Expressen > Sport

Thursday, 28 January, 12:14

Expressen - 26 nov 20 kl. 20:35

Våldsamma scener när Argentina sörjdeTusentals argentinare köade i centrala Buenos Aires för att ta farväl av sin fotbollsgud, Diego Maradona. Det kunde inget coronavirus i världen hindra. Men oroligheter utbröt och polisen ingrep med tårgas och gummikulor. Dessutom fick Maradonas kista flyttas..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Argentina, Buenos Aires, Maradona, Maradonas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Våldsamma, scenernär , Argentina, sörjde
SR - 25 mar 16 kl. 08:02

Obama sörjde Argentinas juntaoffer

Barack Obama var igår på besök i Argentina och besökte bland annat minnesmonumentet för offer under militärdiktaturen. Igår var det 40 år sedan statskuppen i Argentina, och Obama sa att USA varit för långsamma med att stå upp för de mänskliga rättigheterna..

BT - 13 jul 13 kl. 14:29

Rop på banunderhåll efter tågolycka

Järnvägsbolaget SNCF tror att det var fel på en växel som orsakade tågolyckan i Brétigny söder om Paris. De regionala järnvägslinjerna är i stort behov av underhåll, säger transportministern.Tågolyckan vid stationen Brétigny-sur-Orge 2,5 mil söder om Paris krävde enligt uppgifter på lördagen sex liv.

Skånskan - 23 maj 16 kl. 14:00

Niagaramännens liv på lina blir till bok

Hörby Först en utställning, sedan en film och nu en bok. De lindansande bröderna Rosvall, även kända som Giraldos brothers, fortsätter att fascinera.
I den nya boken tecknas även ett porträtt av en av brödernas dotter – som kanske lyckades bättre på linan än både sin far och farbror.

Skånskan - 26 apr 18 kl. 18:03

Romskt minnesmärke invigdes i Kivik

kivik Fem romska minnesmärken invigdes i Skåne i torsdags med start i södra delen av Kiviks marknadsplats.
– Vi skriver historia i dag, sa Erland Kaldaras, projektledare på Romska kulturcentret i Malmö.Anneli Hulthén, landshövding i Skåne län, Maria Ward, ordförande i kulturnämnden Region Skåne, och Anna Hansen, chef för Regionmuseet Kristianstad, med flera höll tal framför minnesmärket och det spelades romsk musik på dragspel.

BT - 05 jul 14 kl. 08:40

Hansson: Tyskland har VM-guld i blick

Den femtonde raka segern i en tävlingsmatch förde Tyskland vidare till semifinal. 1-0 (1-0) mot Frankrike var ingen glänsande uppvisning. Det var något bättre än så.

YLE - 05 nov 15 kl. 14:30

Koivukangas: Top of the world

För åtta år sedan var Finland ett oerhört mycket bättre fotbollslandslag än Belgien. Mycket har hänt sen Roy Hogdson var förbundskapten för Finland, men inom belgisk fotboll kan man onekligen prata om ett smärre mirakel. Belgiska spelare återfinns just nu i så gott som varje topplag i den engelska ligan och namn som Thibault Courtois, Eden Hazard, Romelu Lukaku och Christian Benteke är bekanta för alla som följer internationell fotboll.

Kristianstadsbladet - 08 jul 14 kl. 21:17

Explosioner i Jerusalem

Efter att varningssirenerna ljudit hördes i kväll explosioner i Jerusalem, något som kan vara palestinska robotar som fallit eller att luftförsvaret träffat sådana i luften.Tidigare under dagen gick Hamas ut med budskapet att alla israeler är måltavlor.
Enligt nyhetsbyrån AFP hördes tre explosioner i Jerusalem i kväll och ljussken sågs på himlen sydost om staden.

BT - 08 jul 14 kl. 21:17

Explosioner i Jerusalem

Efter att varningssirenerna ljudit hördes i kväll explosioner i Jerusalem, något som kan vara palestinska robotar som fallit eller att luftförsvaret träffat sådana i luften. Tidigare under dagen gick Hamas ut med budskapet att alla israeler är måltavlor.Enligt nyhetsbyrån AFP hördes tre explosioner i Jerusalem i kväll och ljussken sågs på himlen sydost om staden.

BT - 08 jul 14 kl. 21:35

Sirener ljuder över Israel städer

Israel förbereder en markoffensiv mot Gazaremsan. Samtidigt skördar flygattacker fler offer - nu är alla israeler måltavlor, meddelar Hamas. Några timmar senare började sirenerna ljuda över Israels städer.

BT - 08 jul 14 kl. 21:45

Sirener ljuder över Israels städer

Israel förbereder en markoffensiv mot Gazaremsan. Samtidigt skördar flygattacker fler offer - nu är alla israeler måltavlor, meddelar Hamas. Några timmar senare började sirenerna ljuda över Israels städer.

BT - 08 jul 14 kl. 23:43

Minst 26 dödade av Israels bomber

Israel förbereder en markoffensiv mot Gazaremsan. Samtidigt skördar flygattacker fler offer - nu är alla israeler måltavlor, meddelar Hamas. Några timmar senare började sirenerna ljuda över Israels städer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.