Sydsvenskan > Opinion

Monday, 18 January, 17:28

Sydsvenskan - 26 nov 20 kl. 20:00

Skånska Märta Stenevi föreslås som språkrör i MiljöpartietFlera hjärtefrågor blev verklighet i Malmös kommunpolitik..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Märta Stenevi, Miljöpartiet, Malmös

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skånska, Märta, Stenevi, föreslåssom , språkröri , Miljöpartiet
Skånskan - 02 nov 18 kl. 06:00

”Ungdomarna behöver bara en kram”

HÖRBY EvaMärta Granqvist, ersättare för Vänsterpartiet i fullmäktige, är förfärad över Cecilia Bladh in Zitos kommentarer om otryggheten i byn.
– Hon skrämmer bort arbetskraft, turister och företag från kommunen, säger hon.EvaMärta Granqvist, Ingeborg Ekstrand och Tiger Ingeborgsson möter upp på Skånskans redaktion i Hörby för att ge sin syn på Cecilia Bladh in Zitos (SD) kommentarer om att det har blivit otryggare i Hörby, och att hon undviker att gå ute ensam på kvällarna.

Kristianstadsbladet - 03 jul 14 kl. 13:48

Se upp för dörrarna - dörrarna stängs?

Foto: Johan Nilsson / TT
Ska vi ha kvar Hässleholm som knutpunkt och garantera snabba tågförbindelser till och från Kristianstad är det viktigt att vi agerar snabbt och på bred front, skriver Peter Johansson (M).
Alla vackra tankar om ett flerkärnigt Skåne. Våra ambitioner att tillsammans med Hässleholm bli den tredje tillväxtmotorn i Regionen kan vi lägga på hyllan om regeringen väljer att dra nya ”Södra Stambanan” över Helsingborg istället för Hässleholm.

Skånskan - 05 jan 20 kl. 05:00

Hon vinner årets ungdomspris inom kultur och idrott

Eslöv 24-åriga Therese Nilsson tilldelas årets ungdomspris i kultur och idrott efter sitt engagemang för allas lika rätt i samhället.
– Det som för oss andra är självklart, ska vara lika självklart för funktionsnedsatta.Det säger hon efter att ha förklarat att barn och ungdomar på ett LSS-boende ofta inte får lägga sig efter klockan 20.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.