IDG > IT

Sunday, 24 January, 07:40

IDG - 26 nov 20 kl. 17:23

EU ett steg närmare att göra lag av "right to repair"
Ny omröstning ger EU-kommissionen vidare stöd att arbeta för ökad hållbarheten för elektronik..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU ett steg, närmareatt , göra, lagav , right, to repair
SVT - 05 nov 19 kl. 14:49

Hedman ett steg närmare comeback i NHL-matcherna i Globen

Tampa Bays backstjärna Victor Hedman är ett steg närmare comeback i NHL-matcherna i Globen. På tisdagen tränade han på is med sitt lag. – Det är ett steg i rätt riktning, säger 28-åringen..

BT - 11 mar 17 kl. 19:33

Fristad ett steg närmare allsvenskan – efter hemmaseger

Hemmaseger – och Fristad är ett steg närmare allsvenskan. Då hyllar Julia Larsson det gröna stödet på läktaren. – Det är inte många lag i Svenska Superligan som slår det, säger hon..

Sydsvenskan - 18 jul 17 kl. 10:23

Omstritt polskt förslag ett steg närmare lag

Det polska parlamentet har beslutat att skicka vidare det kontroversiella lagförslaget om att ersätta HD-domare till ett utskott. Därmed är lagen ett steg närmare att gå igenom. Samtidigt ska oroliga politiker i EU-kommissionen i dag diskutera situation.

GöteborgsPosten - 19 jul 17 kl. 10:52

Omstritt polskt förslag ett steg närmare lag

Det polska parlamentet har beslutat att skicka vidare det kontroversiella lagförslaget om att ersätta HD-domare till ett utskott. Därmed är lagen ett steg närmare att gå igenom. Samtidigt ska oroliga politiker i EU-kommissionen i dag diskutera situationen i Polen..

DN - 19 jul 17 kl. 11:06

Omstritt polskt förslag ett steg närmare lag

Det polska parlamentet har beslutat att skicka vidare det kontroversiella lagförslaget om att ersätta HD-domare till ett utskott. Därmed är lagen ett steg närmare att gå igenom. Samtidigt ska oroliga politiker i EU-kommissionen i dag diskutera situationen i Polen..

GöteborgsPosten - 26 jul 17 kl. 12:19

Frölundabacken ett steg närmare Kanadas OS-lag

NHL-stjärnorna stoppas från att delta i OS 2018 i Pyeongchang. Det öppnar istället dörren för spelarna i SHL. En spelare som kan få chansen är Frölundas Jonathan Sigalet som nu blivit uttagen i Kanadas första trupp..

DN - 03 aug 17 kl. 17:21

Stort steg närmare MLS för Beckhams Miami-lag

Planerna på ett nytt MLS-lag, ägt av David Beckham i Miami, har tagit ett stort steg framåt. MLS säger nu att allt kan vara klart redan i slutet av sommaren. 2020 skulle laget kunna göra sin första avspark..

Kristianstadsbladet - 13 jun 13 kl. 09:58

Öqvist ett steg närmare EM?

Räkna med Josefine Öqvist i EM-truppen. Däremot kan det bli svårare för Marija Banusic. De slutsatserna skulle man kunna dra efter Örebromatchen, där Kristianstadsbladet fick en exklusiv pratstund med förbundskaptenen Pia Sundhage.

UNT - 25 jan 17 kl. 14:16

Ryssland närmare sänkt straff för våld hemma

Ryssland har tagit ett steg närmare en kritiserad lagändring som innebär sänkt straff för våld i nära relationer..

Skånskan - 28 maj 16 kl. 14:00

Ett steg nä­rmare an­ti­bio­ti­ka­ka­ta­strof

Opinion An­ti­bio­ti­ka­krisen skildras inte säl­lan som nå­got man bör vara rädd för i fram­tiden – ett ”i värsta fall” sce­na­rio. Men i USA har en kvin­na funnits vara re­si­stent mot den typ av an­ti­bio­ti­ka som kallas ”sis­ta ut­vägen.” Sorten an­vänds bland an­nat mot re­si­stenta bak­te­rier med hög död­lig­het om an­nan be­handling miss­lyc­kas.

SVT - 04 nov 12 kl. 20:48

Anette Norberg ett steg närmare EM

Anette Norbergs curlinglag har en liten chans att gå till EM i Karlstad. Detta trots att man är lägre rankat än lag Sigfridsson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.