UNT > Nyheter

Sunday, 24 January, 06:38

UNT - 26 nov 20 kl. 21:10

Inga besöksförbud på äldreboenden utfärdadeInte ett enda äldreboenden har i dagsläget något lagligt besöksförbud. Folkhälsomyndigheten som utfärdar förbuden ser det som en "sista åtgärd". –Vi har tagit ett steg tillbaka i den frågan, säger statsepidemiolog Anders Tegnell..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Anders Tegnell

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inga, besöksförbud, äldreboenden, utfärdade
Nyan - 07 okt 13 kl. 10:00

Fick besöksförbud ? bröt mot det direkt

En ung person dömdes i tisdags förra veckan till ett års besöksförbud mot en annan ungdom för att skydda denna mot ?trakasserier och osakliga kontakter?.
Samma dag som tingsrätten utfärdade förbudet bröts det då samma person tog kontakt med den andra två gånger via sociala medier.

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 13 kl. 16:43

Besöksförbud utvidgas i EU

Från 2015 ska det räcka med en enkelt ifylld blankett för att få nationellt utfärdade besöksförbud att gälla även i övriga EU-länder. "Vi har ett ansvar för att underlätta livet för våra medborgare och vi måste se till så att våra myndigheter samarbetar i deras intresse..

Posh24 - 20 sep 17 kl. 06:29

Ryan Phillippe anklagad för att ha misshandlat sitt ex, flickvännen Elsie Hewitt

Skådespelaren Ryan Phillippe, 43, är anklagad för att ha misshandlat sin ex-flickvän Elsie Hewitt, 21.

Enligt anmälan ska han ha tagit Elsie hårt i armen och slängt ner henne för en trappa den 4 juli i år vilket var kort efter deras uppbrott. Hon kom tillbaka till huset för att hämta sina saker märkte hon att Ryan var extremt berusad.

Nyheter 24 - 22 okt 13 kl. 09:41

Misshandlade NFL-stjärnans 2-årige son till döds ? åtalas för dråpEn historia av barnmisshandel

SIOUX FALLS. För snart två veckor sedan misshandlades en 2-årig pojke i South Dakota så pass illa att han avled på sjukhuset av sina skador. Det blev stor nyhet i USA när det visade sig att det var NFL-stjärnan Adrian Petersons son.

BT - 03 nov 13 kl. 19:36

Misstänkt fortsätter neka till mord

Den 33-årige man som misstänks ha mördat en kvinna och en tonårspojke i Ljungsbro i går befinner sig på en psykiatrisk klinik. Mannen har förhörts under dagen, men fortsätter neka till anklagelserna.Många ungdomar sökte sig under dagen till fritidsgården, som ligger i Ljungsbro skola.

Sydsvenskan - 16 okt 15 kl. 13:57

Bröderna skjutna till döds

Polisen bekräftar nu att de båda mördade bröderna utanför Helsingborg sköts till döds. Den man i 70-årsåldern som misstänks för morden kommer under dagen att begäras häktad, och förhandlingarna planeras ske under lördagen.De båda bröderna, som var i 20-årsåldern, var båda kända av polisen sedan tidigare för viss brottslighet.

Helsingborgs Dagblad - 16 okt 15 kl. 13:57

Bröderna skjutna till döds

Polisen bekräftar nu att de båda mördade bröderna utanför Helsingborg sköts till döds. Den man i 70-årsåldern som misstänks för morden kommer under dagen att begäras häktad, och förhandlingarna planeras ske under lördagen.De båda bröderna, som var i 20-årsåldern, var båda kända av polisen sedan tidigare för viss brottslighet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.