Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Thursday, 21 January, 13:05

Vestmanlands Läns Tidning - 26 nov 20 kl. 21:17

“För mig är konsten en social aktivitet” – Ragnhild Björnström ställer ut på Liljevalchs vårsalongRagnhild Björnström brukar ställa ut sina akvareller på Konst- och Kulturrundan i Kolbäcksådalen....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Björnström, Liljevalchs, Konst, Kulturrundan, Kolbäcksådalen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: För mig är konstenen , social, aktivitet, Ragnhild, Björnström ställer ut på Liljevalchs vårsalong
Västerbottens Folkblad - 26 apr 19 kl. 16:15

Eva Rodbild om att vikten att odla med sina barnbarn: ”Trädgårdsarbete är en väldigt social aktivitet.”

Eva Robild är författare och skribent och en av föreläsarna på trädgårdsmässan på Nolia. Hon är aktuell med boken Odla med barnbarn och berättar om hur fantastiskt hon tycker att trädgårdsarbete är som social aktivitet. – Man behöver inte ställa höga krav på att det ska bli någonting, det viktiga är att man gör det tillsammans.

Blekinge Läns tidning - 04 aug 18 kl. 05:00

Hög tid för social aktivitet på recept

Ensamhet är en av vår tids folksjukdomar..

GöteborgsPosten - 14 aug 18 kl. 19:00

Hög tid för social aktivitet på recept

Jessica Katz: Att stävja ofrivillig ensamhet är en investering att ta efter..

GöteborgsPosten - 12 nov 19 kl. 07:00

"Det är ingen trevlig social aktivitet vi håller på med"

Stenhårt träningsläger ska ta Frölunda mot nytt guld..

DN - 24 dec 19 kl. 21:00

”Social aktivitet på recept kan förbättra äldres hälsa”

Ensamhet har blivit ett allvarligt hot mot den psykiska hälsan, inte minst för äldre. Trots det görs få systematiska insatser för att förebygga ofrivillig ensamhet, skriver Ida Kåhlin och Ingeborg Nilsson..

YLE - 20 jan 16 kl. 04:55

Social engineering på uppgång – hackare utnyttjar den mänskliga faktorn

Så kallade social engineering-angrepp har ökat en hel del i antal under senare tid – särskilt mot företag. De går ut på att angriparen försöker få lösenord eller annan information genom att bluffa sig fram. Men trots att mycket står på spel är beredskapen att motverka attackerna låg.

YLE - 01 nov 16 kl. 15:51

Förbundspennan: Rekommendationer för fysisk aktivitet för de små

Barn är inte skapta för att sitta stilla. Barn under åtta år skall vara fysiskt aktiva tre timmar varje dag. Det förverkligas genom lätt rörelse, fartfylld fysisk aktivitet.

Barometern - 21 aug 14 kl. 14:04

Ragnhild Madeland

Ragnhild föddes 27 dec 1923 i Antwerpen. Där arbetade hennes far Sven Åkerblom som sjömanspräst. Ragnhild kom att bli det andra barnet i en syskonskara av sex som upplevde sina barn- och tidiga ungdomsår i Rogsta och Bergsjö prästgårdar i Hälsingland.

Kristianstadsbladet - 13 sep 14 kl. 07:00

Drömmen: Social välfärd

Foto: Johanna Wallin
Ett gott samhälle tar hand om sina svagaste. Det skriver författare Susanna Alakoski och önskar sig i dessa valtider fler visioner från politikernas håll. Om de sociala frågorna.

Kristianstadsbladet - 11 okt 14 kl. 08:00

Från kaos till klarhet. Första världskriget i konsten

Det har förflutit exakt hundra år sedan första världskriget bröt ut och världen bevittnade en av de mest omvälvande händelserna i modern historia. Det var under denna tid som stridsvagnen uppfanns, stridsgas användes för första gången och kulsprutan blev vanlig. Många är de som på olika sätt har satt ord och bild på första världskriget för att öka medvetenheten om krigets följder och framförallt individernas erfarenheter.

Barometern - 28 aug 14 kl. 08:02

Ragnhild Madeland

I vemod och saknad men också i djup tacksamhet är vi många vänner spridda över landet som dröjer vid minnet av Ragnhild. Spontan, öppen och varm såg hon människorna i sin omgivning och blev en vän som berikade vardagen. För oss började vänskapen i slutet av 1940-talet, när Bengt och Ragnhild möttes under teologistudier i Uppsala och för min egen del i slutet av 1950-talet, när vi båda hade diakonisstjänst i Jönköping.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.