Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 14 August, 11:11

Helsingborgs Dagblad - 02 feb 11 kl. 22:11

Diktaturens kreatur i Egypten600 skadade och minst en ddad r de kusliga siffrorna efter en dag i Kairo nr Mubaraks lejda hantlangare frn hstar och kameler har angripit och misshandlat mnga av de obevpnade ickevldsdemonstranter som under mer n en vecka protesterat mot frhllandena i landet..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Diktaturens, kreaturi , Egypten
Cornucopia - 04 jan 18 kl. 09:31

Dikaturens kreatur i regeringen: Never go full Margot!

Sveriges utrikesminister Margot Wallström (s) kämpar vidare med sina överutmaningar. Senaste dygnet använder hos sovjetiskt propagandaspråkbruk och men därtill att man inte får demonstrera för demokrati i diktaturer som Iran, utan bara mot arbetslöshet och kanske små sociala klyftor. Never go full Margot.

FriaTider - 22 aug 14 kl. 16:08

DN: "Åkesson ett diktaturens kreatur"

DN - 28 feb 16 kl. 14:21

”Diktaturens kreatur” ett av Palmes bevingade uttryck


Olof Palme var en skarp talare och debattör som inte skrädde orden. I en debatt 1976 med Centerpartiets ledare Olof Fälldin var han så dominerande att folk tyckte synd om Fälldin, och det året förlorade Socialdemokraterna valet. Här är några klassiska Palme-citat som blivit bevingade..

Sydsvenskan - 06 sep 14 kl. 05:30

Kattslakt skapar debatt om djurskydd i Egypten

Det är lika bra att jag säger det med en gång: jag är tokig i katter. Fyra stycken har jag och alla kommer de från Kairos gator. Dessutom matar jag ytterligare några, dels i vårt kvarter, dels vid sportklubben där vi springer nästan varje morgon.

Sydsvenskan - 19 mar 11 kl. 08:37

Medieskugga diktaturens bästa vän

Mediernas strålkastare gör saker med vår uppmärksamhet.
Se bara på hur vi följer katastroferna i Japan. Jordbävningen och den efterföljande kärnkraftskrisen har i veckan påverkat Stockholmsbörsen och ränteläget i Sverige.

YA - 18 okt 14 kl. 18:06

Kreatur sitter fast efter trafikolycka

Vid 18-tiden på lördagen fick SOS Alarm samtal om en lastbil med kreatur som har kört och vält på väg 9.
Olyckan har ska ha skett i höjd med Skönabäcks gård utanför Rörum. Ett eller flera djur uppges sitta fast i fordonet.

Helsingborgs Dagblad - 08 jun 15 kl. 12:49

Raketer skrämde kreatur

Ett bröllopsfirande på Örenäs slott skrämde kreatur på rymmen i lördags..

Sydsvenskan - 04 mar 11 kl. 06:30

Diktaturens verktyg

Händelserna efter det vitryska valet den 19 december ifjol väckte avsky och upprördhet världen över.?
Händelserna efter det vitryska valet den 19 december ifjol väckte avsky och upprördhet världen över. Demonstranter och oppositionella presidentkandidater fängslades och misshandlades, räder genomförde mot medborgarrättsorganisationer, PEN och tidningsredaktioner.

Sydsvenskan - 23 sep 11 kl. 10:12

Tystnad är diktaturens vän

Foto: Lars Dareberg

Det är ett fruktansvärt jubileum. I dagarna har det gått tio år sedan Dawit Isaak, svensk journalist, fängslades i Eritrea. Detta uppmärksammas nu på en rad olika sätt i våra medier, bland annat i dagens Sydsvenskan.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Risk för kraftigt regn i södra Sverige

Delar av södra Sverige kan få uppleva rejäla skurar under eftermiddagen när en regnfront passerar österut över Götaland. – Det kan bli stora mängder på kort tid, säger Sofia Söderberg, meteorolog på SMHI. Det finns risk för mycket kraftiga skurar i Jönk.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Huawei formellt stoppat i USA

De amerikanska misstankarna mot kinesisk mobilteknik har sedan Donald Trump undertecknat ny lagstiftning övergått till förbud. Amerikanska myndigheter och företag som har kontrakt med dessa får inte längre använda teknik från Huawei och ZTE. De båda kin.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Flera skadade i krasch vid Westminster

En man har gripits sedan en bil kraschat in i en säkerhetsbarriär utanför det brittiska parlamentet i London. Flera personer har skadats och gator spärrats av. Utredningen leds av Londonpolisens antiterrorenhet.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Så bedriver de valkampanj

Några partier skippar affischer, andra knackar dörr. Valstugor är däremot helt ute..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

S ger inte upp förslag mot vårdprivatisering

Socialdemokraterna (S) vill göra nya försök att få igenom lagar för att motverka privatisering av vården om de får makten. – Vi kommer att lägga nya lagförslag under nästa mandatperiod, säger socialminister Annika Strandhäll (S). Partiet tänker återkomm.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Här är läget i BoIS inför HIF-matchen

Tränaren Agim Sopi om alla frågetecken efter förlusten mot Degerfors..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Lågt barnafödande oroar i Kina

I årtionden har Kina begränsat antalet barn som kvinnor tillåts föda. Nu uppmanas de att skaffa fler. Tre år efter det att landet övergav sin ettbarnspolitik föds fortfarande för få barn för att föryngra arbetskraften och försörja den allt äldre befolkn.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Art Sounds ordnar promenadkonsert

Höstens konstmusikfestival Göteborg Art Sounds har släppt sina första artister. Bland dem finns hyllade brittiska trion Three Trapped Tigers, som blandar gitarriff och trumkaskader med elektroniska inslag, amerikanska Dog Star Orchestra, som presenterar.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Afghansk militärbas intagen av talibanerna

Efter flera dagar av hårda strider har en militärbas i norra Afghanistan fallit i händerna på talibanerna. Omkring hundra soldater befann sig på basen, belägen i Ghormach-distriktet i provinsen Faryab, när talibanerna inledde sitt angrepp i söndags, enl.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Förtroendet rasar för dansk storbank

Allmänhetens förtroende för Danmarks största långivare Danske Bank minskar. Under årets första sex månader tappade storbanken 28 000 privata kunder på hemmamarknaden, enligt en undersökning gjord av analysföretaget Voxmeter. Det naggade förtroendet följ.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.