SVT > Sport

Saturday, 16 January, 22:31

SVT - 26 nov 20 kl. 21:21

Sveriges plan för att undvika covid-19Flera skidskyttelandslag har drabbats av covid-19. Sverige känner oro – åker dit med ”hängslen och livrem”. – IBU har haft möte, alla måste ta sitt ansvar. Ser de någon som går med munskydd och struntar i det kan det bli hårda konsekvenser, säger Anna-Maria Uusitalo, sportchef för skidskytteförbundet, till SVT Sport..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
IBU, Anna-Maria Uusitalo, SVT Sport

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sveriges planför att , undvika, covid-19
Expressen - 08 nov 13 kl. 14:44

Stefan Löfvens plan: Undvika Sahlin-fällan

Stefan Löfven vill undvika att hamna i samma fälla som Mona Sahlin och tvingas in i ett rödgrönt block före valet. Därför har dagens utspel förankrats på alla nivåer inom partiet och inom LO. Strategin välkomnas bland annat av S-riksdagsledamoten Bo Bernhardsson: – Det är klokt att även sikta över blockgränsen i det här parlamentariska läget, säger riksdagsledamoten Bo Bernhardsson..

Expressen - 05 dec 18 kl. 23:26

Regeringens plan: Undvika rättegång efter IT-skandalen

Två högt uppsatta tjänstemän på näringsdepartementet ville att Transportstyrelsens dåvarande generaldirektör Maria Ågren skulle skriva på ett strafföreläggande i januari 2017, skriver DN.Syftet var att undvika en rättegång, berättar Maria Ågren i ett förhör i Arbetsdomstolen som tidningen har tagit del av..

Aftonbladet - 11 jun 18 kl. 18:46

AIK:s plan: ”Undvika Källström-repris”

Cornucopia - 9 timmar sedan

Region Stockholm: Endast 17% av Covid-dödsfallen på äldreboenden berodde huvudsakligen på Covid-19

Region Stockholm har gått igenom journaler för dödsfall på  äldreboenden (Säbo) i regionen. I endast 17% av dödsfallen är Covid-19 den huvudsakliga orsaken, men alla patienter med Covid-virus klassas som döda av coronapandemin i den svenska statistiken.Pfizers vaccin Region Stockholm har alltså granskat ett antal journaler, ett så kallat stickprov, för att röna ut huruvida det egentligen är Covid-19 som dödat de äldre på boendena.

GlobeNewswire - 16 jul 20 kl. 08:20

CellaVision AB: God lönsamhet trots negativ covid-19-effekt

Informationen lämnades för offentliggörande 2020-07-16 kl 08.20
1 april–30 juni 2020 Nettoomsättningen ökade med 5% till 118,0 MSEK (112,4).Organiskt minskade omsättningen med 15% (+18).

BT - 13 dec 14 kl. 16:23

Plan nära krock med militärflyg

Militärplan som flyger utan transpondrar ökar risken för flygkatastrofer. I fredags tvingades ytterligare ett flyg från Kastrup väja för att undvika kollision med ett ryskt plan.- Allvarligt, säger flygvapenchefen Micael Bydén.

HBL - 19 jul 14 kl. 10:32

Flightradar: Inte ett enda plan över östra Ukraina

Enligt sajten Flightradar flög inte ett enda plan över östra Ukraina tidigt på lördagsmorgonen. Finnair uppger att flygbolaget tillsvidare kommer att fortsätta undvika luftrummet i Ukraina.Finnairs informatör säger att man inte vet hur länge bolaget kommer att använda alternativa flygrutter eftersom det hela beror på hur konflikten i Ukraina utvecklas.

Skånskan - 28 feb 20 kl. 12:24

Detta är coronaviruset covid-19

Fakta Allt du velat veta om covid-19 men varit rädd att fråga.Det finns ett stort antal coronavirus, varav de flesta bara drabbar djur. Det finns idag sju typer som kan smitta människor och resultera i sjukdom.

HBL - 13 dec 14 kl. 20:21

HS: Civila plan väjde för ryska plan utanför Finland

Också Finlands flygledning har fått be civila plan att ändra kurs för att undvika ryska militärplan som flugit med avstängd transponder, rapporterade Helsingin Sanomat på lördagen.Trafiksäkerhetsverket Trafis luftfartsdirektör Pekka Henttu bekräftar för Helsingin Sanomat att minst ett sådant fall inträffat över Östersjön under den senaste veckan. Henttu säger att det inte uppstått några farosituationer och att planen styrdes om för att undvika att fara uppstod.

PrivataAffärer - 22 maj 20 kl. 11:28

Hernhag: Utdelningsaktierna som klarat covid-19 bäst

Carl: Vilka långsiktiga utdelningsaktier hade du rekommenderat som du tror klarar covid-19 bäst?
Marcus: De som klarat uttdelningen hittills är i Sverige Castellum, Hufvudstaden, Wihlborg, Vitec. I Nordamerika är det ännu riktigt många, men clean energy-bolag som Brookfield Rewnewbles, Canadian Utilities och Nextera Eenergy bara pumpar på med elproduktion och utdelningar.

Kristianstadsbladet - 06 mar 13 kl. 09:55

Mjällbys plan för att klara skador

Foto: Patric Söderström / SCANPIX
Skadeskräcken är det stora hotet mot Mjällbys allsvenska dröm. Truppen imponerar men har aldrig varit tunnare. Nu har tränarstaben en plan för att undvika skador på nyckelspelarna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.