vänsterpartiet fick bara stöd av Sverigedemokraterna när kommunfullmäktige avgjorde frågan..

Nyteknik - 18 dec 18 kl. 12:57

”Säg nej till extra skatt på digitala företag”

DEBATT. Sverige behöver stå på sig och säga nej till alla former av extrabeskattning av digitala företag, skriver Anne-Marie Fransson och Pär Nygårds på it- och telekomföretagen..

YLE - 31 mar 16 kl. 11:07

Efter skrällguldet: Daniel Sjölund njuter – och öppnar för landslaget

Förra säsongen stod IFK Norrköping för en jätteöverraskning när laget marscherade till en allsvensk titel. Daniel Sjölund, som hörde till seriens bästa innermittfältare, är redo att försvara guldet – och efter det kan det bära av tillbaka till Åland. Daniel Sjölund själv konstaterade i Yle Sportens intervju inför den förra säsongen att IFK Norrköping går in för att förbättra det föregående årets tolfte placering.

Expressen - 15 jun 18 kl. 12:57

Fi-politikern i Lund vill skicka fåglar till djurfri stad – eller?

Nej, fåglarna i Lund ska inte föras till en djurfri stad.Här är särskrivningen i Sydsvenskan som lockat fram en hel del skratt bland Lunds invånare.– Det här är ju inte heller något som fastnar i en stavningskontroll och då kan det bli så här ibland.

SVT - 05 jul 13 kl. 14:23

?Säg nej till EU-skatt?

Folkpartiet vill markera mot förslaget om EU:s rätt att ta ut skatter. Linda Nordlund, ordförande för Liberala Ungdomsförbundet, LUF intervjuas under Almedalen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.