DI > Ekonomi

Saturday, 16 January, 12:45

DI - 26 nov 20 kl. 20:19

Källor till Di: Entra-ägare svarar positivt på Castellums bud
Läs mer på DI
Läs mer om:
Di, Castellums

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Källortill Di , Entra-ägare, svarar, positivt, Castellums, bud
DI - 30 mar 17 kl. 11:55

Källor: Storägare vill byta ut Swedbanks ordförande

Storägarna i Swedbank har redan en plan för hur styrelsen ska stöpas om och se ut vid nästa årsstämma, våren 2018. I den styrelsen sitter inte nuvarande ordförande Lars Idermark. Det uppger källor för SvD Näringsliv..

DI - 26 apr 18 kl. 22:38

Dyra fällor när du ska köpa begagnad bil

Funderar du på att köpa en begagnad bil men har dålig koll på bilens verkliga skick? Här listas vanliga fällor nya ägare lätt hamnar i som kan kosta många extra tusenlappar..

Skånskan - 02 nov 16 kl. 08:16

Parken lockar Pokémonjägare

Lund Lunds stadspark bjuder just nu på en makalös höstlig färgprakt, men den utgör även en särdeles fördelaktig jaktmark för de små digitala japanska monstren Pokémon. Ända sedan i somras har parken lockat till sig horder av Pokémonjägare, och höstlovet är inget undantag.FAKTA
Pokémon Go, ett mobilspel som bygger på så kallad förstärkt verklighet (augmented reality), släpptes den 6 juli i Australien, Nya Zeeland, och USA, innan det under kommande veckor spred sig över världen.

YLE - 02 nov 16 kl. 16:33

Mårdhunden irriterar husägare i Ekenäs

Mårdhunden är en stor marodör i naturen. Det anser skogsbruksingenjören Carl-Johan Jansson vid Raseborgs stad. Flera Ekenäsbor är också trötta på mårdhunden som smyger omkring i deras trädgårdar och tar småfåglar.

YLE - 03 jul 17 kl. 04:35

Bloggar och tankesmedjor vanliga källor i asylbeslut

Den vanligaste källan Migrationsverket hänvisar till i asylbesluten är medier. Det visar en sammanställning som Yle Nyheter har gjort av källorna i 13 negativa asylbeslut. Genomgången visade att Migri hämtar en stor del av sin information från FN:s flyktingorgan UNHCR och säkerhetsråd UNSC, samt från olika europeiska migrationsmyndigheter.

YLE - 14 jan 16 kl. 12:08

Vindkraftsbolag hotar markägare med dyra rättsprocesser

33 markägare har lämnat in ett gemensamt besvär mot bygglov för en vindkraftspark i Pörtom i Närpes. Flera av markägarna, som också är arrendegivare, hotas nu av kostsamma rättsprocesser. - De har varit ute och skrämt oss med hur dyrt det kan bli.

Kristianstadsbladet - 27 jun 12 kl. 10:30

Krav på beslut om storfällor

För att få bukt med vildsvinen kräver LRF att en storfälla som fångar många vildsvin samtidigt godkänns snarast. Naturvårdsverket är inne i slutskedet av ett godkännande. Men viltslakteriet i Sjunkaröd vägrar ta emot burfångade vildsvin.

Affärsvärlden - 13 sep 19 kl. 15:13

Källor: Hongkongbörsens ägare överväger fientligt övertagande av Londonbörsen

Hongkongbörsens ägare HKEX tänker inte ge upp försöken att köpa upp Londonbörsens ägare LSE trots avböjande av diskussioner. HKEX överväger till och med ett fientligt övertagande av LSE, rapporterar Financial News med hänvisning till källor..

Dagens PS - 18 dec 19 kl. 10:29

Källor: Kontanter borta från Riksbankens lager

Dagens Industri avslöjar att Riksbanken har haft brister i sin kontanthantering i och att ”mindre summor” ska ha försvunnit från Riksbankens lager i Broby. ”Vi var inte helt i mål med att åtgärda brister i kontrollmiljön”, säger en chef på myndigheten. En stor del av bristerna kring Riksbankens kontanthantering rör maskiner för makulering av gamla sedlar, som är placerade på bankens kontor i Broby utanför Arlanda.

Nyhetskanalen - 15 nov 12 kl. 05:18

Källor: SAS bara veckor från konkurs

Om SAS går i konkurs innebär det en miljardsmäll för SEB, som är inlösande bank för SAS-biljetter som köpts med kort, skriver Svenska Dagbladet.Tidningen erfar att bankens åtagande för att garantera kortkundernas betalningar kan uppgå till fyra miljarder - pengar som till stor del riskerar att gå förlorade om SAS går omkull.SEB vill inte kommentera tidningens uppgifter.

Kristianstadsbladet - 17 jan 14 kl. 08:18

Volvos ägare vill se lyxigare bilar


Biltillverkaren Volvos kinesiske ägare Li Shufu tvivlar på företagets strategi, uppger källor i Volvo PV:s styrelse för Reuters.Volvo vill fokusera på bilmärkets viktigaste kännetecken under dess 87-åriga historia - säkerhet och skandinavisk stramhet i designen. Men Kina är snart Volvos största marknad, och där vill Volvo rikta in sig på premiumsegmentet, som präglas av en förkärlek för stora och lyxiga bilar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.