Aftonbladet > Sport

Thursday, 28 January, 12:10

Aftonbladet - 26 nov 20 kl. 20:47

”Kan undra vad f-n jag håller på med”▸ Känslosam i C More: ”Inte nöjd med mig själv”.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
More

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kan undravad , f-njag , hållerpå med
BT - 19 nov 14 kl. 06:28

"Man kan undra vad de håller på med"

Roland Andersson (S), med egna erfarenheter av att styra över blockgränserna, kommenterar maktkaoset i Borås. – Så uppträder man inte om man vill nå ett resultat. Man kan undra vad de håller på med.

DI - 07 apr 17 kl. 14:32

Oväntat köptips: "Folk kommer undra vad jag håller på med"

Max Mittereggers kallar sitt ena köptips för en ”joker”. En högt värderad aktie i bransch med växande konkurrens. ”Folk kommer undra vad jag håller på med”, säger fondesset i Börsrådet.

SmålandsPosten - 19 sep 18 kl. 05:30

Niklas Nordén: ”Folk kommer undra vad vi håller på med”

Historien talar inte för Växjö Vipers nya spelsystem. Ändå gör Niklas Nordén ett försök. – Tränarna som har gjort det här tidigare har fått sparken, säger Växjötränaren inför SSL-premiären..

YLE - 20 mar 14 kl. 15:36

Undra sa flundra är tillbaka i rutan igen!

Efter ett vinteruppehåll är nu Undra sa flundra tillbaka med 14 nya program som sänds under våren och sommaren. I programmet får tittarna möta programledaren Hanna Enlund som tillsammans med barn behandlar olika teman genom att fundera, pyssla, bygga och undersöka. -Vi är nästan alltid utomhus i skogen, vilket är jätteskönt.

Expressen - 19 apr 17 kl. 17:50

Modellens reklam får nätet att undra

Men... Vad är det du håller i här egentligen, Karlie Kloss? Här är supermodellens parfymkampanj som får nätet att undra.

Sydsvenskan - 19 sep 14 kl. 05:30

Anna-Lena Laurén: ”Man är inte beredd att sätta hårt mot hårt när det gäller Putin”

En finländsk journalist ställde frågan till mig i en intervju för några veckor sedan:”Vilken av Putins propagandalögner har du gått på?”Jag tänkte efter grundligt.Tror jag att Ryssland inte krigar i östra Ukraina?

Nyheter 24 - 22 jul 16 kl. 17:11

Alla ställer sig samma fråga efter att ha sett Zlatans video – var är alla tatueringar?

För tre dagar sedan publicerade Zlatan Ibrahimovic en video på Instagram. Han står och kickar fotboll på en solig strand i bara shorts. Men videon har väckt många frågor.

Skånskan - 01 aug 18 kl. 15:01

Blandfärs håller allsång i år igen

Sjöbo På Elfstrands i Sjöbo hålls allsång av bandet Blandfärs i kväll klockan 18.30.Sven Ingvars, Evert Taube, Kalle på spången och självklart Lill-Babs är bara ett axplock artister vars låtar ska sjungas högt av Blandfärs sex bandmedlemmar tillsammans med publiken på kvällens evenemang.

Barometern - 06 jul 13 kl. 12:13

I dag gäller påtryckningen om barn allaKrönikan:

Nio månader efter midsommar föds i Sverige flest antal barn. Midsommar är inte bara i myten utan också konkret den största fruktbarhetshelgen. Att föda sina egna barn är en intensiv drivkraft: biologiskt, samhällsekonomiskt och socialt.

Barometern - 06 jul 13 kl. 12:13

I dag gäller påtryckningen om barn alla

Nio månader efter midsommar föds i Sverige flest antal barn. Midsommar är inte bara i myten utan också konkret den största fruktbarhetshelgen. Att föda sina egna barn är en intensiv drivkraft: biologiskt, samhällsekonomiskt och socialt.

Kristianstadsbladet - 12 dec 13 kl. 08:33

Var finns EU när det gäller välfärden i Europeiska Unionens länder?

Sverige har i dag EU-medborgare som står i olika städer och tigger för sin överlevnad.
Dessa människor har försörjningsproblem i sina hemländer, men som vi nästan inte vill prata om. Är man politiskt korrekt så har man svårt att tala om detta som ett problem eftersom det handlar om människor från andra länder.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.