Sydsvenskan > IT

Sunday, 24 January, 06:44

Sydsvenskan - 26 nov 20 kl. 19:00

Tack för tårarna, Diego Armando MaradonaTack för tårarna, Diego Armando Maradona..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Armando Maradona

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tackför , tårarna, Diego, Armando, Maradona
SmålandsPosten - 10 jul 14 kl. 01:11

Argentina fixade finalbiljett - tack vare målvakten Romero

Argentina gör upp med Tyskland om världsmästartiteln i fotboll.
Målvakten Sergio Romero blev stor hjälte när Nederländerna besegrades på straffar efter 0–0 i semifinalen i São Paulo. Argentina hade redan nått sin största framgång på den här sidan om Diego Armando Maradona.

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

HBL - 12 mar 13 kl. 08:57

Lärarna frustrerade på ökat pappersarbete

Då skollagen ändrades 2010 införde man också ett så kallat trestegsstöd för eleverna. Nu slår facken larm om att det orsakat mer arbete för lärarna. I Lovisa medger man att arbetsmängden ökat men tillika ser man positivt på förändringen.??

YLE - 26 okt 15 kl. 15:15

#NiVetIngenting: Tack!

I en veckas tid har vi lagt fokus på de ungas virtuella liv, med särskild fokus på de kränkningar som förekommer. Vi har belyst de dåliga sidorna men också lyft fram allt det fina med webben. Nu vill vi tacka alla de ungdomar som delat med sig av sin expertis!

YLE - 25 feb 15 kl. 06:09

Hela byn blev tvåspråkig tack vare skolan

Tanken på att skapa ett tvåspråkigt skolcampus i Kristinestad fick en nytändning på medborgarmötet i Uttermossa på måndag kväll. Stadsdirektören började till och med tala om Uttermossamodellen som en tidig förebild för skolorna i Kristinestad. I slutet på 40-talet, när finska familjer kom till Uttermossa, beslöt man att sätta de finska barnen i den svenska skolan i byn.

Helsingborgs Dagblad - 30 okt 15 kl. 04:00

”Tårarna kom. Tårar av glädje och av stolthet.”

Jag minns det som igår. Vi spelare i Helsingborgs IF gick genom den höstmörka Slottsparken. Vi gick genom mörkret som svenska mästare.

YLE - 20 jul 17 kl. 17:16

F1-bilarna får nytt utseende – säkerheten ökar för förarna

Från och med nästa säsong kommer formel 1-bilarna vara utrustade med ny skyddsutrustning. Halo som det kallas ska förbättra säkerheten för förarna. Internationella bilsportförbundet Fia har beslutat att införa den nya skyddsutrustningen Halo.

Eurosport - 15 mar 14 kl. 22:14

Fotboll - La Liga - Atlético svarade Real genom Diego Costa

Real Madrid slog Malaga med 1-0 och pressen låg på Atlético att vinna hemma mot Espanyol. Tack vare Diego Costa lyckades man och avståndet är åter tre poäng..

Barometern - 05 dec 13 kl. 07:26

Hårdare lärare, tack

Mer fokus i klassrummen och lärare som tar kontroll över situationen. Ett recept för att höja resultatet internationellt, enligt några niondeklassare. – Jag tror att det måste bli hårdare krav i skolan.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Tack för att du räddat mitt liv" – kvinnans vackra brev fick polisen att tänka till

”Vill bara säga tack för att du har räddat mitt liv!”
Så inleds ett brev som polisen i Huddinge fått, och som rörde poliserna på stationen djupt. Brevet kom från en ung kvinna som uppger att hon varit nere i en djup depression med svåra alkoholproblem som följd.

YLE - 03 aug 17 kl. 03:44

Lärarna som uppmuntrar, inspirerar och förklarar - så här svarade ni på frågan om vem som är alla tiders lärare

Vi fick in mer än 300 tips på exceptionellt bra lärare när vi frågade er om vem som är alla tiders lärare. Tack för alla svar! I era svar har ni berömt inspirerande lärare som genom sin person och arbetsmetoder lyckats inspirerat och sporrat elever.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.