Aftonbladet > Nyheter

Friday, 22 January, 10:09

Aftonbladet - 26 nov 20 kl. 16:56

Tegnell: Fortsatt ökning några veckor till▸ I ett värsta scenario kan Sverige komma upp i dubbelt så många fall som Sverige har idag, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell. – Men det är ett scenario som vi inte tro vi är på väg mot, säger han..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Sverige, Anders Tegnell

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TegnellFortsatt , ökningnågra , veckortill
News55 - 23 maj 20 kl. 09:04

Tegnell slår tillbaka: Här är reformen som skapade problem för äldre

Kritiker menar att Sverige hade kunnat hantera coronakrisen bättre om vi likt våra grannländer stängt ned samhället. Det hade gett tid att att lösa problemen med smittspridning på äldreboenden, menar de. Statsepidemiolog Anders Tegnell försvarar dock den svenska linjen.

News55 - 09 jun 20 kl. 13:39

Så varnar Tegnell för ytterligare begränsningar

Många förbereder sig för en sommar i Sverige på grund av pandemin vilket gör att fler väntas campa och bilsemestra i stället för att åka utomlands. Nyligen öppnade regeringen för att inrikesresor från och med 13 juni, men nu höjer Anders Tegnell en varningens finger för att det kan bli indraget tillstånd att resa i landet om smittspridningen ökar, det vill säga om om Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd inte hålls och om det bildas trängsel. Majoriteten, 80 procent, uppger att man följer rekommendationerna, men att det är något färre jämfört med 1-2 veckor sedan, skriver tidningen.

TA - 28 aug 14 kl. 12:31

Kraftig ökning av listeria i Sverige

Foto (beskuret): Leif R Jansson/TT
Antalet insjuknade i listeria har fördubblats i Sverige i år. Framförallt är det äldre personer som drabbas.
Fram till mitten av augusti har 94 personer insjuknat, rapporterar SVT Nyheter.

SVT - 08 apr 20 kl. 14:55

Tegnell: Vi ser en utplaning och att epidemin kan flytta ut från Stockholm

Det ser ut som att coronaepidemin är på väg att flytta från Stockholm ut i landet menar Folkhälsomyndighetens Anders Tegnell i dag. – Det sker en avplaning i Stockholm just nu men vi börjar se en viss ökning i resten av landet, säger Tegnell..

Skånskan - 31 maj 19 kl. 16:28

Dom dröjer till efter psykundersökning

HÄSSLEHOLM Tingsrätten fattade under fredagen beslut om att den 21-åring som åtalas för HTS-attentatet ska genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.
21-åringen får därför fortsätta sitta häktad.H Rättspsykiatrisk undersökningDen som begått brott kan dömas till rättspsykiatrisk vård om personen hade en allvarlig psykisk störning när brottet begicks och har behov av rättspsykiatrisk vård.

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Västtrafik: Synliga kontrollanter motverkar fuskåkning

Vi är övertygade om att fler synliga kontrollanter motverkar fuskåkning, skriver Maria Björner Brauer, enhetschef, Västtrafik i en replik..

SVT - 18 mar 20 kl. 08:24

Anders Tegnell om nya coronatest: ”Om några veckor har vi det”

Inom kort kommer det att finnas tester som visar om personer tidigare har varit smittade av corona och därmed byggt upp en immunitet. De kommer bland annat att kunna användas till personal i äldrevården. Det säger statsepidemiolog Anders Tegnell i Aktuellt.

Barometern - 23 mar 20 kl. 16:36

Corona: Tegnell om vårdläget: ”Ser mer positivt ut”

Coronaviruset kommer att slå hårt mot intensivvården i Sverige. Men regionerna och vården bedöms kunna rusta upp i tid för att hantera det ökande antalet sjuka. – Jag tror de flesta tycker att det ser mer positivt ut nu än för några veckor sedan, säger Anders Tegnell, statsepidemiolog..

SmålandsPosten - 23 mar 20 kl. 16:53

Tegnell om vårdläget: Ser mer positivt ut

Coronaviruset kommer att slå hårt mot intensivvården i Sverige. Men regionerna och vården bedöms kunna rusta upp i tid för att hantera det ökande antalet sjuka. – Jag tror de flesta tycker att det ser mer positivt ut nu än för några veckor sedan, säger Anders Tegnell, statsepidemiolog..

SmålandsPosten - 20 maj 20 kl. 18:09

Anders Tegnell: Besked om sommaren kommer om två veckor

Många väntar på besked från Folkhälsomyndigheten om vilka råd och restriktioner som gäller i sommar. Statsepidemiolog Anders Tegnell bekräftar nu att beskedet kommer i början av nästa månad..

Barometern - 20 maj 20 kl. 23:02

Tegnell: Besked om sommaren kommer om två veckor

Många väntar på besked från Folkhälsomyndigheten om vilka råd och restriktioner som gäller i sommar. Statsepidemiolog Anders Tegnell bekräftar nu att beskedet kommer i början av nästa månad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.